Menu

Voita Less is More -tuotteita

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUJILLE!

Bloggasin muutama viikko takaperin ihan huipusta luonnonkosmetiikan hiustuotesarjasta, josta on tullut oma suosikkini. Less is More on itävaltalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka ovat yhdessä luoneet hiusmuotoilija Hannes Trummer ja kemisti/aromaterapeutti Doris Brandhuber, jotka sattuma saattoi yhteen Itävallan Wienissä. Olen kuullut, että he rakastuivat ja tekevät töitä pariskuntana, mutta siitä en löytänyt varmistusta nettisivuiltaan. 😉

They set up their first research facility in the Less is More salon itself. With direct contact to the consumer, their palette of care- and styling products continued to mature, combining functionality with simplicity, beauty with health and ethical concerns with aesthetic intentions. The innovative formulas exclusively contain natural ingredients, chosen for their effectivity, purity and optimal tolerance by both skin and the  environment: obtained from renewable sources, and from certified organic growers wherever possible, they are quickly and completely biodegradable. The targeted use of the purest essential oils optimizes the product‘s effectiveness and refines its ability to create wellness and pleasure.

Lue lisää >>> Less is More: The Story

verpackungstypen_s web

Sarjassa on monia tuotteita, joista omia suosikkejani ovat sarjan Piivaha ja Suolasuhike.

Piivahalla ”saa aikaan vahvan rakenteen ja matan lopputuloksen, samalla kun hiukset pysyvät joustavina ja muotoiltavina. Vaha sopii lyhyille ja erityisesti hennoille hiuksille. Piimaa ja metsähunaja hoitavat päänahkaa ja luonnollinen mehiläisvaha ja jojobaöljy suojaavat hiusta kuivumiselta. Vaha antaa hiuksille myös luonnollista aurinkosuojaa. Eteeriset sypressi- ja piparminttuöljyt antavat vahalle hienon tuoksun”.

Suolasuihke puolestaan ”antaa rakennetta ja kosteutta, luo rennon rantatyylin, tuo karheutta ja kevyttä pitoa, tuuheutta ja ryhtiä sekä mattapinnan. Sopii erinomaisesti lettikampauksiin ja nutturoihin, erityisesti hennoille ja suorille hiuksille. Väriä suojaava”.

Löydät lisää infoa kaikista Less is More -tuotteista esimerkiksi Greenlips -nettikaupasta (josta edelliset lainauksetkin ovat).

Jos haluat päästä testaamaan suolasuihketta ja Piivahaa, kerro kommenttiosiossa, oletko testannut luonnonkosmetiikan hiusmuotoilutuotteita ja jos, niin onko joku hyvä tuote, josta haluaisit vinkata minulle/muille?

Osallistua voi sunnuntai-iltaan, 22.11 klo 23.00 saakka. Onnea skabaan!

48 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

En ole testannut, mutta nämä arvonnan tuotteet tulisivat varmasti tarpeeseen, koska leikkasin hiukset lyhyiksi vähän aikaa sitten ja olen tähän asti vieraillut miehen hiusmuotoilutuotteilla.

En ole kommentoinut, joten innolla mukana arvonnassa 🙂

Less is More timjami-lakka on hyvä arkikäytössä, kesyttää irtohaivenet ja silottaa esim. poninhäntäkampauksen 🙂

En ole vielä testannut, mutta parhaillaan odottelen Less is more-pakettia saapuvaksi ja sieltä löytyy shampoon lisäksi proteiini- ja kitiinisuihke. Toivottavasti täyttävät odotukset, kuun niin monesta paikasta on saanut kuulla ylistystä ko. sarjasta.

Olen kokeillut Aubrey Organicsin hiuslakkaa huonoin tuloksin. Suihke on todella tahmeaa ja jättää likaisen näköiseksi hiukset. Joten olisipa hyvä päästä kokeilemaan näitä tuotteita.

Olen joitain tuotteita kokeillut,mutta huonoin tuloksin. Yleensä tuotteet ovat liian kevyitä paksuille hiuksilleni. Kokeilua rajoittaa tuotteiden korkea hinta.

En ole kokeillut luonnonhiustuotteita koska olen surkea laittamaan tukkaa ylipäätään! Kiinnostusta hyviin tuotteisiin kyllä olisi. Jos se helpottaisi laittamista.

En ole testannut muotoilutuotteita, vain Santen shampoosta ja hoitoaineesta kokemuksia, niistä pidin. Tuo suolasuihke erityisesti kiinnostaa lettikampausten ystävää!

