Menu

Voita Frantsilan Terva-pihkavoide ja tuotepaketti (á 50€)

blogiarvonta frantsila

Frantsila on yksi omista kotimaisista luonnonkosmetiikkasuosikeistani. Firma on luomuyrttiviljelyn edelläkävijä ja tila on ollut jo yli 300 vuotta saman suvun omistuksessa — kunnioitettava saavutus!

Frantsilalla viljellään ja jalostetaan kotimaisia luomuyrttituotteita, ja lisäksi tila tarjoaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävää luontaishoitokoulutusta. Tavoitteena on edistää ihmisten fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, sekä ihmisen yhteyttä luontoon ja luonnollisiin viljelymenetelmiin.

Yrttien viljely tapahtuu kaukana teistä, kaupungeista ja teollisuusalueista. Frantsilan perustajan, Virpi Raipala-Cormierin mukaan eteläisemmillä leveysasteilla viljeltyihin yrtteihin verrattuna suomalaisissa yrteissä on ylivoimaisia aromaattisia ja terveyttä edistäviä ominaisuuksia, jotka kypsyvät Suomen pitkien kesäpäivien auringossa ja viileiden öiden suojassa.

Frantsilan yrtit poimitaan käsin, kun ne ovat tuoreimmillaan. Ne kuivataan nopeasti alhaisessa lämpötilassa, jotta estetään mikobien kasvu ja taataan, että yrttien luontaiset ominaisuudet säilyvät. Sato jalostetaan yrttiuutteiksi ja ihonhoitotuotteiksi. Musta on aivan upeaa, että meillä on Suomessa tällainen yritys. Frantsilalaiset vaan saisivat pitää musta ihan ehdasti itsestään vähän isompaa meteliä. Ovat aivan liian vaatimatonta sakkia tuotteiden laatuun nähden!

Itse käytän parhaillaan Frantsilan tuotteista eniten Pihkavoidetta, joka on mun jalkapohjien ja kantapäiden luottotuote. Kesällä VILLD-kuvauksissa havaitsimme lisäksi, että se pitää hyttyset loitolla ja lukiessani tuoteselostetta, tajusin miksi.

Frantsilan sivuilla kerrotaan: ”Desinfioivan, hoitavan ja pehmentävän ominaisuuden ansiosta salvaa voidaan käyttää ihon halkeamissa, kovettumissa ja paksunnoksissa sekä iholle, joka tarvitsee pihkan desinfioivaa vaikutusta. Terva-pihkasalva on erinomainen myös hyönteisten pistoksiin ja niiden karkottamiseen”. Todellakin! Tuote valmistetaan suomalaista tervasta ja pihkasta, luomutakiaista, mehiläisvahasta ja luomulaatuisista, kylmäpuristetuista kssviöljyistä. Faktoja pöytään:

* Männystä saatu terva on tutkitusti vaikutuksiltaan antibakteerinen ja desinfioiva. Sitä on tuloksellisesti käytetty lääketieteellisissä tutkimuksissa psoriasiksen ja atooppisten ihottumien hoitoon. Terva on kansan käytössä ollut tunnettu myös tulehdusten ja halkeilevan ihon sekä maitoruven ja finnien hoidossa. Sillä karkotetaan hyttysiä sekä hoidetaan hyttysten pistoja.

* Kuusesta saatu pihka on myös antibakteerinen, desinfioiva ja tulehduksia hoitava. Sitä on paljon käytetty Suomen kansanlääkinnässä tulehdusten, halkeilevan ihon sekä finnien hoitoon. Kansan käyttämä sanonta: ”Mistä vaiva, sieltä hoito” pätee pihkan kohdalla mm siinä, että sitä on käytetty kun tikkuja on hoidettu pois ihosta.

* Takiaisen juuri on tutkitusti arvokas tulehdusten hoitaja. Sitä on käytetty myös yleisesti ihon hoidossa ja hilseen hoidossa.

* Kylmäpuristetut luomuauringonkukka- ja -oliiviöljyt ovat korkealaatuisia neitsytöljyjä, jotka hoitavat ihoa. Öljyt sisältävät runsaasti hivenaineita sekä vitamiineja ja ravitsevat siten ihoa.

