Menu

Voita Hynt-peitevoide ja ripsiväri

Kerroin viime viikolla sarjasta nimeltä Hynt Beauty, jolla on mm. paras koskaan testaamani luonnonkosmetiikka-peitevoide. Sain blogauksen julkaisun jälkeen kyselyitä nimenomaan peitevoiteeseen liittyen ja nytpä on hyvä sauma kaikilla kiinnostuneilla, Viikon arpana on Hynt-tuotteita ja kyllä, juurikin SE peitevoide, ja myös sarjan mainio ripsiväri.

Duet Perfecting Concealer -peitevoide on runsaspigmenttinen mutta silti kevyt, ja peittää täydellisesti ihon pieniä ”virheitä” ja jopa maksaläiskiä. Ihan super silmänalusihollekin! Voidetta tarvitsee älyttömän vähän kerrallaan, sikäli myös todella kustannustehokas tuote. Mulle oikea sävy on Medium, jota kasvoillani on alapuolen kuvassa.

Duet Concealer on pienessä napissa ja todella helppo levittää sormin ja kätevä kantaa mukana. Arvonnassa mukana oleva Nocturne-ripsiväri on myös mainio: se pysyy hyvin ripsissä eikä varise. Toimii jopa mun tummien ripsien kanssa.

Kerro kommenttiosiossa, mistä aiheista toivoisit blogin lähitulevaisuudessa postauksia? Arvomme kolme voittajaa, kaksi blogissa ja yhden blogin FB-ryhmässä. Jokainen voittaa sekä Duet-peitevoiteen (sävyn saa valita itse) että Nocturne-ripsivärin. Voit osallistua kummalla tontilla vaan — tai vaikka molemmissa.

Osallistua voi sunnuntai-iltaan 19.11. saakka, arvonta sulkeutuu klo 23:00.

Onnea skabaan!

66 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Olisi kiva lukea vinkkejä
ekologisempaan joulunviettoon

Luomuviineistä olisi mukava saada lisätietoa (viinit testissä), siitä saisi hyviä vinkkejä pikkujoulun juomavalintoihin! 🙂

Mielipiteitä Lumene Harmoniasta ois mielenkiintoinen aihe. ❄️

Nuo on tosi hyviä meikkejä! Jatkossa olisi kiva lukea keittiökaapin sisällön hyödyntämisestä kosmetiikkana sekä kodin puhtaanapidossa, eli vinkkejä taloudelliseen sekä ekologiseen elämään. 🙂

Hiusten värjäämisestä kasviväreillä olisi kiinnostavaa lukea.

Haluaisin lukea ekologisista kodinhoitotuotteista, erityisesti pyykin- ja astianpesuaineista.

Näin joulua odotellessa ois ihana lukea esim. miten saisi vanhanajan joulun tuntua ekologisesti ja vegaanisesti 🙂

Jutut, joissa puhutaan ekoloogisuudesta ja kestävästä elämäntavasta, kiinnostavat eniten. Esimerkiksi zero waste periaate ja kestävät ja ekologiset vaatemerkit.

Ekologiset ja vedenkestävät talvikengät askarruttavat.

Lukisin mielelläni hiustenhoitotuotteista ja hiusten värjäämisestä kasviväreillä.

Täällä onkin jo tullut mielenkiintoisia ja hyviä vinkkejä. Vegaaniset viinit sekä ekologiset kodinpuhdistusaineet ja -tavat kiinnostavat. Muutkin kuin sooda ja etikka. 🙂 Ja jutut ekologisista talvivaatteista.

Markkinoilla olevien ruoanlaitossa käytettävien kasviöljyjen laadusta olisi mielenkiintoista saada ajankohtaista tietoa: niiden puhtaudesta, prosessoinnista, ekologisuudesta ja eettisyydestä.

Toivoisin postausta ekologisiin kodin siivousaineisiin liittyen.

Hiustenhoitotuotteista! 🙂

Mua on kiinnostaa onko lapsille suunnattuja
Ekologisia hiusten aineita tai tarkemmin takkuaine jolla sais takut selvitettyä ilman karkuun juoksemista, vaikka kuin nätisti yrittää niin jossain vaiheessa tulee se kohta että enempi piti selvittää. Terveisin 2 takkutukan äiti.

