Menu

Voita LastuCase-lahjakortti

Jokaisella on kädessä kännykkä päivittäin ja meillä somessa työskentelevillä on luuri lapasessa suurimman osan työpäivää. Koitan karsia muovia arjestani ja esimerkiksi kännykkää on paljon miellyttävämpi pitää kädessä, kun hipelöi puupintaa, eikä luurin kuumentamaa muovia. Olen tykästynyt suomalaisen LastuCasen kuoriin, joita käytämme myös VILLD-ohjelmassa.

LastuCase on perustettu Oulussa kuusi vuotta sitten. Jussi Patopuro ja Sakari Arffman olivat bonganneet Yhdysvalloista yrityksen, joka valmisti vastaavanlaisia tuotteita, mutta materiaalit olivat lähinnä bambua ja uhanalaisia puulajeja.
Eräilyä rakastavat Jussi ja Sakke tahtoivat tuoda markkinoille pohjoismaalaisia puulajeja ja ekologisen näkökulman. LastuCase on yhä tänään alan ainoa toimija, joka käyttää vain ympäristöystävällisiä puulajeja tuotteissaan. Arvostan!

Käytössä on suomalaiselta sahalta tulevaa puuta, kuten visakoivu, savusaarni, kelo (harmaa koivu) sekä pähkinä. LastuCase valmistaa myös tuotteita, joissa käytetään poron-, hirven- ja kalannahkaa. Kännykän kuorien runko-osat valmistetaan allergiatestatusta, kestävästä TPU/PC -materiaalista ja kuoret valmistuvat yllättävää kyllä Suomessa Haukiputaalla (Oulussa), puuartesaanien toimesta.

Haluaisitko puiset LasuCase-kuoret — tai jotakin muuta LastuCaselta? Toimi näin: kerro kommenttiosiossa, mistä villiraaka-aineista toivoisit meidän valmistavan ruokaa ja missä ensi vuoden VILLD-jaksoissa? Vastanneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti LastuCaselle sekä täällä blogissa, blogin FB-ryhmässä, että VILLDin FB-ryhmässä. Voit siis triplata voittomahkut kommentoimalla vaikka kaikilla foorumeilla!

Kilpailu on käynnissä sunnuntaihin 26.11. klo 23:00 saakka. Onnea skabaan!

26 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Kolilla, jostain raaka-aineesta mitä juuri sieltä löytyy!

Pakurikääpä

voikukka! se on lempikukkani ja olen kuullut, että siitä voisi tehdä maistuviakin kokkailuja! 🙂 itse en ole rohjennut… ehkä te? Maalla, jossain luonnon helmassa!

Pettuleipä

Takiaisia ja osmankäämiä Järvi-Suomessa. Rousk!

Voikukka, ehosoton suosikkini.

Nokkonen

Ketunleivästä ja suolaheinästä, vaikka jossain kalliolla

Ruusunmarja, pihlajanmarja, nokkonen. Forssa

Voikukka.

Koivunmahlaa Saimaalla

Kuusenkerkistä jonkun järven rannalla.

Muistaakseni olen joskus oppinut että jättipalsami on syötävää, sellaista tuholaista olisi hyvä opetella syömään 😀

Jos muistan väärin, niin voikukka olisi kiinnostava.
Paikalla ei väliä.

Varvut ja koivunlehdet.

    Ja Tornionjokilaaksossa.

Kuusenkerkistä , Levillä

Naavasta seitsemisen kansallispuistossa

Nokkosta Saimaanrannalla!

Hanko ja merikaali (merilevä?)!!!!

Voikukka 😍

Koivunmahlasta sekä helposti kaupunkilaiseksi hyödynnettävissä olevista luonnon raaka-aineista ☺️

Pihlajanmarja 🙂

Katajanmarjoista.

Jotain jäkälästä ja parhaat maisemat sen kokkailuun löytyvät Lapista.

Nokkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.