Menu

Voita pitkä viikonloppu Äkäslompolossa

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUJILLE!

Tämän skaban haluaisin voittaa itse! Muistat ehkä 7 Fells Hostellin, jossa vietimme Doritin kanssa elämysviikon helmikuussa?

kc-7fells.12

kc-7fells.11

kc-7fells16

kc-7fells6

kc-7fells4

Tekisikö sunkin mieli lähteä Äkäslompoloon? No ehkäpä lähdet, jos voitat Viikon arvan! Kerro kommenttiosiossa, miksi sun pitäisi päästä minilomalle ja kenen kanssa lähtisit? Voittaja pääsee seuralaisensa kera 7 Fells Hostellin Studioon kolmeksi yöksi. Lahjakortti on käytettävä ajalla 1.6. – 24.11.2016.

Osallistua voi sunnuntai-iltaan saakka, arvonta sulkeutuu klo 23.00.

HUOM: arvonta sisältää vain majoituksen, ei matkoja.

50 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Oi, tämä tulisi mulle ja vaikeahkossa elämäntilanteessa elävälle hyvälle ystävälle täydellisenä hengähdystaukona. Hän kaipaisi etäisyyttä omaan tilanteeseensa, lomaa kaikesta, ja itselläkin on matkakuume! Plus en ole ikinä käynyt lapissa, joten tämä olisi kyllä varsin mainio juttu, meille molemmille.

Muutettiin reilu vuosi sitten Pohjois-Suomesta Etelä-Suomeen, joten olisi ihana päästä pitkästä aikaa nauttimaan tunturimaisemista! Mukaan ottaisin tietysti rakkaan aviomieheni <3

Veisin ystäväni ja siinä samalla itseni pois stressin keskeltä rauhoittumaan ja nauttimaan pohjoisen maagisesta tunnelmasta – näin ainakin kuvittelisin! En ole koskaan käynyt noin pohjoisessa ja olisipa upea päästä ihastelemaan Lapin luontoa ja toivottavasti myös revontulia.

Uuden vuoden aatonaattona minulta poistettiin ruokatorvi syövän takia, ja leikkauksesta toipuminen onkin ollut hurjasti paljon hankalampi juttu kuin etukäteen kuvittelin – ja matka on edelleenkin pitkä siihen kuntoon ja terveeseen painoon jossa olin ennen operaatiota. Syksyllä olisi mahtavaa juhlistaa yhtä välietappia ja erävoittoa hyvän ystävän kanssa Lapin upeissa maisemissa 🙂

    Onnea HEIDIE, voitit! Laitan sulle kohta meiliä. 🙂

Pitkän vuoden jälkeen tarvitsisi tosiaan rentoutumista Lapin luonnossa. Olen Lapista kotoisin, itse asiassa Kolarista, mutta koskaan en ole päässyt nauttimaan mökkeilystä Ylläksellä. Kohta takana ehkä rankin vuoteni kera kovan pääsykoeuurastuksen, sen jälkeen tuplatahtiin koulua ja töissäkäyntiä yhtä aikaa. Loman ansaitsi kanssani ihana avopuolisoni 🙂

Voi kun näyttää ihanalta paikalta! En ole käynyt koskaan Lapissa ja se olisi haaveenani. Haluaisin erityisesti viedä mieheni, joka kaipaa hemmottelua ja hyviä asioita elämään.

Suhteemme alussa mieheni kutsui minut Lappiin. Pohjoisessa en ollut käynyt, hiihtoa inhosin ja kylmää kammoksuin. Reissusta tuli yksi parhaimmistani: se avasi minulle uusia ulottuvuuksia kotimaassani, ja mies hurmasi minut makkaranpaistolla hankien keskellä sinisenä hetkenä. Haluaisin nyt vastapalveluksena kutsua elämäni miehen Lapin maagiseen maisemaan ja paistaa hänelle tikkupullan.

Tämä olisi aivan täydellinen paikka viikonlopun viettoon etelässä asuvan siskoni kanssa.

