Menu

Voita kestävän elämäntavan Huili-lehtipaketti

Huili-lehti on ihana! Jos Kemikaalicocktail olisi printtijulkaisu haluaisin, että se olisi juuri sitä mitä Huili on.

Huili on upea ja moderni, rytmiltään rauhallinen aikakauslehti, joka innostaa lukijoitaan kohti kestävää elämäntapaa olematta syyllistävä.

Huili kertoo arjen isoista ja pienistä valinnoista ja osoittaa, että kestävät valinnat tuovat elämään iloa. Lehti käsittelee kulttuuria, fiksuja valintoja, ekologista ja eettistä ruokaa, vaikuttamista ja muista välittämistä.

Aikaisemmin Huili tipahteli postiluukusta tiheään, mutta nykyään Huili ilmestyy kahdesti vuodessa noin 100-sivuisena lehtenä ja kerran vuodessa formaatiltaan lehteä vastaavana minioppaana.

 

Uusimmasta Huilista saa mm. parhaat neuvot pitkälle fillarointiretkelle, pääsee vierailemaan eläinten turvakodissa ja oppii tekemään vanhoista muoviämpäreistä ruukkuja.

Huili julkaisee vuosittain myös kalenterin; vuosikalenteri 2018 kertoo tarinoita metsästä.

Huilia tekee asialleen omistautunut ja innokas joukko eettiseen elämäntapaan sitoutuneita toimittajia. Syykuussa Huili sai uuden päätoimittajan, kun vapaa toimittaja, tietokirjailija Anna Tommola, 41, hyppäsi Huilin johtoon. Anna on kirjoittanut eri sanoma- ja aikakauslehtiin laajasti ihmisistä, tieteestä, hyvinvoinnista ja kasvatuksesta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Meidän Perheessä ja Vihreässä Langassa.

 

Tällä viikolla arvomme Huili-lukupaketin (arvo 35€). Arvontapakettiin kuuluu uusin Huili, maidon käytön vähentämiseen kannustava Lehmät lomalle! -opas ja ihana metsäteemainen seinäkalenteri vuodelle 2018.

Kerro kommenttiosiossa, miksi sun pitäisi voittaa Huili  ja olet mukana skabassa. Arvonta on käynnissä 22.lokakuuta klo 23:00 saakka.

Huili tarjoaa Kempparin lukijoille myös tilaustarjouksen. Jos teet Huilin kestotilauksen verkkokaupassa alekoodilla KEMIKAALICOCKTAIL, saat sen hintaan 39€ (norm. 42€) (tilauksesi alkaa marraskuussa ilmestyvästä lehdestä). Alekoodi on voimassa 3.11.2017 saakka.

Psst…  Voit tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan sekä blogissa että blogimme Facebook-ryhmässä jaetussa arvontalinkissä. Arvomme osallistujien kesken molemmissa paikoissa kaksi tuotepakettia, eli tämän viikon arvonnassa on yhteensä neljä voittajaa.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimimerkit julkaistaan myös Kemikaalicocktailin Facebook-ryhmässä.

Onnea skabaan!

 

38 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Oi, arvot kohdillaan. Lehti vaikuttaa juuri minulle sopivalta ja nimikin on veikeä. Kalenteri olisi myös mieluinen. Kiva arvonta.

    Meiän lehmät on pakkolomalla

Olen asteittain siirtymässä kasvisruokavaliosta vegaaniruokavalioon. Toivon, että Huilin Lehmät lomalle! -opas tarjoaisi vinkkejä tähän projektiin 🙂

Kuulostaa mainiolta vaihtoehdolta naistenlehtihömpälle. Täyttä, rentouttavaa asiaa!

Lehti olisi täydellistä luettavaa ja tukee omia arvojani. Kaipaisin juurikin tuollaista luettavaa juuri nyt.

Toisi hyviä ja kaivattuja vinkkejä omaan arkeen ja elämään 🙂

Huili on laadukas lehti, jota mielelläni ostan kavereille lahjaksi ja luen ekokampaajalla, omaksi en ole vielä saanut 😉

Lehmät lomalle – opas huippu ja kaunis kalenteri vuodelle 2018, kerrankin lehti jossa järkevää luettavaa kanneasta kanteen.

Lukupaketti piristäisi ja toivottavasti myös inspiroisi syksyn keskellä.

Mulla on hermo kireellä,
mun tarttis huilia. 😊

Ois nii hyvä huilia hyvän luettavan kanssa. Ja täl hetkel ei vaa oo rahkeita tilata.

