Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

VIIKON VINKIT: BIODELLYSSÄ KAIKKI -20%

Laura tässä taas moi! Kuten lupasin, vinkkaan täällä heti, kun eteen tulee sellaisia tarjouksia, jotka saavat mut itseni innostumaan. Tässä siis superhyviä uutisia kaikille niille, joiden kosmetiikkakaapissa on vähän vajausta: Biodellyn verkkokaupassa on tällä viikolla perjantaista maanantaihin kaikki tuotteet -20%.

Valikoimissa on valtavasti eri merkkejä. Tsekkaa ainakin nämä viisi kovaa:

helixium1) Helixium-tuotteet*, jotka meillä oli joulukuussa testissäkin. Suosittelen tätä sarjaa ihoa korjaamaan / vahvistamaan. Silmänympäryseerumi oli yllättävän tehokas napakoittaja ja kasvoseerumi oli erityisen ihana — jätti ihon pehmeäksi ja sileäksi. Noora kuulemma käyttää seerumia etenkin silloin, jos iholla on jokin pieni haava. Etanaseerumin kun on havaittu nopeuttavat ihon paranemista.

2) Mun oma suosikkikasvovesi, suoraan iholle suihkutettava Suki Concentrated*. Vahvistaa ihoa ja antaa hyvän alustan voiteelle.

rahua3) Meillä tällä hetkellä testissä oleva Rahuan tuuheuttava suihke*, joka antaa hiuksille ilmavuutta. Kevyt, mutta tehokkaan oloinen. Noora on tähän ihan koukussa kuulemma. Tykkään itsekin kovasti!

4RMS) RMS sarja*, jossa on monia tosi hyviä tuotteita. Esimerkiksi meikkivoiteesta* on monesti ollut juttua Kemikaalicocktailissakin — siinä on ainesta ikisuosikiksi.

5) Kehutut alumiinittomat Schmidt’s – voidedeodorantit*, joista on puhuttu niin paljon hyvää, että odotamme tulevaa testiä innolla. Omaa kokemusta näistä meillä ei vielä kuitenkaan ole.

Saat -20% alennusta Biodellyn verkkokaupan* koko valikoimasta, kun ostosten arvo on vähintään 60 euroa. Tarjous on voimassa pe 6.5. – ma 9.5. Edun saa koodilla ÄITIENPV.

Algamaris aurinkotuotteiden* ja Schmidt’s deojen* tarjoukset ovat verkkokaupassa voimassa pari päivää pidempään, eli 11.5 saakka.

*Affiliate-linkki

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.