Menu

Mádarajulkkarit ja 24h -ale

Viime viikolla vietettiin uusien Mádara by Noora -tuotteiden lanseerausta. Pihlajasarjan öljyseerumi ja kasvovoide sekä Nokkossarjan vartalovoide esiteltiin medialle Goodion uudessa kahvilassa, jossa oli sellaiset tarjoilut, että takaisin on päästävä! Kiitos Goodio, Mellakka Helsinki ja The Natural Goods Company tilaisuuden järjestämisestä ja kiitos kaikille paikalle saapuneille. Oli tosi kiitollinen olo, kun kiireiset ihmiset ehtivät puristaa lanseerausaamun kalenteriinsa.

      

Kuvat: Dorit Salutskij

Odotan innolla kollegabloggaajien ja toimittajien arvioita tuotteista — ja teidän myös! Kommentoi siis ihmeessä tänne blogiin, FB-ryhmään tai Instagramin puolelle, kun omaat kokemuksia ja fiiliksiä uusista tuotteistani. Kiinnostaa!

Mádarasta puheenollen: huomenna tiistaina, 26.9. on taas se aika vuodesta, kun Mádaran verkkokaupassa on massiivinen -40% alennuskampanja — ihan kreisit hinnat siis. Ja kreisiä on se, että myös vasta lanseeratut Mádara by Noora -tuotteetkin ovat -40% alessa! Pääset 24h-aleen tästä. 

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.