* Mehiläisvaha on tunnettu jo ammoisista ajoista arvokkaana ihoa hoitavana aineena.


 

Tällä viikolla arvomme Frantsilan Terva-pihkasalvanHiuspohjanhoitoöljyn  ja Aurinkovoima villiviherjauheen (arvo 50€). Kerro kommenttiosiossa, mikä on oma suosikkisi Frantsilan tuotteista ja olet mukana skabassa. Arvonta on käynnissä 15.lokakuuta klo 23:00 saakka.

Lisäksi: voit tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan sekä blogissa tämän tekstin kommenteissa että blogimme Facebook-ryhmässä jaetussa arvontalinkissä. Arvomme osallistujien kesken molemmissa paikoissa kaksi tuotepakettia, eli tämän viikon arvonnassa on yhteensä neljä voittajaa.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimimerkit julkaistaan myös Kemikaalicocktailin Facebook-ryhmässä.

Onnea skabaan!

 

113 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Lempparini frantsilalta on ehdottomasti silmänympärysvoide, ihan huippu!

    Terva-pihkasalva, tuo (lähes) kaiken pelastaja ❤

jalkojen hoitoöljy olis lemppari

Terva-pihkasalva!

    en ole viellä raaskinut ostaa, mutta ehkä jonakin päivänä raha tilanne sallii

Eri yrttiuutokset sekä Koko perheen luomu perusvoide! Mutta tähän asti olen pitänyt kaikista Frantsilan tuotteista.

Eteeriset öljyt ruusu ja mustapippuri ❤ Frantsilan terva-pihkasalva vielä kokeilematta… Muita tervapihkatuotteita satunnaisesti kokeillut ja ollu t tyytyväinen.

Tykkäsin hirveästi ruusu-sarjan hoitoaineesta ja shampoosta, harmi vaan että hoitoaine ainakin on lopetettu tietojeni mukaan.

Piparminttu-öljy tuoksuu mahtavalle 🙂

Samaa mieltä siinä, että voisivat markkinoida itseään rohkeammin!
Lempparini on ehdottomasti terva-pihka -salva.

Lempparini on Yrtin raikas luonnon hammastahna. Fluoriton ja raikas maku.

Terva-pihkasalva ehdottomasti! ❤️

Kehäkukkavoide. 🙂

Frantsilan 11 yrtin käsivoide on tutuin. Eniten kiinnostaa Terva-pihkasalva. Mahtaako se tehota hirvikärpäsiin?

Frantsilan hammastahna on ollut käytössä jo pitkään 🙂

http://frantsila.com/tuotteet/hyva-olo-yrttitee/

Tää on niiiin paras! Shampoo ja hoitoaine oli myös mutta ne ei enää ole valikoimissa.

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, esim. luontoäidin hoitava huulirasva. Osallistun arvontaan.

http://frantsila.com/tuotteet/fenkolin-eteerinen-oljy/
Ihastuttaa muutenkin tuo fenkolin lakritsimainen maku 🙂

postin.tuomaa@gmail.com

En ole kokeillut vielä mitään Frantsilan tuotetta, joten tänä olisi erittäin toivottu paketti 🙂

Frantsilan ruusu-kasvovesi on nappituote iholleni.

Metsän rauha saunatippa on ihana<3 melkein kuin olisi saunassa metsän keskellä.

Tähän mennessä hammastahna, mutta olen kuolannut muuta tuotteita kokeiluun, kun saan purnukoita tyhjäksi. Kuiva päänahka ja kuivat kantapäät saavat toivottavasti kyytiä, jos pääsisin näitä tuotteita kokeilemaan

Ruusu-kasvovoide sekä kaikki ruusu-sarjan tuotteet 🙂

Ruusu kasvoöljy🌹

Saunatipat! <3

Terva-pihkasalva 🍃

Tervapihka salva, yrttiteet, kehäkukkavoide ^_^

Yksi lemppareistani Virkistävä jalkavoide sekä tietysti Eteerinen öljy Laventeli ja Ruusu.