    Onnea Villi, voitit! Saat kohta meiliä. 🙂

Säännöllisessä käytössä on Santen shampoo ja hoitoaine. Muotuoilutuotteet on kaikki rankkaa kemikaalikamaa. Haussa on hyvät tuotteet luonnonkosmetiikasta. Nyt testissä juurikin tuo piivaha, mutta vielä en osaa sanoa miten toimii. Suolasuihke on seuraavana hankintalistalla. Ja hyvä hiuslakka on hakusessa.

En ole kokeillut. Minulla on suora ja silkkinen tukka, joka näyttää helposti rasvaiselta ja päätä nuolevalta, joten volyymia kaivattaisiin. Ei-luonnonkosmetiikka-suolasuihketta olen kokeillut, mutta ei sopinut hiuksilleni.

Mä juuri etsiskelen sopivaa tuotetta, sillä päänahka ei tahdo kestää tavanomaisia. DIY-suolasuihketta on tullut kokeiltua, mutta ei ollut menestys 😀 Kiinnostaisi siis kovasti päästä testaamaan!

En ole vielä testannut luonnonkosmetiikan hiustuotteita ja olisikin todella mielenkiintoista niitä kokeilla 🙂

Less is Moren aloe minttu shampoo on aivan mahtava tuote. Timjami lakka on arkikäytössä kiva ja toppaa kivasti sähköiset hiukset. Muotoilutuotteista mascobadogeeli on miellyttävä käyttää, mutta vaativampaan pysyvyyteen kaipaan tehokkaampaa tuotetta. Mielelläni testaisin näitä minulle vielä uusia Less is Moren tuotteita. Vahan antaisin 17-vuotiaalle pojalleni kokeiltavaksi. Hän käyttää hiusvahaa päivittäin ja tämä voisi olla hyvä tuote hänelle, koska luonnonmukaisilla shampoilla peseytyy kemialliset hiusvahat hiukan huonosti hiuksista pois.

En oo kokeillut muuta kuin hiuksiin jätettävää hoitoainesuihketta Lovealta, tuoksuu hyvälle ja antaa kivaa rakennetta hiuksille. Kiinnostaisi kyllä ehdottomasti kokeilla muitakin muotoilutuotteita!

Less is moren Muscovadosokerigeeliä olen käyttänyt ja tykännyt. Myös Timjamihiuslakka ollut kokeilussa. Tarvitsisin sitä lisää ja suolasuihketta olisi myös kiva kokeilla.

Vielä en ole testannut, aion kyllä 🙂

En ole kokeillut, mutta mielessä on ollut pitkiin hiuksiin sopivan muotoilutuotteen etsiminen. Muutoin hiuksille Madaran shampoo ja hoitoaine on käytössä.

En ole vielä testannut luonnonkosmetiikkan hiusmuotoilutuotteita, mutta kiinnostus niitä kohtaan on suuri 🙂

Mascobadogeeli on nyt testauksessa, ihan hyvältä on arkikäytössä vaikuttanut. Onneksi saatavilla on myös pikkupulloja niin voi ensin testata tuotetta ja tietty helpompi kuljettaa matkustaessa. 🙂

Olen tilannut Suncoat-muotovaahtoa ulkomailta ja se toimii ohuissa hiuksissani hyvin, kun föönaan hiukset pyöröharjan kanssa. Nettikaupassa ei kuitenkaan ollut viimeksi sen sivuja katsellessani tuota tuotetta. Minulla on myös Aubreyn geeli, jota olen käyttänyt vähän. Suolavesisuihkeet ovat toimineet aika huonosti tässä tukassa. Yritän vältellä rasvaisia tuotteita, myös normikosmetiikan mineraaliöljypitoisia. Tuotteet eivät saisi tuoksua hyvin voimakkaasti.

Unionin suolasuihke testattu ja todettu ihan kelpo tuotteeksi. Tänään tilattu Yarokin muotovalion, jonka kokeilua innolla odotan. Less it Moren tuotteet vielä kokematta.

Vielä ei ole tullut kokeiltua mitään luonnonkosmetiikan hiusten muotoilutuotteita, ainoastaan shampoota! Olisi kiva kyllä kokeilla nyt kun olen luopunut kaikista kemiallisista muotoilutuotteista, varsinkin hiuslakkaa on ikävä – kenties suolasuihkeella voisi olla hieman samoja vaikutuksia:)

Hiustuotteissa on ollut käytössä vain shampoo, mutta mielelläni kokeilisin muitakin tuotteita.