Unelmaloma! Monta rakasta ihmistä haluaisin tuonne viedä, mutta oma rakkain vie voiton. Hän ei ole koskaan käynyt Lapissa ja haluaisin näyttää hänelle Suomen kauneuden <3

Aviomies pääsisi kanssani reissuun ihmettelemään valoisia kesäöitä. Hän tarvitsee lähtemiseen hyvän syyn, ja tässä olis nyt sellanen.

14 vuotiaan poikan kanssa kesällä olisi tarkoitus kiertää kaunista lappia pari viikkoa teltassa asuen, välillä olisi mukava varmaan sängyssäkin nukkua 🙂

Australialainen poikaystäväni joka ei ole koskaan käynyt edes Euroopassa, tulee nyt kesällä vierailulle ja olen luvannut tehdä kaikkeni että hänen unelmansa Revontulien näkemisestä toteutuisi. Toki en leiskoja voi taata, mutta mikäli edes majoitus olisi hallussa, olisi työttömän helpompi taata Lapinreissun toteutuminen. 🙂

Jos voittaisin haluaisin antaa tämän lahjaksi vanhemmilleni, jotka nauttivat kovasti lapinmatkailusta. Meille syntyy pian esikoinen ja matkaaminen noin kauas ei itsellä vielä tule kysymykseenkään. Pieni irtiotto arjesta ei olisi yhtään hullumpi ajatus minulle ja miehellenikään, sillä sen verran hektisiä kuukausia tässä on vietelty. Lapsen tulon johdosta olemme muljanneet koko elämämme uuteen malliin. Siinä rytäkässä pieni kerrostalo kaksio vaihtui isompaan asuntoon ja auto täytyi päivittää farmariin, jotta saamme pienokaisen kuljetettua turvallisesti. Onneksi nyt alkaa pian kiireet helpottamaan.

Ostimme viime kesänä Rintamamiestalon, johon muutimme melko pian remontin keskelle. Remppa jatkuu edelleen, mutta kohta voi huokaista, kunhan saadaan suihku toimintaan parin viikon sisään! 😀
Ottaisin mukaan mieheni, koska pieni tauko tästä tekisi hyvää. Ja jos vaan voisin, niin mukaan lähtisi myös teinipoika, joka ei kertaakaan valittanut yli 30-asteen pakkasella ulkohuussista! 🙂
Nyt meillä on sentään jo sisävessa! <3

Avokkini on jo tosi pitkään haaveillut pohjoiseen lähdöstä ja tavallaan minäkin, mutta minä olen ollut se ”järkevä” joka on sanonut että ei oo aikaa, eikä rahaa, eikä oikein mitään muutakaan. Tylsä minä. Oikeasti rakastan lappia ja hiihtämistä ja reissu äkäslompoloon piristäisi mieltä kummasti ja samalla ilahduttaisin tuota parempaa puoliskoa kun sanoisin että hei, nyt mennään! Ja jos tällaisen voittaisi niin eihän sitä voisi olla menemättä.

Reissuun lähdettäisiin miehen kanssa. Tiukan talouden aikana ei tällainen ylellisyys muutoin olisi mahdollista.

Meillä on kolme lasta, joten miniloma miehen kanssa olisi enemmän kuin tarpeen. Tykkään Lapista, en ole ollut siellä yli kymmeneen vuoteen!!! Olisi ihana olla vaan ja ihailla maisemia.

Lapissa jos jossain lepää mieli ja löytyy tapa vain olla. Mitään ei puutu luonnon keskellä. Mukaan ottaisin ihan kenet tahansa rakkaista, läheisistä ihmisistä, koska Lappi tekee hyvää kenelle tahansa.

Ruuhkavuodet. Siinä syy yhdellä sanalla miksi minä ja mieheni kaivattaisiin breikkiä 🙂

Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, jonka kanssa olemme olleet Lapissa juuri 15vuotta sitten rippileirin merkeissä. Itselleni matka olisi palkinto opinnoista valmistumiseen ja ystävälleni irtaantuminen yksityisyrittäjän arjesta 🙂

Oi miten hurmaavannäköinen paikka! Ollaan rakkaani kanssa huomattu että Lappi on alkanut vetämään puoleensa jo jonkin tovin! Ajatuksen tasolla ollaan suunniteltu Lapin reissua, ja etsinnän kohteena on idyllinen, persoonallinen ja ekologinen majapaikka luonnon syleilyssä, poissa kaupungin hälinästä ja isoista kaupungeista. Koska opiskelijabudjetilla mennään, tuntuisi tämän kisan voittaminen aikamoiselta lottovoitolta juuri nyt.

