Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Me & my Bouquet

Moni kyseli Facebookin puolella jo ekojen tapetointikuvien yhteydessä, että mikä kuva työhuoneen aulaan oikein on asennettu?

Koko kevään mielessäni pyöri viidakko. Että haluan työhuoneen aulaan jonkinlaisen vihreän pöheikön, valkoiset seinät kun tuntuivat tylsiltä ja olivat vähän nuhjuisetkin. Halusin jotakin vihreää, virkistävää, kaunista, jännää ja luontoa kuvaavaa. Joka veisi huomion pois siitä faktasta, että työhuoneen viherkasvivastaava on, kröhöm, vähän suuripiirteistä sorttia.

Vaikka funtsin tapettiasiaa koko kevään, aktivoiduin vasta kesällä etsimään verkosta hyviä referenssejä, eikä aikaakaan, kun edessäni oli Olaf Hajekin suunnittelema Bouquet-tapetti.

61924233bb010b8f525998dfc59cb14d

Kuva: photowall.fi

Löysin tapetin Photowall-palvelusta, jonne päädyin alun perin erään koivutapetin imussa. Koivukuvaan lopahti kuitenkin pian kiinnostus ja mielessä alkoivat pyöriä vanhat biologian opetustaulut ja isot kuviot. Aloin etsiä samaisen palvelun sisältä vaihtoehtoa ja löytyihän se, upea Bouquet.

Samoihin aikoihin löimme lukkoon Mádarajulkkareiden järjestelyjä ja päätimme pitää jatkot työhuoneellani, joten sain vihdoinkin kaivatun deadlinen aulan seinän kunnostamiselle. Tiedäthän, kuinka ne irtonaiset listat saa seinään iltaa ennen tupareita. Posti toi tapetin ajoissa, mutta en ollut tajunnut, kuinka iso homma sen kiinnittämisessä on. Onneksi Sam väänsi rautalangasta: ”MITÄ JOS NYT TILAISIT AMMATTILAISET KUITENKIN”?

kc-bouquet

Ja niinhän minä tein. Kiitos Helsingin Apumiehet, ilman teitä olisin aivan varmasti pilannut tuon upean kuvan. Fiksummin ei 400 euroa olisi voinut sijoittaa.

kc-julkkaribileet1

kc-julkkaribileet2

kc-julkkaribileet3

Kuvat 4 ja 5 Dorit Salutskij

Tapetti on työhuoneen aulassa täydellinen, aika tehokas keskustelunherättäjä ja hyvä kuvaustausta. Myös Hector 1-v innostuu siitä aina älyttömästi, poikaa kun kiinnostavat parhaillaan paljon kasvit, etenkin kukkaset.

Kiinnostuneille tiedoksi, että pinta-ala jolle kuva on laitettu, on reilu viisi metriä leveä ja reilu 260 senttiä korkea, mutta kuvan voi tilata muunkin kokoiselle alalle, se tehdään tilauksesta. Palveluun syötetään haluttu pinta-ala ja ohjelma laskee tapetin hinnan. Superkätevää. Photowallista voi tilata tapetin vaikka omalla kuvalla.

Tässä jo vähän maistiaisia Mádarajulkkarien jatkoista, lisää niistä pian!

2 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Onpa upea tapetti, kertakaikkiaan! 🙂
Menin saman tien selaamaan muita tapettivaihtoehtoja, ja kylläpä alkoi mielikuvitus laukaamaan.
Mutta sitä mietin, että miten tapetit lähetetään, siis kapeina kaistaleina niinkuin normaali tapetti, vai isompana kokonaisuutena?

Omat tapettini tulivat lähimmäiseen Valintataloon kahdessa pahviputkilossa. Olivat valmiina kaistaleina ja kaistaleet oli numeroitu. Aika iisi homma siis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.