Menu

Sustainable Meal: Flow Festivalin fiksuin ruoka-annos

Olen osallistumassa viikonlopun Flow Festivalille tavalliseen tapaani osittain työn merkeissä. Siinä missä olen aikaisempina vuosina tarkastelut festivaalijärjestelyjen ekologisuutta ja reittaillut ruokatarjontaa, olen tänä vuonna hommissa Sustainable Meal -konseptin osalta. Kyseessä on festivaaleilla esillä oleville ravintoloille järjestetty kilpailu, jonka voittaja saa alennuksen ruokamyyntipaikan hinnasta ja todistuksen voittaja-annoksestaan ruokakojulleen. Skaba siis rohkaisee ravintoloitsijoita tarjoamaan asiakkailleen ruokaa kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Sustainable Meal -kilpailu järjestettiin ekaa kertaa viime vuonna, löydät postaukseni täältä. (Tuleepa nälkä kun katselee viime vuoden kuvia!)

Oma, rankka, tehtäväni tänä vuonna on maistella läpi finalistiateriat ja pisteyttää ne. I hate my job.

flow3

Picture (Device Independent Bitmap) 1Flown ruokamyyjät ovat kukin voineet osallistua Sustainable Meal -koulutukseen ja Sami Tallbergin vetämään työpajaan keväällä 2016 ja valita menuistaan yhden Sustainable Meal -aterian mukaan ohjelmaan ja kilpailuun. Flow-perjantaina toimittaja Ina Mikkola, kokki Antto Melasniemi ja allekirjoittanut huhkimme siis annosten kimpussa, jotta oikea voittaa. Arvioimme paitsi jokaisen Sustainable Meal -aterian makua, myös kestävyysnäkökulmat (kuten raaka-aineiden sesonkiluonteisuus, kotimaisuus ja luomuus, energiatehokkuus, jätteensynty…).

Voittaja valitaan viiden finalistin joukosta, mutta itse festareilla Sustainable Meal -annoksia on esillä paljon enemmän. Tunnistat annokset logosta ja voit osallistua sustis-annoksen nauttiessasi skabaan, jossa palkintona on kolmen päivän lippu kesän 2017 Flow Festivalille. Ohjeet oikealla.

Minun pitänee ottaa jonkinsortin soppalinja loppuviikoksi, että kykenen tähän vaativaan reittaustehtävään. Olen otettu kunniasta. Flowssa nähdään!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.