Menu

Voita Aidosti kaunis -ihonhoito-opas

KIITOS OSALLISTUJILLE, KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Monille teistä Katja Kokko on tuttu nimi. Nainen on toinen Jolien perustajista, nykyään hän kirjoittaa Genuine Beauty-nimistä blogiaan Kauneus & Terveys -lehden blogiportaalissa. Katja on kosmetologi, jolla on tatsi paitsi luonnonkosmetiikan käyttöön ihonhoidossa, myös paljon tietoa kosmetiikan yksittäisistä raaka-aineista. Olen oman Marjoja ja maskaraa -tekeleeni maailmaansaattamisesta saakka toivonut, että joku kompetenssia omaava jatkaisi aihetta syvemmälle, joten kiitos Katja kun paketoit osaamisesi kirjan muotoon, meitä kaikkia auttamaan!

Katjan kirja on nimeltään Aidosti kaunis (Cosy publishing) ja kyseessä on ihonhoito-opas, joka paneutuu seikkaperäisesti paitsi ihonhoitoon, myös tarjoaa reseptejä kotikosmetiikan tekoon.

”Aidosti kaunis on ihonhoidon käsikirja aidosti kauniiseen ja hyvinvoivaan ihoon. Teos käsittelee kauneudenhoitoa helposti lähestyttävällä tavalla ja innostaa naisia näkemään kauneudenhoitorituaalit päivittäisenä luksuksena välttämättömän rutiinin sijaan, joka kaunistaa myös sisältä päin.

Löydät kirjasta kattavat ohjeet eri ihotyyppien sekä iho-ongelmien hoitamiseen. Lisäksi teos paneutuu myös niihin virheisiin, joihin meistä moni kylpyhuoneessaan sortuu. Muuttamalla omia ihonhoitotottumuksiaan entistä paremmiksi, ihon kunto paranee ja se säilyttää hehkunsa ikääntymisen merkeistä huolimatta.

Todelliset kauneuden ihmeteot saavutetaan hyödyntämällä aidosti ravitsevia ja tehokkaita raaka-aineita. Kirja lähestyykin ihonhoitoa luonnonkosmetiikan kautta tarjoten samalla kattavasti tietoa luonnonkosmetiikasta ja raaka-aineista.”

Kirja on musta mainio joululahjaidea ja nyt voit voittaa sen joululahjaksi itsellesi. Kerro kommenttiosiossa, mitä sinulle tarkoittaa ”aidosti kaunis”? Skaba on käynnissä 13.12. sunnuntai-iltaan klo 23.00 saakka.

 

50 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Aidosti kaunis on henkilö, jolle eettiset arvot ovat tärkeimmät. Toisista ihmisistä, eläimistä ja ympäristöstä välittäminen näkyy myös kosmetiikkavalinnoissa, vain eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa. Vain hyvällä omallatunnolla voi olla aidosti kaunis.

Aidosti kaunis on ihminen jolla on terve itsetunto ja hän on sinut itsensä kanssa 🙂 Ulkoinen kauneus on katsojan silmässä

Luonnollisen kaunista rypyistä tai iästä huolimatta. Ei paksuja meikkejä, irtoripsiä eikä tekokynsiä, eikä muutakaan ylimääräistä. Ihminen kantaa itsensä rohkeasti, korostaen hyviä puoliaan ilman erityistä itsetehostuksen tarvetta sekä on yhteydessä luontoon ja ympäristöönsä.

Aidosti kaunis ihminen kantaa itsensä hyvin.

Aitoa kauneutta on ystävällinen persoona, joka ikääntyy arvokkaasti, hoitaa itseään luonnollisesti ja rohkeasti seisoo omana itsenään, pää pystyssä nykyajan kauneusihanteiden perässä juoksevien rinnalla.

Aidosti kaunis ihminen voi sisäisesti hyvin- tämä huokuu ulospäin!

Aito kauneus on sekoitus tarkkaa omaatuntoa, arvokkuutta, nöyryyttä ja valoa.

Aidosti kaunis ihminen on sinut itsensä kanssa. Sisäinen kauneus loistaa ulospäin. Kauneuteen ei tarvita ripsenpidennyksiä, geelikynsiä tai paksua meikkikerrosta. Huoliteltu toki saa olla, aidosti kaunis välittää itsestään ja haluaa sen myös näyttää muille.

Aidosti kaunis ihminen hyväksyy sen millainen itse on, ja hyväksyy ihmiset ympärillä sellaisina kuin he ovat. Olisi se sitten niinkin suuri ero kuin yö ja päivä. Toiset nauttivat luonnollisesta kauneudesta ja sisältä tulevasta valosta, toiset toteuttavat itseään ulkoisilla tekijöillä ja tuntevat olonsa kauniiksi näin. Itse olen mieluiten kaunis huumorin ja nokkeluuden näkökulmasta vaikka moni on myös ulkoista kauneutta kehunut. Mikä vain mikä kullekkin maistuu.

