Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

All the best girls, all the best boys

Vaikka Nokkostuotteiden julkkaribileistä on vain muutama viikko, tuntuu kuin niistä olisi iäisyys. Kesä on vaihtunut syksyksi ja loma työarjeksi. Onneksi näiden kuvien kautta pääsee takaisin elokuun alkuun ja voi koittaa unohtaa ulkona rummuttavan sateen…

Mádaran Nokkostuotteiden lanseerauspäivän jatkot onnistuivat nappiin, safkoja, juomia, tapettia(!), musavastaavia ja vieraita myöten. Jossain vaiheessa iltaa mietin, kuinka huippua on paitsi itse saada frendit ja yhteistyökumppanit koolle, myös nähdä, kun toisilleen entuudestaan tuntemattomat ihmiset kohtaavat ekaa kertaa ja tutustuvat. Koskaan aikaisemmin en ole saanut saman katon alle näin monipuolisesti sekä frendejä että työkavereita. Tällaisia juhlia pitäisi olla useammin.

kc-madarajatkot10

(Taas joku varmaan miettii, miten työhuoneeni ikkunan Kate Moss liittyy yhtään mihinkään? Kate jäi ikkunaan yksien bileiden myötä, emmekä halua hänestä eroon, tietenkään.)

kc-madarajatkot26

kc-madarajatkot1

kc-madarajatkot16

Monen vuoden juhlatuottamisen myötä olen havainnut, mitä onnistuneissa bileissä tulee olla: viiniä, bisseä, laadukasta suklaata ja jotakin suolaista, sekä killeri soundtrack — hyvien tyyppien lisäksi. Tällä reseptillä ei yleensä mene homma pahasti puihin.

kc-madarajatkot25

kc-julkkaribileet1

Musiikista vastasi tällä kertaa loistava, Radio Helsingin aalloiltakin tuttu dj-duo D.R.E.A.M. Moni vieras tuli jälkikäteen kysymään, että ketkä niitä biisejä oikein soittivatkaan? Oli ihan mahtavat kappalevalinnat, yhtä hienot kuin Taikan ja Linan Harlemissa teetetyt esiintymisasutkin. Nää mimmit tosin kuuluu stagelle, mutta kiva, että tulivat myös vaatimattomalle työhuoneelleni keikalle.

kc-madarajatkot19

kc-madarajulkkarijatkot26

Monelle teistä blogin kautta jo tutuksi tullut viinidiilerini Henri Bäckman, tuttavallisemmin Hemmo vastasi jälleen kerran tilaisuuden viinipuolesta. Mies ei päässyt jatkoille valitettavasti itse, mutta päivällä pressitilaisuudessa juomia kaataessaan ajattelin, että Hemmo on on kyllä luotu juomankaatajaksi, katsokaa nyt.

julkkarit32

Kutsun Ekowinen hätiin aina, kun porukkaa on enemmän ja on tarve vähän isommalle pullomäärälle. Mies toimitti meille luomupunaviiniä (äh en muista merkkiä) ja jo mainittua, oranssia alkuviiniä, sekä luottoskumppaani Giol Prosecco Spumantea. Kuvassa Hemmo kaataa laseihin alkoholitonta Lehtikuohua, jota myös oli tarjolla sekä pressissä että jatkoilla. Hyvä vaihtoehto Kuusenkerkkäkuohuvalle, jota yleensä hankin alkoholittomia vieraita varten. Ostin kuohut Ruohonjuuresta, ehkä Ekolostakin saa? Ja Stockaltakin muistaakseni…

Ekowinen lisäksi toinen juomapuolivastaava oli niinikään pitkäaikainen yhteistyökumppanini Saimaan Juomatehdas, jonka oluet ja siiderit aina menevät kuumille kiville. Itse en juo edellämainittuja, mutta siippa kehui tällä kertaa etenkin Brewer´s Special Joker Hop Ale -käsityöläisolutta ja keskiviikkona tölkkejä kierrätykseen viedessäni huomasin, että niitä oli juotu bileissä eniten. Kertonee jotakin.

kc-madarajatkot23

kc-madarajatkot22

 

kc-madarajulkkarijatkot27

Minä en osaa tuotteesta mitään muuta sanoa, kuin Samia siteeraten ”oho, onpas todella hyvää olutta”. Valmistajan nettisivuilla kerrotaan: ”Kullankeltaisen ja suodattamattoman pintahiivaoluen humalointi vaihtuu jokaisessa valmistuserässä. Oluen samettisen maltainen runko syntyy Pale Ale- ja vehnämaltaista sekä mallastamattomasta rukiista. Kansainvälisten laatuhumalien ennakkoluuloton käyttö takaa ainutkertaisen makunautinnon”. Etsilleen.

kc-madarajatkot21

Saimaan Juomatehtaalla on myös luomuoluita ja -siidereitä, joista juhlissa tarjoiltiin Marsalkka-tuoteperheen tuotteita, sekä luomulaatuista omena- ja mesimarjasiideriä. Kiitos juomasponssin, oli vierailla vähän vähemmän kuuma ja hikinen meininki: työhuone oli bileissä varsinainen kattila, mikä ei ehkä onneksi kuvista välity. Jengi on vaan ihan muina cooleina.

kc-madarajatkot7

kc-madarajatkot18

kc-madarajatkot2

Felixin kainalossa hymyilytti tietty. Aika ihanaa, että maailmaa ristiin rastiin reissaava beatboxaaja ehti piipahtaa jatkoilla. Felix on Goodion perustajajäsen ja luottodiilerini, mitä tulee suklaaseen. Saimme bileisiin maisteltavaksi Goodion koko valikoiman, mukaanlukien uunituoreet uutuudet, Chilin ja Kahvin. Miten ne taas voi maistua paremmalta kuin edelliset Goodiot? En tajua. Ihammahtavaasuklaata!

kc-madarajatkot5

kc-madarajatkot3

kc-madarajatkot21

kc-madarajatkot15

Suolaisesta puolesta bileissä vastasi uusi tuttavuus Kiwa. Ikirakkauteni juureslastut höystettynä kuivatulla banaanilla, ah! Kyseessä on siis keittobanaani, ei sellainen perusbansku, vaan ”ruokabansku”. Bataattia, maniokkia, palsternakkaa, punajuurta ja mainitut banskut lastuina. Ihan törkeen hyvä sekoitus! Kiwat ovat vasta rantautuneet Suomeen — JA sointuvat täydellisesti mun uuteen tapettiin. Haha.

kc-madarajulkkarit30

kc-madarajulkkarijatkot32

kc-madarajulkkarijatkot31

Kiwa-lastuja saa toistaiseksi ainakin Punnitse & Säästästä sekä Ruohonjuuresta, vajaa kolme euroa pussi. Ei ihme, että ne ovat näköjään Ruohiksen nettikaupasta loppu. Iso suositus!

kc-madarajulkkarijatkot36

kc-madarajatkot13

kc-julkkaribileet2

kc-madarajulkkarijatkot35

kc-madarajatkot11

Kuvan kaunis Anu ja kaikki muut ihanat ystävät ja yhteistyökumppanit, kiva kun tulitte! Loistavat bileet, jotka loppuivat ihan liian nopeasti. Juuri siltähän onnistuneiden juhlien jälkeen kuuluu tuntua.

kc-madarajatkot17

Kuvat: Dorit Salutskij, meitsi ja Sam

2 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Punnitse ja Säästä myy myös Kiwaa, ja on muuten heittämällä parhaat kasvislastut! Palsternakka ja keittobanaani <3

Kiitos tiedosta Tanja, lisäsin P&S:n tekstiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.