Menu

Terkut duunarilta

Terveisiä uudenlaisesta arjesta! On aloitettu päivätyöt ja oltu ihan hemmetin innoissaan siitä, että on työyhteisö, työpaikka, uusi, sähköinen seisomatyöpiste ja lounastauko. Vaikka olen todella kotonani yrittäjän arjessa, vaikuttaa tämä uusi säännöllisyys muhun selvästi rauhoittavasti. Tykkään siitä, että teen Punavuoren toimistolla CosmEthicsia ja sitten Kallion työhuoneella ja kotosalla blogia. Aika selkeä jako, joka saattaa olla hyvä juttu, noin niin kuin tuloksellisuudenkin kannalta. Ei ole tosin yhtään aikaa haahuilla, mutta toisaalta kun olen lasten kanssa, nollaa se pään duunihommista ihan totaalisesti.

kc.cosmethics1Kun on paljon vapautta ja täytyy asettaa itse omat rajansa ja aikataulunsa, on sitä tavallaan töissä ja vapaalla koko ajan. Se on samalla ihanaa ja stressaavaa. Kaikella on puolensa ja kyse on pitkälti omasta asennoitumisesta ja itsekurista, ja siitä, miten annostelee hommansa. Toisille yrittäjyys sopii hyvin, toiset eivät jaksa itsensä markkinointia ja omana pomonaan olemista ollenkaan. Ymmärrän sen hyvin.

Olen ajatellut viimeisen viiden, kuuden vuoden ajan, että ainoa itseäni kiinnostava päivätyö löytyisi todennäköisesti Yleltä. Kaupallisella puolella törmää helposti mainostajaongelmaan, enkä vaan jaksa yhtään sitä, että joku sanelee, mitä voi sanoa ja mitä ei. Kemikaalicocktailista on tehty joitakin vuosia sitten pari tv-pilottia ja vaikka ohjelmasta oltiin kaupallisilla kanavilla kiinnostuneita, törmäsimme juuri siihen, että isoimmat mainostajat eivät vaan sovi blogin konseptiin ollenkaan.

CosmEthics tuli kohdalleni ihan puskista ja todistaa, että kun vähiten etsii, voi löytää vaikka unelmiensa työn. Tai no, se kyllä löysi minut. Mutta kuitenkin. Viimeisen puolen vuoden aikana on tullut muutenkin oltua aika syli auki sille, mitä elämä tiputtaa eteen. Ihan hyvältä vaikuttaa!

Olen saanut ekojen työpäivien aikana tuntumaa siihen, miten sujuu kahden työn tekeminen. Haha, mitä luulet? No, onneksi niinä viikkoina kun en ole lasten kanssa, saan kirjoitettua toki ihan hyvin, ja ehkä vihdoinkin pitää ehkä alkaa tehdä sitä, mitä en ole koskaan harrastanut: postausten tekemistä varastoon. Mulla vaan on aina joku ihmeellinen tarve saada tekstit ulos heti. Panttaaminen on ihan kamalaa. Mua ahdistaa ihan sairaasti, jos juttu on julkaisukelpoinen ja vaan hengailee täällä WordPress-pohjilla. Mutta ehkä alan harjoitella ennakintia, niin saatte luettavaa tasaisempaan tahtiin. Ja onneksi on Laura auttamassa!

Vaikka blogissa saattaa olla postausten välissä monia taukopäiviä putkeen, ovat blogin muut some-kanavat aktiivisia päivittäin. Kannattaa siis seurailla Kempparin FB-ryhmää, mun ja Lauran Insta-tilejä sekä Twitteriä. Viimeksi mainittu päivittyy harvemmin, mutta koitan aktivoitua Twitterissäkin. Myös CosmEthicsin kanavat kannattaa ottaa haltuun! Löydät meidät Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.

Relaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.