Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Luonnonkosmetiikan uudet suosikit

Postasin teille keväällä top 10 luonnonkosmetiikkasuosikkiani kautta aikain, ja kiittelitte, että näitä juttuja saisi olla useamminkin — postauksia, joihin olen koonnut usean merkin tuotteita. On totta, että nykyään blogaukset koskevat useimmiten yhtä sarjaa kerrallaan, jolloin kyseisen brändin voi käsitellä juurta jaksain.

deodorantti, dödö, zero waste kosmetiikka, muoviton, luonnonkosmetiikkaMutta nyt on taas tällaisen kollaasin aika, sillä House Of Organicilla on meneillään neljän päivän ajan Luonnonkosmetiikkapäivät, joihin liittyen tein listauksen tuotteista, joita ei kannata missata.

Vaikka olenkin tosi simppelin ihonhoidon ystävä, innostun tietenkin uusista tuotteista siinä missä kuka tahansa. Kokosin tähän postaukseen uutuuksia, jotka kannattaa ottaa kokeiluun.

1. Ben & Anna -deodoranttistickit. Jos etsit kosmetiikkaa, joka on pakkausta myöden muoviton, löysit sen! Tuoksuja on useita, omassa käytössäni on Japanese Cherry Blossom. Näissä on kaikissa ihan supermieto odööri, voisin hyvin käyttää jokaista, yksikään ei hajun puolesta ällötä/ärsytä.

saippua, pala, shampoo, shampoopala, zero waste kosmetiikka, luonnonkosmetiikka2. Kotimainen Luoto tekee ihan mielettömän kauniita saippuita ja shampoopaloja. Tämäkin on pakkausta myöden muovitonta kosmetiikkaa — zero waste kosmetiikkaa. Testasin Luoton Terra Verde -shampoopalaa, joka taltuttaa pörröisyyttä hiuksissa ja sopii kuiville hiuksille. Mun pääni on kesän jäljiltä normaalia kuivempi ja siksi valitsin juuri tämän palan testiin. Shampoopala vaahtoaa sopivasti ja pesee hiukset tehokkaasti. Nämä valmistetaan Turun saaristossa, käsin. Huippua!

3. 2nd Skin Corrector -korjausvärit ovat huikeita! Sain nämä testiin juuri oikeaan aikaan, sillä normaalisti en kärsi tummista silmänalusista, mutta nyt olen pari viikkoa työstänyt tulevaa Love Harvest -dinnerispektaakkelia lähes yötä päivää ja se alkaa näkyä naamasta. Nämä tuotteet auttoivat oikeasti! Kyseessä on kolme eri sävyistä korjausväriä, jotka peittävät ihon sävyeroja ja levittyvät silkkisesti ja helposti iholle.

luonnonkosmetiikkaKermaisen tuntuiset korjausvärit on valmistettu mm. kurkumasta, matcha-teestä ja hedelmien pigmenteistä. ”Korjausvärin pohja on ravitsevaa ja kosteuttavaa oliivi skvalaania, joka antaa erittäin kevyen lopputuloksen, joka on sulautunut täydellisesti ihoosi antaen täyteläisetä peittävyyttä” opin House Of Organicin nettisivuilta.

Ja ihan niin kuin luvataan, silkkinen koostumus ei rypisty, paakkuunnu tai korosta ryppyjä tai juonteita. Persikkainen korjausväri kirkastaa tummia silmänalusia ja väsynyttä ihoa. Keltainen korjausväri korjaa sinisiä ja violetteja sävyjä tummilta silmänalusilta ja kirkastaa silmänympärysihoa ja vihreä, matchan värinen korjausväri peittää hyvin punaisuutta.

4. Korento on harvinaisuus: kotimainen luonnonkosmetiikkameikkisarja. Parasta on se, että tuoteperheessä on oikeasti ihan älyttömän hyvälaatuisia tuotteita, joista itse asiassa riveihimme vastikään astunut uusi toimittaja on teille piakkoin kirjoittamassa juttua. (Blogin toimittajakunta kasvaa tänä syksynä kahdella uudella kirjoittajalla, esittelen heidät teille ihan pian.)

mineraalimeikki, meikkivoide, luonnonkosmetiikka

Korennon Cream Foundation -mineraalimeikkipohja levittyy helposti ja näyttää iholla luonnolliselta. Oma sävyni on parhaillaan Cream Foundation Warm 03.

botox, natural botox, luonnollinen botox5. You & Oil Beauty Shot — tästä olen aika innoissani! Kyseessä on ”luonnollinen botoxöljy”, jonka ainesosat ehkäisevät ilmelihasten hermoimpulsseja ja parantavat ihon kimmoisuutta. Öljy vähentää ryppyjä aiheuttavien lihasten supistumista ja rentoutuneiden lihasten ansiosta kasvot näyttävät levänneiltä ja olemassa olevat rypyt silottuvat. Tämän kanssa kannattaa olla maltillinen, mutta mielestäni eron alkaa huomata parissa viikossa. Tuote on näköjään tilapäisesti loppu, toivottavasti sitä saadaan pian lisää.