Aidosti kaunis ihminen on mielestäni itsevarma, jonka onnellisuus huokuu sisältä ulos.

Ystävällinen ihminen on mielestäni sidosti kaunis.

Aidosti kaunis on ihminen, joka ei peitä itseään turhilla meikeillä ja tekoripsillä. Kauniit ihmiset ovat usein niitä, joista lempeys huokuu.

Aidosti kaunis on ihminen, joka hyväksyy itsensä sellaisena kuin on, rakastaa ja arvostaa itseään terveellä tavalla, niin kuin hyvää ystävää. Hän ei esitä jotain muuta mitä on. Hän pitää itsestään huolta, osaa olla armollinen itseään ja toisia kohtaan, omaa terveet eämäntavat. Mutta ennen kaikkea hänen sydämensä säteilee kauneutta, hän pyrkii hyvään vaikka ei aina jaksaisikaan ”tehdä hyvää”. 😉 Aidosti kaunis on luonnollinen ja vähät välittää ”trendeistä”. Aidosti kaunis onkin vaikka mitä…! <3

Aidosti kaunis ihminen on kaunis sisäisesti. Hänestä huokuu hyvää oloa ja mieltä ympäristöönkin.

Sisäisesti kaunis ja ulkoisesti itseään sekä kehoaan arvostava ja rakastava.

Aidosti kaunis ihminen hehkuu sisäistä kauneuttaan myös ulospäin.

Aidosti kaunis ihminen on ensijaisesti kaunis sisältä; ystävällinen, lempeä ja välittävä. Tätä korostaa luonnollinen kauneus ilman paksua meikkikerrosta 🙂

Aito kauneus on kombinaatio, joka syntyy hymystä, positiivisuudesta, toisten huomioimisesta, sekä luonnollisuudesta käytöksessä ja ulkoisessa olemuksessa. Aitoa kauneutta ei voi hankkia, mutta jokainen voi pyrkiä sitä kohti. Aito kauneus hehkuu. Aidosti kaunis ihminen välittää myös ympäristöstään ja tulevaisuudesta, ja käyttää luonnonkosmetiikkaa ?.

Kauneus lähtee sisältä, eli sisäinen kauneus on tärkeintä.

Aidosti kauniilla ihmisellä on terveelliset elämäntavat jotka näkyvät mm. Ihosta ja silmien pilkkeestä. Hän kohtaa toiset ystävällisen avoimesti ja hymyillen. Hänestä huokuu tyyneys ja levollisuus.

Aidosti kaunis ihminen haluaa hyvää toisille ja pyrkii positiivisuuteen. Hän pitää sisäistä olemustaan tärkeämpänä kuin ulkoinen. Aito hymy kauniista hetkessä.
Uskon myös terveellisen ja mahdollisimman puhtaan ruokavalion vaikuttavan ihmisen hyvinvointiin ja sitä kautta myös ulkonäköön.

Aidosti kaunis ihminen ei usein edes tiedosta olevansa kaunis. Henkilö huolehtii sisäisestä hyvinvoinnistaan ja on luonteeltaan kaunis. Kauneus tulee hyvästä olosta, hymystä, ilosta silmissä ja kauniista sanoista.

Aito kauneus on sisäistä ja ulkoista, sielukasta! Kiltit, huomaavaiset ja herkät ihmiset ovat kauniita. Sisäisesti nättiä ihmistä kaunistaa erinomaisesti luonnonkosmetiikka ja kukkaseppele päässä:)

Aikaisemmin jo useampi maininnutkin, että aidosti kaunis ihminen on sinut itsensä kanssa. Mutta mun mummo on kyllä aidosti kaunis. Ei ole koskaan käyttänyt meikkejä eikä sen kummemmin kaikkivoipaiseksi tekevää luonnonkosmetiikkaakaan. Iloisella asenteella läpi sodan ja elämän, jäämättä hautomaan katkeruutta. Vaikka ryppyjä on verrattain vähän ikäisekseen, hänen pehmeä ja kuultava vanhukseniho on kaunis ja ihana koskettaa.

    Onnea Satina, voitit! Saat kohta meiliä. 🙂

Aidosti kaunis on kaunis ilman keinotekoisia vaikuttimia, ihan itsenään. Sellainen, että kun aamulla herää tukka pörrössä ja tyynynpainaumat poskilla. Jokainen on aidosti kaunis, paljaana, omana itsenään.

