Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

”Terveellisiä ilman lisättyjä hömpänpömppiä” — Arctic Power Berries

Jokainen blogia seurannut tietää, että syön paljon marjoja. Pari desiä päivittäin ympäri vuoden, kesällä ja syksyllä enemmänkin. Olen myös sitä mieltä, että voimanaisten — ja kaikkien naisten — tulee tukea toisiaan, ja kun yrityksessä yhdistyvät nämä kaksi, superfoodit ja supernaiset, on meitsi megafonin varressa mielellään. Tämän postauksen ideana on paitsi tuoda esille Anna ja Eveliinan inspiroiva tarina, myös muistuttaa, että ihan mikä vaan voi olla mahdollista, kun uskaltaa heittäytyä. Siitä vaan!

-1Arctic Power Berries sai alkunsa noin kaksi vuotta sitten, kun lapsuudenkaverukset, aikoinaan ekaluokan ekana päivänä toisiinsa tutustuneet ja siitä saakka yhdessä kulkeneet Anna Ojutkangas ja Eveliina Suoyrjö olivat juuri palanneet nykyiseen kotiinsa, Lontooseen Suomen reissulta ja puhuivat siitä, miksei suomalaisia tuotteita ei markkinoida maailmalla. Samaan aikaan naisten katse kiinnittyi marjajauhepussiin, joka pilkisti matkalaukusta ja silmiin syttyi ”hullunkiilto”, jonka jälkeen muoti- ja fysioterapiaopinnot muuttuivat marjamyyntibisnekseksi.

Naiset olivat pitkään tuoneet marjajauheita omaan käyttöönsä Suomen reissultaan, koska supermarkettien vetiset marjat eivät olleet lähellekään sitä, mihin Anna ja Eve olivat Lapissa varttuneina tottuneet. ”Emme tienneet yhtään mistä aloittaa. Evellä oli pitkä kokemus muodin parissa työskentelystä ja minulla urheiluhierojan hommista. Ruoan kanssa työskenteleminen, uudessa maassa oli aivan uusi juttu. Olemme kuitenkin idean saadessamme sen verta päättäväisiä, että sitä ainakin yritetään toteuttaa — oli kyse melkein mistä vaan!

Marjayritys, jolta itse ostimme marjamme, oli perustettu useita kymmeniä vuosia takaperin, eikä omistajalla ollut nettisivuja saatika sähköpostia. Kirjoitimme hänelle käsin kirjeen, jossa kysyimme mahdollisuutta ostaa marjoja Englantiin. Saimme pari viikkoa myöhemmin häneltä puhelun ja yhteistyömme alkoi. Ensimmäisenä vuotena etenimme erilaisilla pakkauksilla, opettelimme asioita mahdollisimman paljon, rekisteröimme yrityksen ja kun viimein viime syksynä saatiin lopullinen brändäys valmiiksi, keskityimme jakeluketjujen saamiseen” Anna kertoo.

kc-arcticpowerberries2

”Aluksi perheemme ja ystävämme nauroivatkin meille että mitä ihmettä te nyt höpisette. Ajattelimme että ehkä jotku muutkin Englannissa asuvat skandit ikävöivät suomalaisia marjoja yhtä paljon kuin me. Emme silti silloinkaan osanneet aavistaa, että myös moni kiireistä elämää elävä englantilainen tykästyisi tuotteisiimme. Muistamme vieläkin päivän kun meidän itse tekemämme nettisivut oli joku löytänyt ja saimme ensimmäisen tilauksen nettikaupan kautta. Seisoimme Oxford Streetillä ja itkettiin ilon kyyneileitä ja hypittiin tasajalkaa” Anna kertoo yrityksen alkuajoista.

kc-annaeve

-1Arctic Power Berries myy 100% marjajauhetuotteita, joiden marjat ovat suomalaista alkuperää. Makuja on viisi: mustikka, puolukka, karpalo, mustaherukka ja tyrni (löydät koko valikoiman täältä.) Yksi teelusikallinen jauhetta vastaa noin kourallista tuoreita marjoja ja jauhetta on helppo lisätä ruokiin myös reissussa. Itse suosin kuivattuja marjoja ja marjajauheita etenkin kun matkustan. On aivan kamalat marjavajarit silloin, kun reissaan, eikä esimerkiksi hotelliaamiaisella ole marjoja missään muodossa. Silloin on hyvä olla oma marjakätkö mukana.

Arctic Power Berries -jauheet ovat paitsi kotimaisia, myös raw foodia, eli täynnä antioksidantteja ja vitamiineja. Anna ja Eve ovat trendin aallonharjalla, mutta haluavat silti pitää homman kiinni olennaisessa, ” terveellisiä ilman mitään lisättyjä hömpänpömppiä. Haluamme aina pitää tekemisen rehtinä. Maailmassa on jo liikaa yrityksiä, jotka toimivat ahneesti, luonnonoloja tuhoten ja pelkästään oman hyvän perässä juosten”.

Ah kuinka tykkään näistä naisista, toivottavasti saan joskus kunnian tavata heidät.

Arctic Power Berries -tuotteet ovat parhaillaan myynnissä merkin omilla sivuilla, mutta Helsingin keskustaan vastikään Espoosta muuttanut Twist Be (siinäpä muuten toinen voimanaisten perustama yritys!) myy tuotteita myös. Twis Be:n uusi liike löytyy osoitteesta Lapinlahdenkatu 7, eli Kampin suunnalta.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.