Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Viikon vinkit : Lauran talvikosmetiikkasuosikit

viikon vinkit

Pistäisi nyt kunnolla pakastuen! Mä olen niin kaivannut sitä. Otin viime viikon lumen ja kirpeän sään vastaan ihan ilolla. Kävin Oulussakin kunnolla pakastumassa. Ei haitannut. En meinaan yhtään pidä vetisistä syyssäistä, jotka viime vuosina ovat jatkuneet joululle ja ylikin. Päivät lipuu ohi tasaisen harmaina ja yöt on mustia. En varsinaisesti ole talvi-ihmisiä, mutta valitsen silti ne valoisat pakkaspäivät paremmiksi.

Säiden kylmetessä monelle tuttu ilmiö on pitkiksiä illalla jalasta kiskottaessa käyvä pöllähdys. Ainakin mulla iho rapisee lattialle sukkahousujen mukana. Kylmä ilma, lämmitettäessä kuivuva huoneilma ja vähäinen auringonpaiste on tehnyt taas tepposet. Tämä viimeistään on se hetki, jona jätän kuorinnat sikseen, keskityn kosteuttamaan ja vaihdan rasvat tuhdimmiksi.

Mun talvipaketti on tälläinen:

  • kuivaöljyä kasvoille joka ilta
  • Pihlajavoidetta jaloille aina ennen nukkumaan menoa (Noora ei ole pakottanut mua mainitsemaan tässä Pihlajaa 🙂 )
  • vartalovoidetta (ihan liian harvoin tosin)
  • hiuksiin jätettävää hoitoainetta sähköisyyden estämiseksi (pipot <3)
  • PALJON käsirasvaa monta kertaa päivässä
  • älä unohda ruokkia sisältä päin, muista myös juoda vettä

Useampi mun vakkarituotteista on muuten aikoinaan löytynyt Nooran blogin kautta. Nooran suosikkituotepostauksia on tullut googlattua useampaankin kertaan hyviä tärppejä etsiessä. Jos tyyppi on testannut enemmän ja vähemmän työkseen kosmettiikkaa kohta kymmenvuotisen blogiuransa ajan, niin ei kai siihen voi olla luottamatta! Enpä tosin olisi silloin tietoa hakiessani vielä uskonut, että joskus se olen minä joka täällä ruudun toisella puolen kirjoittelee. Elämä <3

flow hamppuvoi

No mutta, noihin suosikkeihin vielä. Mun kylppärin kaapista löytyy useimmiten kuivaöljyistä Madaran versiot. Ne ja muita hyviä löydät täältä*, Pihlajavoidetta pääset ostamaan täältä* (huomio: se suojaa hyvin myös kasvoja pakkassäiltä ulkoillessa), hyvä hiustenhoitosuihke on mm. tämä Urtekramin kookosspray*. Käsiin mulla on viimeisempänä ollut testissä tämä* kotimaisen Flown hamppuvartalovoide, joka vaikuttaa erittäin potenttiaaliselle täsmäiskulle tikkuisia kynsinauhoja vastaan. Vartalolle oon levittänyt viime aikoina tätä Naturadon karitevoidetta*, joka on ihan täydellinen koostumukseltaan, levittyy helposti ja tuubi on vielä tosi kätevän kokoinen.

…Niin ja tsekatkaa tekin Nooran hyviksi havaitsemat kestosuosikit. Niitä löytyy mm. näistä teksteistä ja veikkaisin, että listaa viime vuoden suosikeista on piakkoin tulossa blogiin.

Kauniita ja kirpeitä pakkassäitä, Laura

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.