Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Paras eyeliner ja muut Laveran suosikit

Olen laiska meikkaaja, yleensä käytän ripsiväriä, kulmakynää, puuteria, poskipunaa ja meikkivoidetta jos on tarve. Huulipunaa laitan, kun haluan näyttää dramaattiselta ja saada näyttävän lookin aikaan muutamassa minuutissa. Jos vien homman seuraavalle levelille, käytän nestemäistä eyelineria, mutta se vaatii jo aikaa, sillä olen sikahuono tekemään identtiset rajaukset molempiin silmiin. Siinä menee väkisin vähintään vartti, että homma on maalissa, enkä yleensä jaksa vaivautua.

Vakkarikampaajani Hanna Valjakka on valmistumassa ihan näillä näppäimillä myös meikkaajaksi ja kun funtsin hiustenleikkuun lomassa hänelle ääneen, kuinka pitäisi saada joku testaamaan mulle Laveran meikkejä, päätettiin yhdistää voimamme ja tarpeemme: Hannaa kiinnostaa tutustua synteettisen kosmetiikan rinnalla luonnonkosmetiikkabrändeihin ja minua kiinnostaa etenkin silmämeikin osalta tekemisen ulkoistaminen.  Sain sitäpaitsi oivan tilaisuuden nähdä, miten synteettisiin meikkeihin tottunut meikkaaja kokee luonnonkosmetiikan.

Ideana oli tehdä astetta näyttävämpi silmämeikki — monet kun epäilevät, ettei luonnonkosmetiikan pigmenteissä ole tarpeeksi ytyä. Lisäksi kokeilimme nudea ja punaista huulimeikkiä.

Olen aina ollut viehtynyt vihreästä; ruskeiden silmien kanssa vihertävä silmämeikki toimii yleensä hyvin. Hanna pohjusti meikkiä käyttämällä silmienympärysiholle Laveran Natural Concealeria ja Mineral Compact -puuteria. Laveralla on myös tähän tarkoitukseen Eye Shadow Base, jonka kuitenkin hötäkässä unohdimme sivummalle. Hyvin toimi kuitenkin myös sovellettu versio silmänympärysihon pohjustamisesta ennen meikkiä.

Hanna piti erityisesti Natural Concealerin koostumuksesta; ”luonnollinen peitto ja levittyy ihanasti” totesi meikkaaja homman lomassa. Hanna rajasi silmäni sekä mustalla Black 01- että vihreällä Green 06 Eyelinerilla, jonka jälkeen luomille käytettiin Green 07- ja Gemstone 19 -luomiväriä. Etenkin kuvan Gemstone-nappi on aivan ihana: harmaaseen taittava, tumma vihreä, hyvin arvokkaan näköinen sävy. Harmaaseen taittaminen näkyy parhaiten käytössä, paletissa ei ehkä niinkään. Laura testasi tahollaan Laveran meikkejä myös ja oli hyvin vaikuttunut luomivärien pigmenteistä. Rajaustuotteista hän totesi: ”Rajaustuotteista se näiden Soft Lineri oli aivan erinomainen! Tosi hyvä koostumus ja pehmeä helposti häivytettävä jälki. Ihan jäi harmittamaan, etten ottanut testiin harmaan lisäksi ruskeaa.”

Hanna rajasi silmät suosikkituotteellani; Laveran nestemäisellä eyelinerilla, jota olen käyttänyt vuosikaudet. Tuotteen aplikaattori on omaan käyttööni täydellinen ja teki vaikutuksen Hannaankin. Kuulemma pesee monet tavanomaiset eyelinerit mennen tullen.

Pidän siitä, kun aplikaattorin kärki on aika jämäkkä ja paksu, ei liian pitkä ja taipuisa. Saan tällä aikaiseksi tosi tarkkaa jälkeä ja väri myös pysyy paikallaan hyvin ilman, että rajaus leviää tai tarttuu luomiin.