Olen lukenut Huilin ekoja numeroita aikanaan. Lehdessä on ihanat sävyt ja hieno taitto. Sisältö josss arvoy kohdallaan. En ole uusittua lehteä pääsdyt lukemaan. Mut kuulostaa mahtavalta 100sivuinen lukupaketti, ehtis todella lukea rauhassa ennen kun seuraava lehti ilmestyy 😊

Olen lukenut lehteä kirjastossa ja tykkään! Juuri omaan ajatusmaailmaan sopivat arvot. Olisi mukava saada kotiin toimitettuna kun vauvan kanssa ei oikein ehdi kirjaston lehtienlukusaliin..

Kuulostaa ihanalta! Huilin aihepiiri on erittäin kiinnostava ja sitä tulisi varmasti luettua kotona. Eettisyys on lähellä sydäntäni 😉

Huili taitaa sopia omaan ajatusmaailmaani. Siksi.

Olisi ihana tutustua!

Huilia on tullu Oulun kirjastossa luettua aina kun uusin numero on ilmestynyt. Tämä paketti ois kiva voittaa niin vois lukea ensin itse ja sitten antaa jollekkin kaverille luettavaksi. Niin ja seinäkalenteri näyttää kyllä hienolta!

Oman ajatusmaailmaani sopiva!!! Lehmät lomalle! erittäin plussaa 🙂

Kirjastossa joskus käyn lukemassa Huilin, tämä paketti kelpaisi kyllä.

Olen vuodesta -94 sairastanut lisäaine allergiaa ja koitan elää asian kanssa. Kaikki tietous puhtaasta elämästä on minulle tärkeää. Ahmin sitä ja yritän parhaani mukaan toteuttaakin tässä lisäaineiden luvallisessa maailmassa. Lehti kiinnostaa kovasti kuin myös artikkelinne fb:ssä 👍🏼.

Mun pitäisi voittaa huili-paketti koska en oo ikinä kuulkutkaan tälläisestä ja täähän on ihan parhautta! Yritän jatkuvasti saada arkeeni mukaan rentoutta ja pieniä tapoja jolla iisimpää arkea voisi saavuttaa. Istahtaminen huilin ääreen olisi juuri parhainta tapaa viettää aikaa.

Ihan paras lehti!

Olen töissä ympäristöalalla. Haluan lisävinkkejä ja inspiraatiota omaan ja työelämään.

Oi tää olisi mulle niin oikea lehti!Olen kokenut viime vuosina elämäntapakriiisn ja siirtynyt vegaaniruokavalioon ja yrittänyt jättää kaiken turhan kuluttamisen..

Kiireisen lapsiperhearjen keskellä olisi ihana aina tilaisuuden tullen lukaista itseä kiinnostavaa lehteä. Helppo kuljettaa mukana. Ja ehkä kalenterin avulla oma pää pysyisi järjestyksessä. 🙂

Kerrankin kunnon lukupaketti, jossa asiaa.

En ole kuullutkaan, mutta hetimmiten totesin olevani Huilin tarpeessa.

Voi niin mukana! Harmittaa kun tiukan opiskelija-omaishoitaja budjetin sanelemana piti lopettaa tilaus toistaiseksi. Kirjastossa onneksi on päässyt lukemaan lehden.

Luettuani laitan lehden kiertoon ja siitä on iloa monelle 🙂
Kaikinpuolin kiva julkaisu!

Huilihetki Huilin parissa kelpaisi!

mukaan 🙂

Huili on itselleni uusi tuttavuus, olisi kiva tutustua!

Rakastan Huilia ja olen aiemmin tilannut, mutta taloudelliststa syistä lopettanut kaikki lehtitilaukset. Olen vegaani, kiinnostunut ympäristöstä, luomusta, pelkistetystä tyylistä ja luonnosta. Olen itse toimittaja, eli arvostan myös Huilin laadukasta journalismia.

Hyvänen aika, miten en ole tiennyt tästä lehdestä aiemmin?? Mahtavaa, jos pääsisi tutustumaan ja innostuisi sitten vaikka tilaamaankin! =)

Yksinkertaisesti: Huili on paras suomalainen lehti ja sen kaikki aihealueet kiinnostavat ja rohkaisevat toimimaan omassa elämässä. Tämän lehden tekoon olisi myös kiinnostava osallistua, tavalla tai toisella.

Tarvitsen Huilin, koska vihdoinkin sain kuulla tarpeellisesta lehdestä, joka ei ilmesty liian usein. Lehden sisältö vastaa arvojani. Ja lisäksi tarvitsen seinäkalenterin töihin, haluan säästää työnantajan kuluja.

Haluaisin Huilin, koska se olisi jotain erilaista. Saisin mahdollisuuden pohtia arvojani. Lehti varmasti olisi superhyvää jumppaa aivonystyröille. Seinäkalenteri tulisi kunniapaikalle. Tärkeitä asioita kannattaa aina pohtia. Hyvää syksyä, toivottavasti Huilin merkeissä!

Koska mie tarviin nyt todellakin Huilii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.