Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Viikon vinkit : kotimainen Flow kosmetiikka -20%

flow kosmetiikka

Tiesitkö, että kotimaisen Flow kosmetiikan tuotteet ovat  paitsi Suomessa valmistettuja, myös luomua, eläinkokeettomia ja Natrue-, BDIH- sekä Ecocert-sertifiointikriteerit täyttävää luonnonkosmetiikkaa. Ei pöllömpää! Nooralle Flown tuotteet ovat jo tuttuja, mulle vähän uudempi tuttavuus, mutta kiinnostava sellainen. Haastattelin Nooraa vastikään brändiin liittyen ja kokosin teille viikon tärpit, Flow-tuotteet* kun ovat Hyvinvoinnin tavaratalossa tällä viikolla -20%.

Meillä kotona on ihan vastikään innostuttu testaamaan Flown kosmetiikkaa. Se taisi lähteä liikkeelle siitä, kun Noora vieraili CosmEthicsin kanssa heidän tehtaassa loppuvuodesta (kuvat alla). Ihan pian sen keskustelun jälkeen sekä mun siskon, että miehen joulupaketeista löytyi palashampoota* ja omalta yöpöydältä hamppuvartalovoita*.

(Näissä kuvissa CosmEthicsin jengi valmistaa itse sheavoita, oli kuulemma aivan ihana vatkata sheaa kuohkeaksi!)

Mulle on yleisesti tosi tärkeää, että kannattamieni yritysten arvot on kohdallaan. Tän firman kohdalla ei tarvitse kahta kertaa miettiä, onko homma kunnossa. Kyseessä on kuuden työntekijän pieni yritys Hyvinkältä. Kaiken muun hyvän päälle sarja on saanut juuri uuden, makeen designin: tuotteet ovat nyt entistä kauniimpia.

Eilen viikkopalaveerattiin Nooran kanssa ja heitin siinä muun keskustelun lomassa pari kysymystä. Ihan vaan siksi, että saisin urkittua vinkkipostaukseen tietoa Nooran suosittelemista tuotteista. Keskustelu eteni tähän malliin:

L: Noora hei, mikä Flow kosmetiikan tuotteista on sun suosikki?

N: Se koko piparminttusarja tietty! Jalkavoide* on ihan super ja se ihana vartalokuorinta.*

L: Joo. No siis sitä jalkavoidettahan on hehkutettu ihan hulluna jokapaikassa.

N: Niin on, ei oo ihme!

L: Mulla on testissä just se ihonpuhdistusöljy*. Yleensähän mä käytän silmämeikin poistamiseen ihan sitä ruuan valmistukseen tarkoitettua avokadoöljyä, mut toi on kyl hyvä.

N: Aaaa. Kiinnostavaa! Mä käytän yleensä kookosöljyä samaan, mut ton sä voisit mainita siinä Flow-postauksessa. Ai niin hei: sit sitä parranajosaippuaa* mä käytän.

L: Anteeks ? Apua – onko tilanne tosiaan niin paha? 😀

N: …niin siis sheivaukseen.

L: Just. No tietty, hehehe.

N: …niin ja mineraalimeikit. Siis harvoinhan löytyy esim. Suomessa valmistettua mineraalimeikkipuuteria*. Jos haluaa tukea kotimaista, on Flow yksi harvoja kotimaisia luonnonkosmetiikkameikkien valmistajia.

L: Joo, en äkkiseltään muista muita.

N: … ai juu ja se niiden puolukka-entsyymikuorinta – se on ihana!

L:  Kuulostaa hyvälle. Oliks sulla jotain mitä haluaisit noista seuraavana kokeilla?

N: Kasvotuotteet – erityisesti ne tyrni + puolukkatuotteet* kiinnostelee.

L: Mua taas palashampoot ja huuhteet*. Oon kokeillut vaan kerran.

N: Ne on kyllä mielenkiintoisia. Palashampoothan on paitsi ekologisia, myös käteviä.

Tällaisia tuotevinkkejä mä sain salavihkaisesti palaverin ohessa teille ongittua.

Flow kosmetiikka on siis tällä viikolla Hyvinvoinnin tavaratalossa -20%. Saat alennuksen käyttöösi koodilla FLOW11 ja ostoksille pääset tästä*.

*Affi-linkki


Tekstissä mainittua puolukka-entsyymikuorintaa ei muuten tällä hetkellä saa Hyvinvoinnin tavaratalosta. Flown tuotteita myy myös mm: Biodelly*, Greenlips*, Safkanet, Ruohonjuuri ja Ekolo. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.