6. BYBI Beauty -boosterit näyttävät karkilta ja ovat mainioita! Pidän tuotteiden kompaktista koosta, sen lisäksi, että ne on pakattu lasipulloihin. Suosikkini, Blueberry-booster tuoksuu ihan kuivatulle mustikalle ja raaka-aine on saatu mehuteollisuuden ylijäämästä. Kyseessä on siis hävikkikosmetiikka!

sininen valo, booster, musikansiemenöljyMustikka-booster suojaa ihoa siniseltä valolta, eli älylaitteiden, tietokoneiden ja auringon säteilemältä, ihoa vaurioittavalta valolta.

Sininen valo voi heikentää ihon kuntoa, aiheuttaa tulehdusta ja jopa pigmenttimuutoksia ihossa. BYBI Beauty -boosterin mustikansiemenöljyn on todettu imevän sinistä valoa ja toimivan mainiona luonnollisena suojamuurina valoa vastaan. Keskivertoihminen viettää pelkästään älypuhelimen ääressä n. 4 tuntia päivässä, tietokoneiden ja suurimman sinisen valon lähteen, auringon lisäksi.

7. Bruns-hiustuotteet olivat itselleni aivan uusi tuttavuus. Kyseessä on Ruotsissa supersuosittu sarja, joka vihdoin on rantautunut Suomeenkin. Tuotteet ovat todella laadukkaita ja tehokkaita ja niitä on saatavilla sekä hajustettuina että hajustamattomina.

Testasin monia tuotteita ja nyt olen kyllä ihan koukussa minäkin näihin, haha! Erityismaininta sarjan muotoilutuotteelle, Hårsufflélle,  joka todella antaa tuuheutta jopa mun ohuille hiuksille. Tosi usein olen pettynyt luonnonkosmetiikan hiusmuotoilutuotteisiin, mutta tätä ostaisin. Superhyvä! Nr14 Hårsufflé tuoksuu ihanalta: se on sekoitus minttua, sitruunaruohoa ja limeä — mun kaikki suosikit samassa tuotteessa.

hammaslanka, biohajoava hammaslanka, bambu8. Woobamboo-hammaslanka on varmasti ilahduttava löytö monelle. Biohajoava hammaslanka on valmistettu luonnollisesta silkistä ja pakattu kasvipohjaiseen muovipakkaukseen. Pakkauksen yläosa taitetaan irti ja myyntipakkauksesta tulee kätevästi hammaslangan annostelija.

9. Ilona Luonkos -kakuista olen kertonut aikaisemminkin, mutta halusin lisätä ne tähän listaukseen, kun niin moni jatkuvasti kyselee, mistä niitä saa. No esimerkiksi täältä. Kasvojenpuhdistuskakut ovat mainioita ja helppokäyttöisiä tuotteita, jotka puhdistamisen lisäksi myös kosteuttavat ihon. Yhden tuotteen taktiikalla, kotimainen tuote ja vielä muoviton pakkaus — super!

Mádara, Nokkosvoide, Nokkonen Bodylotion, Nettle cream10. Mádaran Nokkonen-tuotteet — tietenkin. Ainahan mulla sen verran on oma lehmä ojassa, että jos saan listata suosikkeja, ujutan mukaan ne omat. 😉 Mutta niitä käytän oikeastikin eniten, joten why not?

Nokkonen-sarja on suunniteltu herkälle iholle ja kasvoille tarkoitettu DD-voide sopii koko perheen kasvovoiteeksi. Nokkonen Body Lotion on samaten vauvasta-vaariin -kamaa ja yksi mun omista all time favourite -vartalotuotteista. Paitsi että se losteuttaa tehokkaasti ja levittyy + imeytyy nopeasti, tuoksuu se ihanalle. Joku sanoi joskus, että tuoksu on kuin sulanut vaniljajäätelö, aika osuvasti kuvailtu, mielestäni.

Nämä kaikki ja päivittäin vaihtuvat tarjoustuotteet voit kurkata linkin takaa, House Of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviltä. Noin 250 tuotetta on alessa välillä 4.-8.9., ja tarjoukset vaihtuvat päivittäin.

Vinkki: voit tehdä niin, että yhdistät eri päivien ostokset, ja saat siten helposti ilmaisen kotiinkuljetuksen, ha! Käytä Luonnonkosmetiikkapäivien ajan alekoodia YHDISTÄ, niin House Of Organicin päässä tiedetään odottaa lähetyksen kanssa.

Tässä alla listattuna eri päivien tarjoukset, niin voit vaikka suunnitella hankinnat etukäteen:

Ja hei: tällaiset ale-päivät ovat aina mainioita hetkiä ajatella esimerkiksi joulua: mitä jos hankit vaikka palashampoot koko jengille joululahjaksi kerralla. Ois sekin pois päiväjärjestyksestä!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.