Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Eliah Sahil: luksusluokan vartaloöljyä joululahjaksi

Stressaatko joululahjoista? Älä turhaan! Helpolla pääsee, kun antaa lahjaksi ruokaa tai kosmetiikkaa. Annan itse mieluiten joululahjaksi edellämainittuja, koska molemmat käytetään pois kaappeja täyttämästä. Tuntuu, että kaikilla on jo kaikkea, ja harva haluaa lisää yhtään mitään nurkkia ja hyllyjä pölyttämään.

Laadukas luonnonkosmetiikka on takuuvarma lahja, kunhan tietää, mihin satsata, heh. Ei ole varmasti helppoa ostaa luonnonkosmetiikkaa, jos tontti on ihan vieras, siksipä tälleest tarjottimella hyvä lahjaidea hänelle, joka haluaa antaa naiselle joululahjaksi jotain, muttei tiedä mitä.

Kannattaa satsata vartalotuotteisiin. Kasvokosmetiikan kanssa voi olla haastavaa, mutta vartalotuotteet ovat paljon helpompi tontti. Kuten niin moni muukin, olen itse tykästynyt öljyihin ja etenkin olen rakastanut Eliah Sahil-merkkiseen jojoba & ruusuöljyyn. Ihanampaa vartaloöljyä saa hakea (ja parempaa lahjaa 15 eurolla, väitän). Öljy tuoksuu huumaavasti ruusulle ja luo sen paljon puhutun arkiluksusfiiliksen hetkessä.

En olisi todennäköisesti itse hoksannut juuri Eliah Sahil -sarjaa edes testata, ellei Planet Puren perustaja Silvio Perpmer olisi syyskuisella tehdasvierailullani tuupannut tuotteita mukaani. Eliah Sahil on Planet Puren alabrändi: Silvio luotsaa Planet Purea ja vaimonsa kehittää samassa tehtaassa Eliah Sahilia. En ole nähnyt tuoteperhettä mainostettavan missään, eivätkä pakkaukset puhuttele minua juurikaan. Ovat aika neutraaleja, eivät silmiinpistäviä, ja siksi en niitä ehkä ole aikaisemmin noteerannut.

kc-eliahsahil3

Sarjaa tehdään samalla asenteella kuin Planet Pureakin: raaka-aineet ovat huippulaatuisia ja tuotteet toimivia, mutta kuluttajahinnat saadaan pysymään kohtuullissina, kun ei juuri markkinoida. Valitettavaa vaan on, että vaikka tuote olisi kuinka mahtava, ei se löydä tietään kuluttajien luo, ellei joku huutele siitä jossain. Joten tässäpä huudan!

Mikäli toiveissa on maksimaalinen ihon kosteutus, joka tähän aikaan vuodesta ei ole hullumpi tavoite, on jojobaöljy mainio ko tarkoitukseen. Sitä pidetään luonnon tehokkaimpana kosteuttajana ja se sopii paitsi iholle, myös hiuksiin.

”Jojoba Oil is a liquid wax. The structure of jojoba oil resembles that of your own skin and it is considered nature’s most effective natural moisturizer. It penetrates the skin easily, has anti-inflammatory actions and can be used to treat acne. In hair care, Jojoba provides shine, promotes hair growth and improves the overall health of the scalp and hair. Rose oil helps retain moisture. It locks in moisture and hydration in hair.”

kc-eliahsahil-oljyt

Eliah Sahil-sarja sisältää neljä eri öljyä, joista mainittu jojoba & ruusuöljy on ehdoton suosikkini. Tuoteperhe sisältää myös useita jauhemaisia kosmetiikkatuotteita, jotka saa käyttövalmiiksi hetkessä veteen sekoittamalla. Sarjan jauhemainen shampoo on Ekolon Lenan oma suosikki ja kehuipa joku teistäkin sitä Instagramin puolellakin. Itse en ole vielä shampoota testannut, mutta jauhemainen kasvonaamio oli hyvä! Tuote vaan kannattaa sekoittaa käyttövalmiiksi kämmenen sijaan kupissa, ettei se leviä ympäriinsä.

kc-eliahsahil.2

Sarjassa on lisäksi aivan ihana silmänympärysvoide (kuvassa), joka teki ison vaikutuksen myös ystäviini saunaillassamme (testautin sarjan tuotteet heillä, vartaloöljyn lisäksi juuri silmänympärysvoide keräsi kehuja). Tuote on ihana: öljyinen, muttei tuhti, vaan kevyt ja samettisen tuntuinen. Helppo levittää, ja pysyy hyvin paikoillaan, mainio koostumus. Valitettavasti Natural anti-aging eye moisturizeria ei saa vielä Suomesta, mutta toivotaan, että maahantuoja Ekolo ottaa sen pian valikoimiinsa.

Eliah Sahil -sarjaa saa paitsi Ekolosta, myös Nudgesta bongasin ainakin sarjan öljyjä. Sarjan kaikki vartaloöljyt ovat superlaadukkaita, mutta tuoksumaailma on tässä nimenomaisessa jojoba & ruusussa sen verran extraihana, että lahjaksi antaisin juuri tämän. Ten points!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.