Menu

Minulla on unelma ja sinä kuulut siihen

Seurasin eilen läheltä kuinka idea kasvoi muutamassa tunnissa ensin FB-ryhmäksi ja sen myötä tapahtumaksi. Itse olin mukana lähinnä kommentoimassa logon suunnittelua ja slogania ja lupasin oman kanavani käyttöön tärkeän asian puolesta.

Siinä missä jaksan kerta toisensa jälkeen nostaa esiin viherpesua, epäeettisissä oloissa valmistettuja kulutustuotteita, kosmetiikkakemikaaleja tai lisäaineilla pumpattuja eineksiä, on tämän eilen järjestäytyneen työryhmämme käyntiin polkaisema tapahtuma ja sen sanoma paljon tärkeämpi juttu kuin yksikään edellisistä. Siksi annan asialle tilaa blogissanikin, vaikkei tämä ihan Kempparin perusteemoihin kuulukaan. Kun kyse on siitä maasta, jossa me kaikki elämme ja siitä ilmapiiristä, joka täällä vallitsee, on tonttini tietenkin käytössä.

Kyse on monikulttuurisesta Suomesta ja siitä, että monikulttuurisuus on rikkaus eikä painajainen, niin kuin kansanedustaja Immonen vastikään kirjoitti. Helsingin Sanomissa Pekka Vennamo pohti eilen:

”Immosen teksti on kuin lyhennelmä Breivikin manifestin aatesisällöstä ja vastaus Breivikin haasteeseen käydä taisteluun monikultuurisuutta vastaan.”

”Immonen julkaisi tekstinsä Breivikin neljä vuotta sitten tekemän terrori-iskun vuosipäivänä. Onko Immonen Breivik-fani ja hänen seuraajansa?”

Lähde: hs.fi

Vielä huolestuttavampaa kuin Immosen FB-avautuminen on se, ettei Timo Soini ole vieläkään ottanut kantaa asiaan. Immosen tekstistä on sen verran monta päivää, että puolueen olisi jo pitänyt kommentoida sitä.

Minä nyt vaan en mukisematta niele sitä, että kansaamme istuu edustamassa ihminen, joka kutsuu monikulttusuutta painajaiseksi. Siksi osallistun huomenna tiistaina mielenosoitukseen ja toivon, että sinä tulet mukaan.

***

Kokoonnumme osoittamaan mieltä rasismia ja vihaa vastaan, ihmisarvon puolesta, Helsingin Kansalaistorille tiistaina 28.7.2015 klo 17–20.

Tapahtumassa puheenvuoron pitävä kansanedustaja Erkki Tuomioja toteaa: ”Monikulttuurisuus on vaikea laji, mutta maailmalla joka ei sitä opi ei ole tulevaisuutta. Unelmoin maailmasta, jossa vihapuheelle ei ole sijaa ja jossa voimme tässäkin suhteessa olla Suomesta ylpeitä”.

Tuomiojan lisäksi puheita pitävät muassa kolumnisti Maryan Abdulkarim, kansanedustaja Ozan Yanar sekä joukko muita suomalaisia poliitikkoja, urheilijoita ja vaikuttajia.

Tapahtumassa esiintyy muun muassa Anssi Kela, Maija Vilkkumaa ja joukko muita eturivin artisteja.

Ohjelma päivittyy tänne tapahtumasivulle ja osoitteeseen: www.facebook.com/meillaonunelma

Sosiaalisessa mediassa käytämme hashtagia #meilläonunelma.

Tapahtuman Youtube-kanava löytyy osoitteesta: https://www.youtube.com/channel/UCSol5CVjJzA71wgLOFH4rLA

Voit ladata profiilikuvaasi Meillä on unelma -badgen osoitteessa: http://www.picbadges.com/t/JD2TWIdK

***

Siispä: mikäli olet pääkaupunkiseudulla huomenna tiistaina, tai sinulla on mahdollisuus hankkiutua tänne, tule paikalle osoittamaan, ettei natsismille, vihalle ja rasismille ole tässä maassa sijaa.

unelma.nosto

Saat ladattua Meillä on unelma -profiilikuvan some-kanaviisi täältä.

Minulla on unelma ja sinä kuulut siihen. Nähdään huomenna!

Peace

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.