Less is moren shampoo on juuri nyt käytössä ja olen kyllä tykännyt. Muitakin tuotteita olisi kiva sarjasta pästä kokeilemaan.

Rahuan shampoo ja hoitoaine ovat ehdottomasti myös suosittelemisen arvoisia kokemuksia. John Masters organics ja yarok ovat myös laadukkaita ja kokeilemisen arvoisia. Näiden merkkien suhteen oma hiuslaatu määrittelee kokemusta ehkä enemmän kuin tuote tai sarja. Omaan tukkaani parhaat on tosiaan olleet Rahua ja Less is more.

Leikkasin jokin aikaa sitten hiukset pitkistä lyhyiksi ja nyt vasta opettelen käyttämään muotoilutuotteita. Ennen en tarvinnut. Toi vaha kuulostaa ratkaisulta ongelmiini, joten jos onnetar ei suosi, hankin sen kyllä jostain kokeiluun.

Tämä taitaa olla enemmän naisten osasto, mutta kokeilut kiinnostaa, vaikka ei omaan päähän meniskään. Uimahallivesi kuivattaa ihoa ja erityisesti päänahkaa ja ajattelin jo tehdä sekoituksen kookosöljystä, pihkasta ja propoliksesta.

Tuota piivahavaa olen sinun suosituksesta tilannut ja tykännyt olen kovasti. Nyt kun hiukseni ovat pidemmät täytyisi keksiä näille joku uus tuote 🙂

En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostusta on. Olen vaihtanut pikkuhiljaa kosmetiikkatuotteitani luonnollisempaan suuntaan joten hiusmuotoilutuotteille parempi vaihtoehto olisi myös tervetullut 🙂

Shamppoot ja hoitoaineet on ollut vuosia käytössä, mutta ainoalle omistamalleni antiluonnonkosmetiikkatuotteelle eli hiuspuuterille en ole löytänyt korvaavaa. Olen kokeillut ruisjauhoista lähtien. Ruisjauhot muuten toimii hiuspuuterina mainiosti, mutta naturellin blondin hiuksista ne tekee harmahtavat. Näitä ois mielenkiintoista testata! Hmm, suolasuihketta taidan kokeilla kokata myös itse!

Mascobadogeeliä olen kokeillut. Suolasuihke ja hiuslakka ovat seuraavaksi listalla.

Ainoastaan shampoo on hiustuotteistani vielä toistaiseksi luonnonkosmetiikkaa. Tähän tulee toivottavasti pian muutos. Tuo suolasuihke olisi loistava lisä peilikaappiin. 🙂

Mulla on Unique haircaren suolasuihke, jota olen ehkä kerran testannut. Tuote tuoksuu tosi hyvälle, mutta olen laiskanpulskea laittamaan tukkaani.. varsinkin nyt kun se on puoliselkään asti pitkä ja töiden takia pidän hiuksia lähinnä nutturalla päivästä toiseen. Olen muuten vaihtanut sampoot ja hoitoaineet jo aikapäiviä sitten luomuihin, joten kivahan se olisi löytää myös toimivia vaihtoehtoja niihin muutamaan päivään vuodessa, jolloin sitten intoutuu väsäämään hiuksia muutenkin kuin esim lettikampauksiin.. vielä on vanhat myrkyt lakan ja muotoiluvaahdon muodossa kaapissa näitä harvinaisia päiviä varten.

Olen kokeillut joitan eco-hiustuotteita. Etsin yhä hyviä ja toimivia lyhyiden hiuksien muotoilutuoteita.
Nämä kiinnostavat paljon!

Hiustenmuotoiluun liittyvät tuotteet on vielä vaihtamatta luonnonmukaisiin. Varmaan siksi, että tarjolla on vähemmän mistä valita ja tarvittava lopputulos ei ihan niin helposti luonnonmukaisilla aineilla onnistukaan. Olen valinnut vähemmän kemikaaleja sisältäviä vaihtoehtoja, mutta täysin luonnonmukaiseen en ole vielä päässyt. Mielenkiinnolla kokeilisin ja kuulisin lisää hyvistä luonnonmukaisista hiusmuotoilutuotteista!

Santen hoitoaine on mielestäni hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä tuote. Lushin kuivashamppoo on myös jatkuvassa käytössä ja tuntuu kestävän ikuisesti. Lisäksi tuoksuu ihanan kirpeälle!

Luonnonkosmetiikasta hiuksille on tuttua vain palashampoo, muotoilutuotteita en ole koskaan käyttänyt, kiinnostaisi kyllä kokeilla.