Jokapäiväisessä käytössä on useampikin Frantsilan tuote, mutta ilman Nuorekas Hehku kasvovoidetta herkkä couperosa-ihoni ei tule toimeen joten se on tähänastisista lempparini.

Kehäkukkavoide tähänastinen suosikki:)

Yrtti-hierontaöljy ja hiuspohjan hoitoöljy ovat tuttuja tuotteita ja olen tykännyt kovasti! Mielelläni tutustuisin myös muihin Fräntsilän ihaniin tuotteisiin!

En ole ennen testannut frantsilan tuotteita, mutta tuota hiuspohjan hoitoöljyä kokeilisin mielellään ja samoin pihkasalvaa ja varmaan moni muukin saattaisi olla mielenkiintoisia 🙂

Hiuspohjanhoitoöljyä olisi kiva päästä kokeilemaan! 🙂 Ja Frantsilan saunatipat on käytössä tällä hetkellä.

Saunatipat ovat tuttuja ennestään ja kehäkukkavoide

Frantsilan käsivoiteista, sampoosta ja hoitoaineesta olen tykännyt kovasti. Olisipa mukava päästä testaamaan terva-pihka -tuotteita!

Eteeriset öljyt, varsinkin teepuu on ahkerassa käytössä.

karvakorva on ehdoton suosikki

Vaikea valinta… Vastaan nyt Terva-pihka salva. Mahtava tuote.

Hiustuotteet ovat ihastuttaneet! Erityisesti Koivu&Turve shampoo ja hoitoaine. Terva-pihkasalvaa olisi mukava päästä kokeilemaan korppukinttuihin.

Kehäkukka voide on lempparini!

Kehäkukkavoide ja shampoot pitkään olleet käytössä. Seuraavat eteeriset öljyt hankin Frantsilalta. 11 yrtin hoitovoide, shea voi ja terva-pihka salva myös hankinta listalla

Kaikki ruusutuotteet kiinnostaisivat, en ole vielä kokeillut.

Frantsilan eteeriset öljyt:)

Frantsilan tuotteet ovat ihan parhaat! Parhaillaan käytössä Yrtti hiusten hoitoaine, terva-pihka salva, lemppari josta saan helpotusta nokkosihottumaan mm., ja 11 yrtin hoitosalva. Salvat alkavatkin olemaan loppumaisillaan, ja olisi kyllä huippua päästä testamaan hiuspohjanhoitoöljyä sekä villiviherjauhetta 💜

Mukana arvonnassa 😊

Frantsila-lemppareita on tosi monia, samoin tuotteita joita en ole vielä ehtinyt kokeilla mutta haluaisin! Muutamia lemppareita: fluoriton hammastahna, eteeriset öljyt ja detox-tipat, nokkosjauhe ja vatsatee (on muuten parasta kylmänä!!). Mitä haluaisin kokeilla: pihkasalvaa ja villiviherjauhe. Voi kun onni suosisi!!<3

Useat Frantsilan tuotteet! Kuitenkin yksi luottotuotteista on ruusu kasvovesi ja ruusu kasvovoide. 🙂

Lempparini on ehdottomasti juurikin tuo Terva-pihkasalva.

Oi! Tuo tervva-pihkasalva on pelastanut niin monelta jutulta 🙂 laitan aina haavoihin, paranee nopeaa. Kokeilin myös kantapäihin, jotka olivat aivan kuivat ja melkein auki. Toimi!

Ihanaa Syksyn aikaa! Mukana tässä arvonnassa!

Parhain Frantsilan tuote on Apu-kukkatipat! Käytän niitä satunnaisesti uskomatta niiden voimaan, mutta aina ne vaikuttavat. Kaikki tuotteet ovat todella hyviä, niitä on käytössä sisäisesti kuin ulkoisesti.

Frantsilan Silmänympärysvoide toimii oikeasti, suosikki siis!

Kehäkukkavoide kasvoille on ainakin tähän mennessä tuntunut hyvältä!

Kehäkukkavoide

Terva-pihkasalva ja mukana
tietty arvonnassa.