Ekologinen seksuaaliterveys (muukin kuin kuukuppi).

Ekologiset vaatteet

Olis kiinnostavaa lukea juttu jossa ostettaisiin ruokakassillinen ns. perusruokaa ja toinen jossa luomua. Samat ostokset siis molemmissa. Sitten verrattaisiin niitten ympäristökuormitusta ja kehoon päätyviä myrkkyjä. Jutussa voitaisiin kertoa mitä aineksia on ihan ok ostaa ns. normina ja mitä ehdottomasti ei.
Ostan henk. koht. molempaa ”kategoriaa” vähän punniten hintoja mutta haluaisin tietää nyt tältä kantilta miten toimia fiksusti tuolla lähialepassa jossa valikoima on mitä on…
Kiitti! Ja jee, toivottavasti arpaonni lykästää!

Ekologisesta joulunvietosta haluaisin minäkin kuulla!

Hyviä kosteuttavia tuoreita ikääntyvälle iholle, niin meikkejä kuin myös perus- ja hoitavia tuotteita.
Päivi

Olen samoilla linjoilla muutamien kanssa: kodinpuhdistustuotteista (erityisesti pyykinpesu) ja luomuviineistä.

Olisi mielenkiintoista tietää lisää ekologisista lemmikkien ruoista ja tarvikkeista – ja myös aiemmin mainitut viinit ja kodin puhdistusaineet kiinnostavat!

Talven pipotukan pelastajat:’D

Tuoksuista! Tuoksuyliherkkyydestä puhutaan paljon, hyvä niin, mutta löytyykö luonnonkosmetiikan puolelta apua meille tuoksuista tykkääville, jotka emme halua pökerryttää ympärillä olevia.

    Onnea voittajalle Liisa 🙂

    Laitoin sulle just meiliä!

Olisi mukava tietää, onko ravitsemuksen vaikutuksesta ihon kuntoon tehty mitään tutkimuksia, esim. liiallinen sokeri, kemikaalikuorma, kaupunki-maaseutu yms.

Jotain kivoja ruokavinkkejä jouluun 🙂

Ekologiset ja kotimaiset aikuisten vaatteet. 🤗 Netistä tuntuu löytyvän ko tuotteina enimmäkseen trikootunikoita ja legginsejä, mutta onko markkinoilla juhlavampia vaatteita? 🙄

Ekologiset vaatteet! 🙂

Ekologiset hiustenhoitotuotteet ja meikit kuivalle iholle. 🙂

Ekologisista vaatteista. 🙂 Myös muovittomuus kiinnostaa, joten jonkinlainen yhteenveto muovittomista kosmetiikka brändeistä olisi hyvä!

    Onnea voittajalle L.K 🙂

    Laitoin sulle just meiliä!

Ruokakaapin hyödyntäminen hiusten ja ihon hoidossa.

Ekomatkailusta olisi kiva lukea postauksia 🙂

Kankaiden vastuullisuudesta juttu kotiompelijalle. Mitkä ovat parhaat eettiset kangaskaupat? Pitääkö kangaskauppojen kertoa tuotteen alkuperä? Mistä esim. Eurokankaan kankaat tulevat ja onko mitään tapaa painostaa heitä vastuullisemmaksi?

Itse naisena olen turhautunut jatkuvaan sheivaamiseen ja sokerointiaineella läträämiseen. Olen miettinyt myös sitä vaihtoehtoa että poistattaisin eitoivotuilla alueilla kasvavat karvat lopullisesti laserhoidon avulla. Tämä kuitenkin mietityttää todella paljon. Onko se turvallista? Mitä seuraamuksia voi tulla esim ihoalueille joita on sädetetty laserilla? Onko olemassa mitään ekologisempaa vaihtoehtoa millä pääsisi karvan kasvusta lopullisesti eroon? Tai ihan vain muita vinkkejä karvojen poistoon perinteisen sheivaamiseen ja sokeroinnin rinnalle olis kiva kuulla. 🙂

Toivoisin postausta, jossa pohdit kestävää kuluttamista. Olethan itsekin mainostamassa tuotteita, mutta mitä mieltä olet siitä, kun meitä kannustetaan kuluttumaan ja ostamaan koko ajan uusia juttuja? Tosi asia kun on että luonnonvaroja ei tällä maapallolla riitä loputtomiin ja kulutusta olisi vähennettävä.