Perheen kanssa lähtisin tietysti! Lomaa on, rahaa ei, joten tämä tulisi kuin tilauksesta!

Ollaan puhuttu Lapin reissusta poikaystäväni kanssa jo pitkään, mutta vielä ei olla päästy matkaan. Itseasiassa hänellä olisi ollut mahdollisuus lähteä tällä viikolla kaveriporukan kanssa, mutta joutui perumaan. Tässä olisi oiva tilaisuus meille päästä yhdessä vaeltelemaan Lapin kauniisiin maisemiin, nyt kun emme asu enää saman katon alla niin laatuaikaa arvostaa entistä enemmän <3 Kuusivuotista suhdetta voisi juhlia samalla. Itselläni rankka alkuvuosi rakkaan koiran kuoleman, kouluhommien suuren määrän ja päällekkäisyyksien sekä muiden asioiden takia, tämä olisi ihana rentoutustapa!

Vuosi tulee pian täyteen elämäni rankinta vuotta. Olen kokenut niin paljon surua ettei pieni sydän ole meinannut kestää. Viimein kevään valon myötä elo alkaa tuntua keveämmältä ja keho jaksaa taas kannatella. Tällainen viikonloppuloma olisi unelmien täyttymys nuorelle yrittäjälle!

Tää olis aivan mahtava! Miehen kanssa ollaan tehty monet seikkailut, mutta aina niitä edeltää ahkera säästäminen. Tämmönen extempore-reissu piristäis ihanasti rakkautta!

Olen jo pitempään haaveillut Lapin maisemista ja vähän ekologisemmasta kotimaan matkailusta (ilman lentomatkoja). Mukaan ottaisin puolisoni, jonka kanssa voisimme matkustaa ihailemaan keskiyön aurinkoa.

Lapin-lomasta olen vuoden alusta haaveillut, vaan taloudellinen tilanne (työttömyyteni) on haastava eikä omakustanteisesti nyt raaski lähteä meidän kauniiseen pohjolaan. Olenkin yrittänyt nauttia kotopuolessa mm. hiihtämällä uusia reittejä 🙂 Arpavoitto olisi aivan mahtavaa, saisi hyvällä omallatunnolla lomailla hetken ja nautiskella Äkäslompolon luonnosta, hiljaisuudesta ja ihan vain siitä, että on hetken muissa maisemissa. Loman jälkeen jaksaa taas puurtaa ja panostaa työnhakuun. Kaveriksi ottaisin avomieheni, joka tekee paljon töitä, ja osaisi kyllä arvostaa taukoa mykistävissä maisemissa.

Ehdottomasti haluaisin issikkavaellukselle sekä kävellä ja hiihtää, saunoa, syödä ja nukkua. Siinäpä ne tärkeimmät! 🙂

Minä, mies, 1-vuotias napero ja koira! Lapsen syntymän jälkeen jokasyksyinen erämaavaellus on jäänyt tauolle, joten vaelluskuumeen lieventämiseen toimisi tämä. Möksältä helppo heittää päiväretkiä ympäristössä. Ei tarvihe säätää teltassa vaippaikäisen kanssa, päivän päätteeksi pehmeisiin lakanoihin nukkumaan. Kyllä kiitos!

Pohjoisin vierailemani paikka on Oulu ja olenkin kaavaillut ensi syksylle Lapin maisemissa vaeltamista. Tämä yöpaikka sopisi enemmän kuin hyvin telttamajoituksen jälkeiseksi majapaikaksi.

Tämä palkinto olisi suorastaan onnenpotku ja tulisi hyvään aikaan. Helvetillinen avioero meneillään ja käräjöidään lasten huoltajuudesta.Vaikea exä pistää kampoihin joka asiassa, missä vaan pystyy…. Pieni hengähdyshetki tulisi tarpeeseen,kun muuten tämmöisen unelmaan ei olisi varaa,kun pienellä palkalla lasten kanssa kituutan.

