Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Viikon vinkit : testereitä, suosikkeja ja mineraalimeikkejä

Everyday Minerals

Muuttoa, remppaa, maalisuteja ja sorkkarautoja. Kempparin naiset ovat menneen kesän aikana pyörineet lähinnä näiden aihepiirien ympärillä. Nooran Instaa seuranneet ovat saaneet jo vilauksia ekologisista maaleista, pikkumökinrempasta ja muutosta. Niistä liuotinvapaista maaleista ja uudesta keittiöstä on tulossa lisää juttua bloginkin puolelle. Odotan lisäkuvia innolla, koska ne kattopalkit!! Paikan päällä en ole niitä päässyt vielä ihailemaan. Mun Insta-tilillä taas on rakenneltu takakuistia kierrätysmatskuista ja tehty piharemonttia. Tässä kuussa me kuitenkin laskeudumme asteittain arkeen ja takaisin työhuoneelle. Noora aloittaa tänään uuden arjen CosmEthicsin Commynity Managerina (onnea!). Mä olen iloinen ja ylpeä, että tyypillä on noin kunnianhimoinen suhtautuminen tämän aihepiirin hommiin. Tärkeitä asioita monen kuluttajan kannalta — itsekin oon jo vuosia oppinut Nooralta yhtä sun toista.

Mitä tulee toimistoarkeen, pitäisi naama saada sahanpurujen jäljiltä parempaan kuosiin. Maalisudit on aika vaihtaa meikkisuteihin. Ehkä vähän väriä poskiin ja sitä punaa huuliin. Suunnistin pari viikkoa sitten Everyday Mineralsin verkkokauppaan ja yllätyin, että heiltä voi valita viisi kappaletta testereitä veloituksetta! Luonnonkosmetiikkaa kun on vaikea ostaa sokkona. Testerit tekevät hommasta huomattavasti helpompaa.

Tilasin testikoossa poskipunaa kahdessa sävyssä, viimeistelypuuteria ja hohdepuuteria. Miten kätevä tapa testata mikä puna omille kasvoille sopii ja mikä väri meikkipohjasta on paras. Mä en arjessa niin välitä meikkaamisesta. Ripsiväriä en käytä montaa kertaa kuussa, mutta pohja pitää olla kunnossa. Mun ostoskoriin päätyi myös korjausväriä* tuleville tummille silmänalusille. Lisäksi ostin tällaisen kätevän paketin*, josta löytyy pienoiskoossa kaikki matkalle tarvittava.

Everyday MineralsMä oon tykännyt tästä sarjasta, koska siinä on pigmentit kohdallaan. Mulla on jo aiemmin ollut käytössä Everyday Mineralsin Jojoba base meikkipohjatuote*, joka leviää kabukisudilla sopivan peittäväksi kasvoille. Toimii hyvin ilman viimeistelypuuteriakin arkimeikissä. Samoin tykkään sarjan poskipunista, koska niissä on runsaat pigmentit. Sarjan siveltimet on pehmeydessään sieltä parhaasta päästä.

Everyday Mineralsin koko valikoima on tällä viikolla -15% koodilla SYYSALE . Tilaamaan pääset tästä*

Ihanaa syyskuista viikkoa,

Laura

*affilinkki

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.