Kiitos parhaasta blogista! Mä haluaisin lukea sun lempijouluruuista! Kenties villiyrteistä, joita kattaa joulupöytään!🎄

Varmastikkin on vastaavanlaisesta aiheesta jo kirjoitettukkin, mutta haluaisin lukea miksi ois ehdottoman tärkeää jättää kaikki kemiaaliset kauhistukset pois niin kosmetiikasta kuin jokapäiväisiin kodinhoitorutiineihin kuuluvista tököteistä, ja että miten ne pilaavat meidän kauniin luonnon ja sen eliöt 🙁 Jakaisin tarinan, jotta kaikki omat kaverit ottautuisi asiaan.

Itsetehty kosmetiikka. Rms kuultovoiteelle esim. vastine tehtävissä vastine mehiläisvahasta, kookosöljystä ja micasta. Olisi hauskaa jos joku kaheli kokeilisi ensin ja itse perässä ennenkuin alkaa jotain mysteeri-micaa metsästämään 😀

Ulkomailta tuotujen erilaisten pähkinöiden, siementen yms. myrkkyjäämät, myös luomun osalta. Samoin esim. puolalaisten omenien jäämät, itse en osta, Puolassa myös paljon saastuttavaa teollisuutta. Samoin eettisyys esim. papujen viljelyssä kun rikkaat ulkomaat ostavat ne viljelijöitä ja paikallisilla ei enää varaa, vaan ostavat ravintoköyhempää ruokaa.

Skulle gärna läsa om hur olika typer av ljus påverkar inomhusluften. Är t.ex sojavaxljus alltid bättre än stearin eller paraffin? Tack för en inspirerande blogg!

No tuota, itselle olisi kovin ajankohtaista ja mielenkiintoista kuulla zero waste -hengessä mahdollisimman pakkauksettomista ja luonnonmukaisista ihonhoitotuotteista ja suihkusaippuoista. Olen törmännyt facebookin virrassa esim. Saaren taika -ja Kaurilan sauna -deodorantteihin, jotka eivät ole pakattu muoviin. Myös muista vastaavista, eritoten kotimaisista tuotteista olisi mainiota kuulla lisää ja mahdollisesti käyttökokemuksia. Näin joulun alla sellainen postaus voisi tuoda inspistä hankkia / tehdä itse pakkauksettomia lahjoja itselle ja läheisille 🙂

Luonnonmukaisista vartalovoiteista ja käsivoiteista, nimenomaan ongelmalliselle iholle (psori jne).

Äskettäin mun mies osti hunajaa lähikaupasta, jonka kotimaa on Ukraina. Onhan se iso maa, mutta silti mietityttää tuo ruoan kotimaa. Toinen on Kiina, joka käsittääkseni kamppailee ympäristöongelmien kanssa. Kuinka paljon kemikaaleja on kiinalaisissa elintarvikkeissa…

Ekologiset siivousaineet. Löytyykö maaleista yms. remonttitarpeista ekologisempia vaihtoehtoja. Ekologinen remontointi.

Suitsukkeista, tuoksukynttilöistä, ilmanraikastimista, huonetuoksuista jne.

Olisi mukava lukea blogista ympäristöystävällisestä matkailusta, onko sellaista? Lisäksi kestävästä muodista ja siihen liittyvistä ajatuksista ei voi koskaan saada liikaa tietoa. Ylempänä jo mainittiinkin, mutta minusta olisi myös mielenkiintoista kuulla mielipiteesi uudesta Lumene Harmonia-tuoteperheestä.

Tosi kiinnostava blogi – isot kiitokset! Hyviä aiheita on ehdotettu, itse toivoisin juttua ekopyykinpesuaineista, jotka konepesussa oikeasti poistavat tahrat/pitävät valkoiset valkoisina, ja ilman turhia tuoksuja. Sellaisia en ole löytänyt. Myös zero waste olisi kiinnostava aihe, ja käytännön vinkkejä sen toteuttamiseen.