Kukkaterapia tipat <3

Kukkaterapia tipat

Terva-pihkasalva on hyväksi todettu

Yrtin raikas luonnon hammastahna on käytössä eniten, eteriset öljyt ovat etinomaisia, kaikki Frantsilan tuotteet ovat ehdottomasti maailman parhaita!

Eteeriset öljyt, varsinkin laventeli

Terva-pihka-salva 🙂

Frantsilan uudistava kasvonaamio. <3

Ruusu kuorintavoide!

Tervapihkasalva on ehdoton lemppari! Atooppisen ihon pelastaja!

Tervepihkasalva on oma suosikkini.

Aurinkovoima viherjauhe.

Suosikkituotteeni on Auringonhattu -uute 🙂

Suosikkini on hiuspohjaöljy. Pojalla atooppinen iho ja hiuspohja. Siihen oivallinen tuote.

Frantsilan fluoritlon hammastahna on oma lempparini.

Terva-pihkasalvaa on tullut käytettyä jo pari vuotta, ihan huippu tuote!

Frantsilan tuotteista lemppari on hammastahna! Käytössä myös tiikerinvoimasalva.

Meidän lemppari on fluoriton luonnon hammastahna. Aikoinaan kun rupesin käyttämään parani vuotavat ikenet parissa viikossa ja hammaslääkärikin kehunut ikenien kuntoa!

Lohikäärmesalva❤

Perusvoide

Naamiot 😁😘

Frantsilan ravitseva kasvovoide on ihan paras! Iho on kylmätyössä kovilla, tämä pitää kunnossa ja ehkäisee punoitusta.

Yrttisavinaamio ehdottomasti!

11 yrtin hoitosalva on hyvä!

Ehdottomasti Ojanisännän linimentti, koska fibrokivut vaivaavat 😢 Mutta monia muitakin hyviä tietenkin on. Rakastan Frantsilan tuotteita 😍

Saunatipat

Kehäkukkavoide toimii moneen tarpeeseen.

Useimpia tuotteita on vuosien varrella tullut käytettyä, saunatipat ovat lähtenee ulkomailla asuville ystävillekkin. Olisikos n 30 vuotta sitten kun tapasin Virpin ensmmäisen kerran jossain esittelyssä. Menestys oli mielestä taattu jo silloin.

Yrttisavinaamio on aivan mahtava!

En ole koskaa kokeillut tuotteita. Nytten sattumalta löysin blogin. Eli olisi kiva voittaa niin pääsisi kokeilee tuotteittanne 🙂

Lohikäärmesalva

Yrtti jalkakylpytiiviste.

11 Yrtin käsivoide

En ole tuotteita ennen kokeillut, mutta tuo villi viherjauhe kuullostaa tosi mielenkiintoiselta!

Yrtti-hoitoaine

Hoitoaine

Eteeriset öljyt eucalyptus, minttu ja piparminttu
Saavat mieln ja kehon rentoutumaan, helpottavat kipukroonikon arkea.

Kehäkukkavoide

http://frantsila.com/tuotteet/ruusu-kasvooljy/

öljyä ja ruusua 🙂 Paras setti! en kylläkään ole kokeillut

Mukana

Ruusivoide sekä Kylmänkoppi ovat loistotuotteita.

Aurinkovoima villiviherjauhe

Ojan Isännän muistolinimentti <3

Saunatippoja on vain tullut kokeiltua 🙂

Terva-Pihka olisi aivan unelma!!!

kaikki ruusu-tuotteet on ihania 🙂 ruusuöljy esimerkiksi

Tervapihkasalva!

Terva-pihkasalva!

Ruusuvoide on ihana!

Lempi tuoteeni ihastuttavasta yrttiperheestä on kasvojen kuorinta voide😍

Eteeriset öljyt, varsinkin rosmariini.

Ruusu-kasvovesi!

Ruusuvoide <3

Auringonhattu-uute on hyvä tuote.

Terva-pihkasalva pelastaa kuivat kantapäät ja atooppisen ihon ongelmakohdat.

Näihin tuotteisiin olisi ihana päästä tutustumaan.

Terva-pihkasalva😃

Eteeriset öljyt

Saunatipat ja Aurinkovoima

Lempparini frantsilan tuotteista on lohikäärmesalva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.