Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Warpaint — hampaiden valkaisu luonnollisesti

Kysyin jokin aika sitten FB-seinälläni, mitä mieltä porukka on Warpaint-hammasvalkaisusta. Lopputuloksena minua ja monia kiinnosti, mutta Joliesta* oli jo ehditty myydä kaikki siinä vaiheessa kun äkkäsimme Lauran kanssa kysyä tuotetta Kemppariin testiin. No, onneksi saimme seuraavasta erästä testituotteet, sillä kiinnostaahan se nyt ihan vimmatusti; hampaiden luonnollinen valkaisu mustalla jauheella.

Warpaint perustuu ikivanhaan hampaidenvalkaisumenetelmään, hiileen.

”Warpaintin teho perustuu hellävaraiseen aktiivihiileen, joka valkaisee hampaita. Kookoksen kuoresta valmistettu hiili on niin hienoa, ettei se vahingoita kiillettä. Hiilen huokoinen rakenne imee itseensä muita mineraaleja, kuten värjäytymiä ja likaa, jättäen hampaiden pinnat puhtaiksi ja vaaleammiksi” kerrotaan Hyvinvoinnin tavaratalon* sivuilla. Ystäväni Maria kertoi FB-viestiketjussa isoäitinsä valkaisseen hampaitaan hiilellä jo iät ja ajat, Maria julkaisi  vinkit hampaiden hiilivaalennukseen blogissaankin. Mulle asia on ihan uusi! Ne meistä, joilla ei ole himassa hiiltä omasta takaa, kokevat ehkä kaupan tuotteen helpommaksi.

IMG_276980Warpaint on rasiallinen mustaa jauhetta, jota sekoitetaan veden kanssa ja sen jälkeen hierotaan hampaisiin parin minuutin ajan harjalla, ihan hammastahnan tapaan.

Jolien* sivuilla tuotteesta kerrotaan näin: ”Warpaint on 100% luonnollinen hampaiden valkaisuun tarkoitettu jauhe. Vaalentaa tummentumia hellävaraisesti samalla hampaita ja ikeniä vahvistaen. Warpaintin sisältämä bentoniittisavi on täynnä hampaiden hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili puhdistaa tehokkaasti ja kiillottaa hampaita hyvin hellästi, kiillettä vahingoittamatta. Luomulaatuiset appelsiinin kuori, piparminttu sekä sitruunamyrtti vähentävät tulehduksia sekä raikastavat suun. Sopii kaiken ikäisille ja myös herkille hampaille/ikenille.”

Tuntuu hämmentävältä vaalentaa hampaita mustalla jauheella. Mietinkin, että mitenköhän silloin joskus kauan sitten se eka tyyppi on hoksannut hinkata purukalustoaan hiilellä? Mene ja tiedä, mutta jo parin kerran perusteella sanoisin, että toimii. Minusta eron näkee jo heti yhdellä kerralla.

Laitan myöhemmin tänne blogiin ennen-jälkeen-kuvia, sillä nyt on olemassa vasta ennen-kuva, käyttöä on takana viikko. Halusin silti vinkata tuotteesta teille nyt, sillä huomasin tuotteen juuri saapuneen myyntiin Jolien lisäksi myös Natural Goods Companylle* ja Hyvinvoinnin tavarataloon* ja tuote tullaan epäilemättä myymään taas loppuun useammasta paikasta. Warpaint on vegaaninen ja 50ml pakkauksesta riittää pitkäksi aikaa, jopa 150 käyttökertaan. Hinta on kaikissa myyntipaikoissa 37 euroa.

kc-warpaint2Mun on aivan pakko laittaa kuva itse pesutilanteesta, harvoin kun saa näin friikkiä otosta omasta naamastaan. Apua! …Mutta mun mielestä jo tästä kuvasta näkee, kuinka hampaat ovat tosi vaalean näköiset. Näät paremmin sitten kun laitan vähän salonkikelpoisemman otoksen, haha!

Katja kirjoitti Warpaintista hiljattain todeten: ”Warpaint ei valkaise hammasluuta, joten vitivalkoisia hampaita sillä ei voi saada, vaan lopputulos riippuu hampaan omasta väristä. Ikävien värjäytymien poistoon se on kuitenkin tehokas puhdistaja ja yhdyn täysin loistaviin kokemuksiin, mitä tuotteesta löytyy pilvin pimein”. Yhdyn kollegani sanoihin: mulla on Warpaintista todella yllättynyt olo jo viikon käytön perusteella.

*Affiliate-linkki

Yksi kommentti Jätä kommentti

Kommentit

Tää menee niin testiin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.