Olisi ihanaa päästä lappiin lomalle. Ottaisin poikaystävän mukaan, joka on jo kauan haaveillut reissusta sinne. Niin mieluusti yllättäisin hänet tällaisella lahjalla, johon muutoin ei ole taloudellisesti mahdollisuutta kiitokseksi siitä miten hän on minua tukenut haastavien vuosien aikana, joita olemme kohdanneet. Kiitos mahdollisuudesta, paikka näyttää ihanalta! 🙂 🙂

Åååååååh! Lähtisin mieheni kanssa. Hän ei ole koskaan nähnyt revontulia. Se on järkyttävää tällaiselle Pohjolan akalle :-O

Oon haaveillut Lapin lomasta ja tuosta hotlasta siitä asti kun bloggasit siitä, mutta oon myös todennut, että eihän mulla ikinä tuu olemaan varaa kotimaan matkailuun. Lähtisin kyllä tosi innoissani näkemään ekaa kertaa Lapin ruskan tai hiihtolomalle, mikäli lumi tulee aikaisin! Poikkiksen ottaisin mukaan. Yhteinen loma ei ois huono idis.

Lähtisin ehdottomasti mieheni kanssa, hän on todellakin loman tarpeessa eikä ole koskaan käynyt pohjoisessa. Enkä oikeastaan minäkään; kerran posottanut läpi mennessäni Norjan puolelle. Olisi varmasti ihana reissu!

Voi, kun ihana paikka! Lähtisin miesystäväni kanssa. Olisi kiva saada pieni yhteinen loma, ihan kaksin, kauniin luonnon helmassa ja rauhassa ♡

Perinteisellä lomalla en ole ollut vuosiin ja viime vuotinen palkaton lomani kaukokohteessa on saanut minut kääntymään kotimaan matkailun pariin. Lähempääkin löytää huippupaikkoja ja tukee samalla kotimaisia yrittäjiä. Ottaisin mukaan sydänystäväni, joka on kuvataiteilija eikä siksi pääse nauttimaan perinteisistä lomista.

No, ihan sen takia, kun auto on ja siinä aina tankkitäynnä mutta majoitusta ei ole. Eikä ainakaan koskaan ole ollut mitään noin ihanaa majoituspaikkaa pohjoisessa. Mukaan ottaisin ystäväni joka maksoi pari vuotta sitten minunkin majoitukseni 🙂

Minun pitäisi päästä minilomalle, koska olen ollut pitkään työttömänä, eikä sen takia ole ollut varaa matkustella. Ottaisin mukaan poikaystäväni, jonka kanssa emme ole matkustelleet kahdestaan pitkiin aikoihin. 🙂

Yli puolitoista vuotta olen haaveillut Lapin matkasta ja viime vuonna päätin toteuttaa haaveeni tulevana kesänä. Saa nähdä jääkö ajatukseksi vai tuleeko toteen. 🙂 Jylhät maisemat ja perisuomalainen luonto kutsuvat enemmän kuin koskaan. <3 Niissä on jotakin käsittämättömän kotoisaa, jotain tuttua, kodinomaista minulle. Ja luontokuvaus, rakkain harrastukseni. Osakiitos menee myös Lapin Lumo -ohjelmalle tästä innostuksesta!

Täydellinen nollaus luontoyhteyden kanssa olisi enemmän kuin omiaan tähän tilanteeseen, jossa opiskelujen tuoma loppuunpalaminen (ja yliopisto-opintojen lopettaminen), homeasunnossa asuminen & herkistyminen, terveyshaasteet sekä elämän meneminen totaalisesti uusiksi ovat kuormittaneet monella tasolla. Tuntuu kuin kaikki turha vietiin pois ja tilalle tuli tyhjyyttä, tyhjää tilaa. Itseä tutkiskellen ja sisintä seuraten kuljen pienin askelin tässä uudessa, jännittävässä tilanteessa. Kaikki ovet avoinna. Olisin niin todella kiitollinen jos pääsisin upean luonnon keskelle kalibroimaan itseni uudelleen, hetkeksi muualle tästä mylläkästä, kuulemaan oman sisäisen ääneni paremmin. Kaikki on mahdollista. Kiitos, kiitos, kiitos! Ihana kisa, kuka sen ikinä voittaakaan. <3