Aidosti kaunis on luonnollinen, puhdas ja terve ❤

Aidosti kaunis on itsensä hyväksyvä, toiset hyväksyvä, rehellinen, avoin ja aidosti hyvää tahtova. Hehku tulee sisältäpäin oli ulkokuori mikä tahansa.

Aidosti kaunis ihminen on sopusoinnussa itsensä ja ympäristön kanssa. Arvostaa luontoa, eläimiä ja muita ihmisiä. Sisäinen kauneus tärkeämpää ja vanhat konstit myös kauneudenhoidossa ovat usein viisaampia ja ympäristöä vähemmän kuormittavia kuin lisäaineilla kyllästetyt ”ihmetuotteet”.

Aito kauneus on mulle sitä mitä ei meikeillä ja vaatteilla voi saada. Sellaista, joka hehkuu sisältäpäin ja saa ulkokuorenkin näyttämään kauniilta. Se ei katso sitä, miltä näytät vaan sitä mitä olet.

Aidosti kaunis on ihminen, jonka kasvot valaisee lämmin, aito hymy. Sellainen ihminen, joka välittää niin itsestään kuin muistakin.

Mulle aito kauneus on raikas ja levännyt olo ja siitä kumpuava sisäinen hehku, joka heijastuu olemuksesta, silmistä ja hymystä 🙂

Aidosti kaunis ihminen on rehellisesti oma itsensä, rakastaa itseään ensin, elää sisimmästään käsin ja sisäinen rakkaus loistaa valona muille ulospäin. Aidosti kaunis ihminen kunnioittaa kehonsa tarpeita.

Se näkyy ihmisessä itsessään ja hänen valinnoissaan ja arvoissaan.

Aidosti kaunis on mielestäni sitä, että hoitaa itseään luonnollisesti niin ravinnon kuin ihonhoidonkin kautta. Aidosti kaunis ihminen säteilee ulospäin myös hyvää tuulta ja iloisuutta, sekä kohtelee kaikkia kanssaeläjiä ystävällisesti.

Aidosti kaunis ihminen on sinut itsensä ja on tyytyväinen omissa nahoissaan, hehkuu tervettä hyvää oloa ja itseluottamusta ja -varmuutta. Hänen ei tarvitse yrittää olla kaunis, tai kauniimpi kuin muut, hän vain on.

Terve olo ja itsensä kantaminen uljaasti mutta nöyrästi on kauneutta.

Aidosti kaunis? Konstailematon suora ja aito ihminen. Hehku kasvoilla ja pilke silmässä. Iloitsee elämästä.

Aito kauneus taitaa tulla esiin teoissa ja arvoissa, joiden mukaan elää ja kohtelee muita ihmisiä, ympäristöä.

Vaikka saatankin vaikuttua joidenkin ihmisten fyysisestä kauneudesta, yritän luopua tällaisesta ajatuksenkulusta ja nähdä sen ohi, arvostaa heissä sellaisia piirteitä, joihin voi vaikuttaa. Kukaanhan ei voi valita minkänäköisenä syntyy…

Aito kauneus tarkoittaa minulle sisäistä kauneutta; itseään ja muita kunnioittavaa arvomaailmaa ja onnellisuutta.

Hymy. Hyvinvoiva ihminen voi hyvin sisältäpäin ssitä ei voi feikata, se näkyy.

Aidosti kaunis on hän joka kunnioittaa muita ja ajattelee omaa napaa pidemmälle tekojensa ja valintojensa kanssa.

Sisäinen hyvä olo ja itsevarmuus, liikunta, ulkoilu, luonnonkosmetiikka, puhdas ruoka, kehostaan huolehtiminen.. niistä asioista musta se koostuu, tykkään huolitellusta tyylistä mutta haluan tehdä sen luonnonmukaisesti. Rennolla asenteella 🙂

Luonnonollinen ja aito sisältä ja ulkoa.

Aidosti kaunis on sellainen
Joka aidosti välittää
Ympäristöstään

Aidosti kaunis muistaa olla myös kiltti ja armollinen itselleen, sillä kauneus lähtee omasta hyvinvoinnista.

Aidosti kaunis on luonnollinen.

Aidosti kaunis on oma itsensä.

Aidosti kaunis on sinut itsensä kanssa. Ei piiloudu meikkien ja muun ulkokuoren alle vaan haluaa ja uskaltaa olla sellainen kuin on ja haluaa olla.

Kaikki ovat aidosti kauniita. Aito kauneus kumpuaa sisältä, se peilautuu lapsuudesta, nuoruudesta, aikuisuudesta, elämän eri käännekohdista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.