Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Nooran meikkipussilla: Phyt´s

Kirjoitin kesäkuussa Phyt´s-nimisestä luonnonkosmetiikkasarjasta, ja lupasin palata mm. sarjan meikkivoiteeseen tunnempana. Nyt palaan, meikkivoide on nimittäin huikea ja myös sarjan ripsari on mainio.

En ole vuosikausiin käyttänyt meikkivoidetta, jota levittäisin koko iholle. Syitä on muutama: ensinnäkin ihoni on hyvässä kunnossa, eikä ole ollut tarvetta päällystää sitä kauttaaltaan, mutta sitten kun olisi ollut (viime kevään ajan iho oli huonommassa kunnossa kuin koskaan), en ole löytänyt tuotetta, joka olisi tarpeeksi kevyt, mutta silti peittävä ja luonnollisen näköinen. En halua, että iho näyttää meikatulta, vaan luonnolliselta ja kuulaalta.

Luonnonkosmetiikkakentällähän on valikoimaa vaikka kuinka, enkä voi sanoa testanneeni kaikkia sarjoja tietenkään, joten ehkä vastaus olisi löytynyt nopeammin, ellen olisi odottanut, että ratkaisu tipahtaa eteeni. Mutta onneksi tipahti!

Phyt´s on siitä harvinainen sarja, että tuotteet ovat kaikki paitsi luonnon- myös luomukosmetiikkaa (brändi on btw yksi sertifiointitaho Cosmebion perustajista). Kirjoitin kesäkuussa: ”Vaikka sertifikaatti sallisi Phyt´s:lle 5% synteettisten raaka-aineiden käytön tuotteissaan, ei tätä ”porsaanreikää” ole hyödynnetty. Jopa sarjan aurinkorasvojen raaka-aineista 96% on luomulaatuisia! Juuri luomuraaka-aineiden pitoisuus on ihan mullistava ja tekee Phyt´s-tuotteista aika uniikkeja.”

On aika hillitöntä, että myös sarjan meikit ovat luomutuotteita. Ainoa, mikä on negatiivista, on se, ettei Phyt´s-tuotteita myydä siellä, missä muuta luonnonkosmetiikkaa; niitä hankkiakseen on nähtävä vähän vaivaa. Phyt´s-kosmetiikka löytyy vain hoitoloista, mikä tekee niiden testaamisesta ja ostamisesta haastavaa. En olisi todennäköisesti koskaan törmännyt Phyt´siin, ellei kosmetiikkaa olisi lähetetty minulle testiin. Pyyntöni onkin, että Phyt´s tuotaisiin paremmin kuluttajien saataville, tuotteet kun ovat ihan mahtavia!

Olen ollut nyt kaksi päivää töissä I love me -messuilla, joille tein meikin mm. Phyt´sin meikkivoidetta käyttäen. Kuvassa on sarjan Fond de Teint -meikkivoiteen Beige Léger -sävy, joka on iholleni paitsi täydellinen sävy, myös koostumukseltaan ihan luksus. Tuntuu, ettei meikkiä ole ollenkaan, vaikka lopputulos on peittävä ja todella pysyvä. Sipaisin päälle vähän irtopuuteria ja poskipunaa, mutta pohja on niin hyvä, ettei edes puuteria juuri tarvitse.

Levitän meikkivoiteen sormin ja se levittyy kuin unelma. En todellakaan olisi uskonut, että luonnonkosmetiikan meikkivoide voi pystyä tällaiseen tulokseen. Alemmasta kuvasta näkee, kuinka iho on ihan luonnollisesti paikoitellen vähän röpelöinen, mutta silti todella kuulas ja kaunis, eikä ollenkaan liian meikatun näköinen, vaikka meikkivoidetta on koko kasvoilla.

Silmissä on Phyt´s Multi Effects -ripsiväri, joka myös on todella hyvä! Ilahduttavaa on se, että tuotteella saa paitsi selkeästi erotellut ja näyttävät ripset, myös isiisti poispestävän meikin. Osa luonnonkosmetiikan ripsareista — niistä, jotka oikeasti saavat aikaan selkeän tuuheat ja näkyvät ripset — on vaikea pestä pois. Tämä ei vaadi kuin minkä tahansa kasvojenpuhdistustuotteen.  Mulla on luonnostaan tummat ja näkyvät ripset ja se, että ripsiväsi saa aikaan muutoksen, tarkoittaa, että tuote on oikeasti tosi hyvä.

Phyt´s-sarja sisältää myös mainioita huulipunia. Red Liberty Cherry -sävy on suosikkini. Tykkään punata huulia, mutta olen aika huono sellaisten todella peittäväpigmenttisten punien kanssa, joiden levittämisessä on oltava supertarkka. Saan niitä aina hampaisiin ja vaatteisiin, tämä on selkeän punainen, mutta helppo levittää ja kevyt, joka ei vaadi esimerkiksi rajauskynän käyttöä.

Toinen suosikkisävyni on nuden lookin antava Mangue Passion -sävy. Se näyttää nettisivuilla kylläkin ihan osanssilta, mutta on oikeasti ihana nudepuna, ei siis oranssi ollenkaan!

Laitan kuvia punista tositoimissa mun Instagram-tililleni, josta voit vaklata Phyt´s-sarjaa tosi toimissa.

Jos kiinnostuit sarjasta, kontaktoi lähin Phyt´s-jälleenmyyjäsi hintatietoja jne. saadaksesi. Mutta tosiaan minä pyydän: tuokaa Phyt´s hoitoloiden lisäksi kauppoihin!

Nyt viikonloppuna Phyt´s-tuotteet löytää I love me -messujen ammattilaispuolelta.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.