Zero waste on nyt pinnalla, joten se olisi mielenkiintoinen aihe — vaikka siitä onkin jo tässä blogissa käsitelty. Myös ekologiset pesuaineet kiinnostavat.

Moikka, mua kiinnostaa ekologiset kauneudenhoitotuotteet ja reseptit! Olisi myös kiva, jos jakaisit ajatuksiasi kulutuskeskeisestä maailmasta!

Ekologiset hajusteettomat pesuaineet ei toimi, ainakaan kahden pienen lapsen/vauvaperheessä. Jotain testiä näihin. Samoin kuin pyykinpesutuoksuille, onko luonnonmukainen tuoksu turvallista herkälle, pienelle iholle? Entä hajustettu pyykkietikka?

Myös rasvaisen ja herkän aikuisen kasvojen ihon tuotteisiin kaipaisin perehtymistä.

😊

Tahtoisin saada lisää tietoa hiusten värjäämisestä kasviväreillä. Myös luonnonkosmetiikka kiinnostaa.

Muovi/akrylaattiallergiaan sairastuneena haluaisin kuulla silmälasien kehystarjonnasta. Aika hankalaa on, sillä metallikehyksissäkin on korvalliset muovii.

Mihin kohtaan testaan meikkivoiteen sävyä? Aika monta erilaista vinkkiä..

Haluaisin jutun ekologisista pesuaineista, niin kodin, keittiön kuin kylpyhuoneenkin ja perusteluja sille, miksi Tolu ei ehkä ole se paras vaihtoehto.

Tällä hetkellä eniten kiinnostusta herättäisi astianpesukoneaineen valinta. Muuton myötä sain elämäni ensimmäisen astianpesukoneen ja mietin nyt, mikä olisi paras ja ympäristöystävällisin astianpesuaine. Toinen kiinnostava aihe näin kynttiläkauden ollessa parhaimmillaan olisi ekologiset kynttilävalinnat.

Juttu lemmikkien (erityisesti koirien) eettisistä ja ekologisista ruuista, leluista ja muista tarvikkeista kiinnostaisi.

Samoin ekologiset ja eettiset odotusajan ja vauva ajan tuotteet.

Kaipaisin kivoja joululahjavinkkejä koko perheelle luonnonkosmetiikasta ja muistakin ekologisista tuotteista 🙂

Täältä sivustolta on tullut monta oivallusta, mutta itse olen aprikoinut noiden villa- ja akryylilankojen kanssa. Pääsääntöisesti ostan 100 % villaisia lankoja, mutta lampaiden elinoloista on hankalaa saada tietoa. Ylipäätään ei ole tuttua tuo lankabisnes.

Minua kiinnostaisi, että onko Lumenen uuden Nordic Girl-sarjan tuotteet turvallisia? Tarkoitan inci-listaa ja esim. säilöntäaine ”myrkkyjä”, eli onko mainonta harhaanjohtavaa?.. On hienoa, että suuri kosmetiikka firma tekee vegaanituotteita. Tuntuu, että vegaani ja eettistä kosmetiikkaa hypetetään paljon ja se on trendikästä mutta voiko näissä tilanteissa silti ”astua harhaan” jos ei koko ajan lue suurennuslasilla inci-listaa. Se inci-listan luku on puuduttavaa, oli asiaa helpottava appi tai ei..

Minua kiinnostaisi postaukset ekologisesta muodista ja vaatteista. Myös eettisyys eri ruokatarvikkeiden ja merkkien osalta on mietityttänyt.

Ekologiset pesuaineet kiinnostavat minuakin. Samoin eettiset vaatteet ja kodin tekstiilit, varsinkin jos löytyy hieman edullisempia vaihtoehtoja.

Yhä mietityttää tämä viidakko eettiset vaatteet, kotimaiset vaatteet, kauniit vaatteet, kestävät ja ekologiset materiaalit yms. Näistä kuulisin mielellään lisää!

Minusta olisi hauska lukea konkreettisista hyödyistä (tai hankaluuksista!), joita kemikaalikuorman vähentäminen on pitkällä aikavälillä tuonut.

jouluun liittyvät postaukset kestävistä ja fiksuista ratkaisuista kiinnostaisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.