Muutama vuosi sitten lyhythiuksisena kokeilin jotain savivahaa, joka ei kyllä minulla toiminut toivotulla tavalla. Sittemmin hiukseni ovat kasvaneet ja nykyään, kun kaipaan hiuksiin karheutta, on John Masters Organicsin suolasuihke ollut suurena apuna. Pidän myös suuresti heidän hoitoaineistaan.

Less is more on ollut jo pitkään (itse asiassa toissa Juhannuksen juhannussaunajutustasi asti) kokeilulistalla, erityisesti minttu-shampoo houkuttelee. Täytyykin ryhdistäytyä tässä asiassa!

less is moren mascobado-geeli on ollut todella hyvä, myös john master organics shine on testattu, antaa hienosti kiiltoa mutta tykkään tai pareminkin hiuksilleni sopii tuo mascobado paremin. Samoin less is moren volyymi suihke on ok esim. rullakampauksiin. Kaikki hyviä, mutta toki riippuu paljon hiuksen pituudesta ja laadusta. Oma suosikkini on masco; ei tahmaa, antaa volyymiä eikä tee hiuksista likaisia tai kovia. Ihan täydellinen ja plussana tuotteille myytävät mini-koot!

Shampoita ja hoitoaineita on tullut kyllä luonnonkosmetiikassa testailtua, mutta muotoilutuotteita ei vielä. Jatkuva bad-hair-day päällä, joten hyvät tuotteet olisivat haussa. Less is More?

Muotoilutuotteissa en ole luonnonkosmetiikkaa käyttänyt vielä, mutta todo listalla olisi tämäkin asia.

Käytän tosi vähän muotoilutuotteita hiuksissa, ja silloin harvoin kun käytän, ne ovat ihan ”normituotteita”. Mieluusti kokeilisin jotain luonnonkosmetiikkaa, mutta ikävä kyllä opiskelijan rahavarat eivät riitä kovin laajaan kokeiluun. Ehkä jossain kohtaa uskaltaudun testaamaan vaikka sitten näitä tuotteita. 🙂

Oman luonnonkiharan pelastustuote on Rahuan hiusnaamio, on toiminut ehdottomasti parhaiten takkuiluun ja kuivuuteen. Timanttituote, jota hankin lisää! Myös Rahuan muut muotoilutuotteet ovat olleet ihan jees.

Mä olen jo pitkään käyttäny myös hiusmuotoilussa luonnonkosmetiikkaa. Tosin onnellisena siitä, että kunnon föönauksen jälkeeen en kauheasti tukea tarvi, koska vahat on ollu luokattoman huonoja. Kunnes saapui Less is more kylpyhuoneen kaappiin. Sekä hunaja- että piivaha on molemmat todettu toimiviksi. Suolasuihke onkin ollut seuraavaksi kokeilulistalla!

Urtekramin tuotteita olen käyttänyt jo vuosia. Hoitosuihde uusin kokeilu. Luonnonkihara tukkani on haastava eikä pidä alkoholista, joten se karsii lähes kaiken listalta. SLS-töntä sampootakin on suomesta vaikea löytää, joten täytyy välillä kehitellä kotikonsteja kuten esim, munaa, savea ja kauravettä.

En ole päässyt vielä kokeilemaan opiskelijabudjetin ja tuotteiden usein vähän kalliimman hinnan takia. Erityisesti piivahan kokeilu lyhyisiin hiuksiin kiinnostaisi!

Mulla on pitkät, paksuhkot ja aika liukkaat ja rasvoittuvat hiukset.

Parhaat kokeilemistani muotoilutuotteista on ollut suolasuihke (mulla John Mastersilta) arkikäyttöön ja kuivashampoo-tyypiseen käyttöön. Sillä saa pelastettua yhden päivän lisää ennen hiusten pesua ja puhtaampiinkin hiuksiin se antaa pientä rakennetta ja mattaisuutta.

Juhlakäyttöön silloin jos haluaa kunnolla volyymia olen käyttänyt Less is Moren Angelroot suihketta. Tämänkin tuoteen käytössä muistettava: less is more. Sillä todella saan rakennetta suht raskaisiin pitkiin hiuksiini, mutta se tekee vähän tahmaisen ja takuttavan fiiliksen, joka ei arkikäytössä olisi toivottavaa.

En kyllä ole. Ei ole sattunut mitään sopivaa silmään. En käytä siksi juuri mitään ja jos käytän se on No Nothing hiuskiinne, joka ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta sopii allergikolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.