Silmiin käytettiin myös Front Row Curl -maskaraa, joka kuitenkin oli molemmista aika valju, Hannan mielestä jopa vetinen. Mulla on luonnostaan tosi tummat ripset, ja vaatii aika ytyä ripsiväriltä, että erottuisi. Tämä tuote sopii ehkä vähän vaaleammalle ja hentoripsisemmälle paremmin. Laura testasi useampaa Laveran ripsaria ja totesi, että piti merkin kaikista ripsiväreistä: ”Intense Volumizing oli kevyempi ja jätti ripset irtonaisemmiksi. Se oli hyvä alaripsiin ja luonnollisempaan meikkiin. Deep Darkness ja Butterfly Effect teki tuhdimman kerroksen. Mulla on todella suorat ripset ja käytän taivuttajaa. Niin näiden, kun yleisesti aina luonnonkosmetiikan ripsareiden kanssa mulla helposti vähän suoristuu ripset, vaikka olisinkin taivuttanut. Pitää siis kärsivällisesti kerrostaa väriä, eikä vetää kaikkea väriä kerralla. Ripsarit myös mun kokemuksen perusteella usein paranee, kun on muutamasti käyttänyt, eikä harjaan jäävä väri ole enää ulos vedettäessä niin kevyt ja nestemäinen”.

Hanna käytti kulmakarvoihini ruskeaa Eyebrow Pencil 01 -sävyä ja myös Laveran kulmageeliä, jonka pito ei ole kummoinen, mutta kivan sävyn siitä saa.

Huuliin testasimme sekä nudea että punaista lookkia. Nudehuulissa Hanna käytti pohjana Eye Shadow Basea, jonka jälkeen huulet rajattiin Soft Lipliner Rose -kynällä. Emme käyttäneet kuin huulivoidetta kynän kanssa ja lopputulos olikin ihanan freesi.

Punahuuli-look tehtiin Red 03 -kynällä ja Timeless Red -huulipunalla, jonka sävystä pidän kovasti. Vihreän silmämeikin kanssa vaan lopputulos on omaan makuuni liian värikäs. Mikäli silmät olisi rajattu mustalla, jättäen luomiväri pois kokonaan, olisi punaisten huulten kanssa ollut ivan luonnollinen fiilis. Myös Laura tykkäsi Laveran huulipunista ja totesi niiden olevan hoitavan tuntuisia. Komppaan kyllä. Rajauskynän Laura kommentoi jättävän vähän tahmaisen ja liian paksun fiiliksen, itse kyllä tykkäsin. Mutta niinhän se on, että se mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Siksi onkin kiinnostavaa nykyään testailla tuotteita täällä blogissa kaksin tai kolmisin. Saatte enemmän irti koekaniiniudesta(mme).

Mitä tulee ihon pohjustamiseen Laveran tuotteilla, on oma suosikkini mullistavan tuntuinen meikkivoidemousse (kuvassa), josta blogasin helmikuussa. Mulla ei ole tässä silmä-huulimeikkipostauksessa ihollani kylläkään ko moussea, mutta löydät siitä kuvia helmikuun jutusta. Hanna käytti iholleni sekä Mineral Compact -puuteria että Sun Glow -puuteria, joka on oma jokakesäinen luottoaurinkopuuterini. Jos säät tällaisina jatkuvat, on päivettävälle tuotteelle todellakin käyttöä. Voi pliis tota säätä!

Kaiken kaikkiaan tykkään etenkin Laveran pigmenteistä ja puutereista kovasti — sen huipun eyelinerin lisäksi. Lauralla oli sama fiilis ja totesi pigmenttien olevan meikkisarjan vahvuus.

Huippua on se, että siinä missä monia luonnonkosmetiikkatuotteita saa vain erikoisliikkeistä, on Laveran meikkisarja vastikään rantautunut kaikkiin Prismoihin. Näitä jutun luonnonkosmetiikkaherkkuja saa siis 64 Prisman hyllystä — aika huikeaa! Laveran meikkien pitäisi löytyä Prisman kosmetiikkaosastolla vieläpä normikosmetiikan keskeltä — helposti siis. Juuri saatavuuden parantaminen takaa, ettei homma ole ”elitismiä” ja pienen piirin juttu. Toki esimerkiksi Sokos on jo vuosien ajan myynyt laajalla skaalalla luonnonkosmetiikkaa, mut nyt ollaan kansan syvien rivien äärellä, marketeissa. Se on erinomaista ja mun mielestä Lavera on tehnyt viisaan päätöksen, viedessään kohtuuhintaiset luonnonkosmetiikkameikit Prismoihin. Uskon, että todella moni kuluttaja kiittää ja että myös uusia kuluttajia tavoitetaan. Jos sulle Lavera on meikkien osalta tuntematon sarja, suosittelen testaamaan etenkin puuterit, luomivärit, sen mainitun eyelinerin ja ripsarit, mikäli et ole luonnostaan kauhean tumma tai tuuhearipsinen.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.