Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Vuosikymmenen siivousoperaatio

Jos kulunut viikko pitäisi kiteyttää kahdella sanalla, olisivat ne uupumus ja kokovartalohiki. Nostokuvan ilme kertoo olennaisen: tyhjä. Ei naurata eikä itketä, olen vaan aivan saakelin lopussa. Niin lopussa, ettei kädessä meinannut keskiviikkoiltana pysyä edes hammasharja. Onneksi olen ihan yhtä onnellinen kuin uupunut: uusi kotini on ihana!

Olen muuttanut, eikä kyse ollut ihan pikkujutusta. Keskiviikkona kannoin asioita paikasta A paikkaan B 15 tunnin ajan, vaikka minulla oli toki apuvoimia. Mutta kun on asustanut pari vuotta perheineen reilussa 100 neliössä, on kamaa kertynyt kuin varkain neliöiden mukaan. Muuton myötä on ollut vapauttavaa vaan hylätä osa kamoista, koska kaikki vaan ei yksinkertaisesti mahdu mukaan.

kc-freska3

Vanhassa kämpässä on vieläkin sälää, joka pitää ensi viikolla uudelleensijoittaa. Niin ja ne kellarikomerot… Miksi ihmisellä pitää olla kellarikomeroita? Ei puhuta niistä. Tanssitaan vaan näissä tyhjissä huoneissa ja mietitään sitä ihanaa uutta asuntoa, jossa alkaa parin muuttopäivän jälkeen jo olla jonkinsortin järjestys.

kc-freska1

kc-freska4

Tämän blogauksen kuvat ovat vanhasta kodistamme. Kävin eilen kurkkaamassa asunnon kunnon sen jälkeen kun SIIVOOJA oli tehnyt loppusiivouksen.

Tiesin, että paitsi kaiken laatikoihin pakkaaminen, sen turhan sälän karsimisen ja itse muuton suorittamisen jälkeen, myös vanhan kämpän siivous tulisi olemaan yhtä tuskaa. En tiedä mikä on turhauttavampaa, kuin puunata vanhaa asuntoaan uutta asukasta varten. ”Tässä on nää 105 putsattua neliötä, joissa pidin kotia kaksi vuotta, ole hyvä”. Juu ei. Ei napannut.

Siispä luistin sieltä, missä oli siihen mahkuja: tilasin Freskalta siivoojan finalisoimaan ex-kämpän luovutuskuntoon.

kc-freska8

kc-freska6  kc-freska2

Puhdasta tuli.

Tässä ois nyt sitten vanha elämä siivottu veke uuden tieltä. Tervetuloa vaan uusi! Eikä ole pöllömpää, että mun kesälomakin alkaa N-Y-T NYT. Ja #projektipikkumökki on loppusuoralla (uusi keittiö tulee elokuussa, mutta saatte toki kuvia möksästä jo ennen sitä).

Nyt kun muutot ja remontit on saatu pakettiin, ajattelin lähinnä sijaita SUP-laudalla jossain Lauttasaaren edustalla. Sieltä löytää jos jollain on asiaa.

Mikäli sinäkin haluat ulkoistaa oman elämäsi suursiivouksen jollekin, testaa Freskaa. Olen ollut asiakas viime syksystä enkä ekan blogiyhteistyön aikaan arvannut, kuinka iso rooli kyseisellä firmalla tulee elämässä olemaan. Siivous: se kyllä hitto vie kiteyttää oman elämäni vikat 10 kuukautta aika nappiin. Hyvä puoli on se, että siivouksen lopputulos on yleensä positiivinen. Suosittelen kokeilemaan.

Blogin lukijana saat kodilla ”KEMIKAALICOCKTAIL20” 20% alennusta kertatilauksesta ja mikäli haluat oitis tilata jatkuvan siivouksen (josta voi kyllä irtisanoutua halutessaan ihan helposti), käytä koodia ”KEMIKAALICOCKTAIL60” ja saat 60 € alen.

Jutun kuvat: Dorit Salutskij

Yksi kommentti Jätä kommentti

Kommentit

Alennuskoodi ei toimi, siis 60 euron alennus säännöllisestä tilauksesta. Sivu herjaa ”kuponkia ei löydy”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.