En ole koskaan ollut lapissa, mutta olen kyllä unelmoinut sinne pääseväni vielä joskus. Ottaisin mukaan hyvän ystäväni. Olisimme molemmat loman tarpeessa,joten tämä olisi kyllä todella hieno homma, jos sattuisi olemaan niin hyvä säkä että voittaisin. 🙂

Haluaisin miniloman mieheni kanssa, jonka kanssa olen ollut lähes kymmenen vuotta sitten ihanalla murtsikkalomalla Äkäslompolossa. Olen ollut viime kesästä asti enemmän tai vähemmän sairaana ja potenut väsymysoireyhtymän – samalla toipuen vauvavuoden valvomisista ja kaiken aikaa perusperherumbaa pyörittäen… Kaikki alkaa näyttää nyt valoisammalta ja usko parempaan on luja. Mutta miestä olisi joskus mahtava tavata rauhassa kahden kesken 😉

7 Fells Hostel! Mahtava arvonta, Noora! Ja kiitos myös kyseisen hostellin testaus-postauksestasi 🙂 Se oli täynnä inspiroivaa voimaa suoraan luonnon sylistä ja osoitti kuinka hienosti majoituksen muotona hostelli toimii myös Suomen metsien siimeksessä. 7 Fells vaikuttaa lämpimältä ja iloiselta hostellilta (jossa tulen varmasti vielä vierailemaan vaikken arvontaa voittaisikaan)!

Matkaan olisi huikeaa päästä juuri tänä vuonna erityisesti opintokiireideni takia. Suunnittelen valmistuvani taiteiden kandidaatiksi mahdollisimman pian tämän tai ensi vuoden aikana, mutta vielä siihen on matkaa..
Rakastamme avopuolisoni kanssa reissuja ja olemme haaveilleet matkasta Lappiin, jopa Lofooteille. Nuo haaveet uhkaavat kuitenkin kariutua taloudelliseen tilanteeseen mikäli opintokiireet pitävät minut tiukasti kiinni kevään ja syksyn aikana koulun penkillä eikä työntekoon jää aikaa.
Tämä arvonta olisi siis pelastus suunnitelmillemme!

Ja haluan vielä toivottaa kaikille onnea arvontaan! 🙂

Olen kärsinyt alkuvuoden ahdistuksesta ja paniikkikohtauksista, ja hetki luonnon keskellä kaukana normaaleista ympyröistä voisi tehdä todella hyvää. En ole koskaan käynyt Lapissa, joten se olisi jotain ihan uutta. Mieheni ottaisin mukaan.

Hirmuinen Lappi-kuume tuli kun luin postauksiasi matkastanne. En ole Lapissa käynyt kosaan. Luulempa että veisin reissuun vain itseni, tällä hetkellä kaipaisin ihan omaa lomaa. Tai kenties mukaan pääsisi joku ystävistäni 🙂

Tämä olisi hyvä tapa yllättää avopuoliso. Hän on arjen todellinen supersankari, hän todella ansaitsee pienen breikin. 🙂

Olisi ihana viettää muutama yö hotellissa mieheni kanssa vuosipäivän kunniaksi -kerrankin majottuisin muualla kuin mökissä noilla Lappi-reissuillani. Haluaisin kuitenkin lahjoittaa voiton vanhemmilleni -he ovat ansainneet kahden keskistä aikaa Lapin taianomaisessa maailmassa, sillä viime vuodet ovat olleet rankkoja perheelleni.

Minä ja mieheni emme ole koskaan käynyt Sotkamoa pohjoisemmassa ja olemme pitkään jo haaveilleet yhteisestä rentouttavasta Lapin matkasta.

Haluaisin lähteä Lappiin avopuolisoni kanssa. Haaveilemme usein, että pääsisimme näkemään revontulia.

Lähtisin avomieheni kanssa karkuun hänen kandinkirjoituskiireitään-mies on niin ahkera, että ansaitsisi ehdottomasti breikin, kunhan hän vain malttaisi pitää sellaisen! Kenties onnistuisikin, jos olisi jo puoliksi valmis matka tarjolla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.