Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Kesämökin uusi parvi

Terveisiä raadolta. Valitsin sitten 10 sentin korot messukengiksi. Sen lisäksi, että olen pitkän työpäivän uuvuttama, huutavat päkijät hoosiannaa. Samaistun hyvin paljon juuri nyt tämän blogauksen nostokuvaan. Vaakataso kiinnostelee.

Muistat ehkä, että aloitin keväällä pienen kesäsiirtolamökkini remontin. Lupasin kesällä blogauksen mökin rempasta ja maaleista ja teksti on antanut odottaa itseään, koska yhteistyökumppani ei pystynyt toimittamaan sovittuja materiaaleja. Maalausprojekti on siis yhä vähän kesken ja siksi blogaustakaan ei ole kuulunut (palataan asiaan jahka saan loputkin maalit ja homma etenee).

Sen sijaan kotimainen Helno-keittiö on saapunut mökille, asennettu paikoilleen ja siitä saanen teille kuvia vielä ennen talvea, kun käyn tulevalla viikolla laittamassa mökin talviteloille. Tulee niin hieno köökki mun pieneen mökkiin että oksat pois!

Pikkumökin sisus rempattiin kuluvana keväänä ja kesänä ekaa kertaa pariinkymmeneen vuoteen ja isoin projekti oli välikaton osittainen avaaminen. Duunasimme mökille parven, johon esikoinen mahtuu kätevästi nukkumaan. Nyt koko perheelle on mökissä makuupaikat. Minä nukun vuodesohvalla, Isla parvella ja Hector sohvan vetolaatikossa. Testasimme nukkumisjärjestelyä kesällä ja oli niin ihanaa, että melkein alkoi itkettää, kun pieni mökkini on vihdoinkin sellainen kesäparitiisi, josta olen aina haaveillut. Koskaan aikaisemmin siellä ei ole vietetty yhtä monta yötä putkeen niin kuin tänä kesänä. En tiedä mikä olisi parempaa, kuin kesäaamuun herääminen lintujen laulaessa, meren kohinaa kuunnellen. Tai se kun illalla viimeisenä näkee tämän maiseman. Lauttasaaren mökki on mun paratiisi.

kc-mokkiilta2

kc-mokkiilta1

Olen jo muutaman vuoden ajan vaihtanut perheen vuodevaatteita ja patjoja vähitellen luonnonmateriaaleista valmistettuihin, joten oli aika selvää, että tilaan Porin Villa & Peitteestä patjan myös mökin parvelle. Haasteena oli parven matala reuna (5 cm), jonka yli en halunnut, että patja mielellään näkyisi. Villa & Peitteen Teija Viinikka suositteli parven patjaksi puuvillatäytteistä futon-patjaa sekä petaria. Patjan leveydeksi määrittelin 156 cm, muutamaa senttiä vaille parven koko leveyden. Mittatilauksena kun voi tilata, saa just sitä mille on tarve. Huippua! Kuten kuvasta näkyy, tulee patja kyllä parven reunaa korkeammalle, mutta ei se niin haittaa.

kc-mokkipatja4

kc-mokkipatja1

kc-mokkipatja2

Nämä kuvat on otettu kesällä ennen kuin keittiöremppa oli ihan valmis. Ja vaikka keittiö onkin nyt jo paikoillaan, puuttuvat parvelta yhä kaiteet. Jonkinlaisia pystysuuntaisia poikkipuita ajattelin, jotka voi poistaa sitten kun skidit ovat kasvaneet. Kuinka rakastankaan tuota vaaleaa mökkiä ja sen tummia kattoparruja!

Porin Villa & Peitteen futoni on tarpeeksi jämäkkä nukkumiseen, mutta tarpeeksi pehmeä, jotta sen sai yksin nostetuksi ja ängetyksi paikoilleen. Jos kyseessä olisi ollut massiivisempi patja, en ikimaailmassa olisi saanut sitä operoitua parvelle.

kc-mokkipatja3

156 x 200 cm kokoisen futonin ja petarin yhteishinta on 299 euroa. Välillä saan kommenttia, että käsitykseni tuotteiden hinnoista hämärtyy blogauksen tuomien etujen myötä (saan usein alennusta tai ilmaisia tuotteita näkyvyyttä vastaan), mutta minusta esimerkiksi tämän patjan hinta on ihan linjassaan. Ei tuonne ylös osteta uutta patjaa varmaan 10 vuoteen, ellei tämä sitten homehdu tai lahoa. Siihen nähden ei musta kallis investointi ollenkaan. Monet laittaa tällaisen summan yhteen tai muutamaan kenkäpariin…

Voisinpa jo näyttää teille koko mökin, mutta vielä pitää saada viimeisetkin pinnat maalattua. Keittiö on onneksi ihan pian valmis ja sitten lesoilen niin että oksat pois.

***

Kirjoitin Porin Villa & Peitteestä viimeksi syyskuussa, samainen ale-koodi on vielä tämän kuun loppuun saakka voimassa: saat koodilla villajapeite1016 alennusta 10% koko tuotevalikoimasta.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.