Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Puuteria puurasiassa

Kosmetiikkapakkausten muovi ahdistaa ja ärsyttää monia, eikö siitä jo voisi luopua? Tulevaisuudessa meillä on varmasti monia, hyviä muovittomia vaihtoehtoja, nyt eletään innovoinnin aikaa. Toistaiseksi ei-muoviset pakkaukset nostavat tuotteen hintaa väistämättä sen verran, ettei monikaan tuottaja ole innostunut muovista luopumaan. Olen ottanut asiaa esille Latvian päässä esimerkiksi omiin tuotteisiini liittyen, mutta toistaiseksi hinta on haaste. Toki lasi olisi olemassaoleva vaihtoehto, mutta sen kohdalla paino on ongelma: paino nostaa tuotteen hintaa. Siksi katse on monilla biomuovin yms. innovaatioiden suunnalla lasin sijaan.

Sulapacin puupohjaisista pakkauksista olen kirjoittanut aiemmin, nyt käsittelyssäni on ensimmäinen meikkituotesarja, joka on pakattu puuhun. Enkä tarkoita puupohjaiseen rasiaan, vaan puurasiaan. Kotimainen KIDE Cosmetics valmistaa puutereita ja poskipunia, jotka ovat 100% luonnollisia (Ecocert, Cosmos Organic), lisäksi pakkaus on pelkkää puuta, muovia ei ole käytetty missään kohdin. FSC-sertifioitu rasia on yksinkertaisin, mitä olla saattaa.

kide, kidecosmetics, kidekosmetiikka, kosmetiikka, puuteri, poskipuna, luonnonkosmetiikka

Aavistin sen heti, kun testasin sisusta ekan kerran: nyt ollaan aika täydellisen tuotteen äärellä. Ekologisen designin lisäksi puuterit ovat aivan loistavia! Viimeisen 10 vuoden aikana on tullut testattua paljon kosmetiikkaa ja käytän luonnonkosmetiikkapuuteria lähes päivittäin, joten on ihan hyvin hanskassa kentän tarjonta. Sikäli on aika helppo sanoa, kun kohdalle osuu timantti, ja kotimainen KIDE cosmetics on todella sellainen. Ihosta tulee tasainen, kuulas ja kaunis, kuin samettia.

KIDE-sarjassa on puutereita, meikkipuutereita, aurinkopuutereita, poskipuna ja pari huippuhyvää, vegaanista sivellintä, jotka valmistetaan Japanissa perinteitä kunnioittaen.

kide, kidecosmetics, kidekosmetiikka, kosmetiikka, puuteri, poskipuna, luonnonkosmetiikka

Kuten kuvista näkyy, ei KIDE-puuteri ole puupakkauksineen se mihin tahansa käsilaukkuun sujahtava, huomaamaton tuote, mutta ei ole tarkoituskaan. Tätä pidetään kotona ja käsitellään rakkaudella oman kauneusrutiinin yhteydessä.

Omaan talvi-ihosävyyni sulautuvat täydellisesti puuterin sävyt 130  sekä 210. Brändillä on 10 eri puuterisävyä, bronzereita on 6. Poskipunia on yksi ja se on ihana! Tuote onkin KIDE-sarjan myydyin. Powder 001 sopii kaikille ihonsävyille ja on tosi helppokäyttöinen poskipuna. Brändin tuotteiden idea on yhdistelemisessä: oikea sävy sun iholle saattaa olla kahden tuotteen yhdistelmä, jos ei mikään valikoiman napeista ole just oikea. Ja tosiaan kesällä moni tarvitsee tummemman sävyn, jolloin KIDE-tuotteita voi joko kerrostaa tai siirtyä suoraan astetta tummempaan sävyyn.

Sopivan sävyn löytäminen on saattaa olla joskus vaikeaa, mutta sitä varten KIDE-sivuilla on aika havainnollinen ohjeistus. Helpottaa!

kide, kidecosmetics, kidekosmetiikka, kosmetiikka, puuteri, poskipuna, luonnonkosmetiikka

Puuterit kustantavat brändin nettikaupassa 68 €, mikä on ainakin itselle luksusvärimeikkituotteen hinta. Joulun lähestyessä voisikin ajatella antavansa KIDE-tuotteen lahjaksi, pakkaushan on itsessään jo niin kaunis! Naru vaan ympäri.

Parhaita luonnonkosmetiikan puutereita kyllä, joita olen hipiälleni sivellyt. Pakkauksesta iso plussa!

KIDE-puuteria sipaisin kasvoille viimeksi eilen, kun juhlimme työhuoneen perinteisiä pikkujouluja. Tässä havainnollistus sävystä 130 ja poskipunasta käytännössä. Villapaidan teki muuten mun äiti, eikö ole hieno? 😀

kide, kidecosmetics, kidekosmetiikka, kosmetiikka, puuteri, poskipuna, luonnonkosmetiikka

Tuosta leivästä ja juhlista vähän myöhemmin lisää, hahaha, nyt ruoanlaittohommiin. Tulevalla viikolla kuvataan nimittäin tv-ohjelmaa, jossa kokkaan! Jännittää hulluna! Tv-meikin tulen tekemään KIDE-tuotteilla, tietty. Jänskä nähdä, miten kestää pitkät kuvauspäivät ja voimakkaat valot!

Psst… Tällä viikolla Viikon arpana on KIDE-puuteri + sivellin. Osallistu skabaan täällä!

5 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Onpas aivan ihanan oloinen tuote ja plussaa muovittomasta pakkauksesta! Tiedätkö pääseeköhän näitä fyysisesti kokeilemaan missään vai onko aina arpapeliä verkkokaupassa, että onko sävy ja koostumus itselleen mieluisa? 🤔

    Sanna: Ainakin Samujin liikkeessä on fyysisesti kokeiltavissa, Helsingin keskustassa. 🙂

No oishan tuommonen puuteri 120 ihana testata siveltimineen..

Suomalaiselle KIDE kosmetiikalle ISO MIINUS englanninkielisestä sivustosta.
Jään odottamaan suomenkielisiä sivuja, tutustun sen jälkeen paremmin sarjaan ja heidän ideologiaan…….jos siis vielä muistan, kun nyt en vieraskielisyydestä johtuen jaksa asiaan paneutua.

    Kukkis: suomenkielinen sivu kuulemma työn alla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.