Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Dr. Hauschkan uudistettu meikkivoide

Meikkivoide ei ole koskaan ollut suosikkituotteeni. Ehkä siksi, että joskus teininä käytin sellaista, joka tukki ihohuokoset ja haisikin ällöttävälle. Jaksoin käyttää meikkivoidetta ehkä vuoden verran (joskus lukioaikoina) ja sitten lopetin.

1290322Tv-junototöiden myötä meikkivoide teki paluun elämääni, eikä yhtään sen miellyttävämpänä kuin teinivuosina. Tv-meikki tehdään yleensä aika jöötillä kamalla, pakostakin. Valitettavaa on, että kameroiden edessä vaikutelma on aika paha, ellei kasvoja ole meikattu kunnolla. Kovat valot ja HD-kuvanlaatu eivät varsinaisesti ole luomunaaman ystäviä. (Kuva: mtv.fi)

Vapaa-ajalla nautin meikittömästä naamasta entistäkin enemmän sen jälkeen, kun on ollut yhden päivän kuvauspakkeleissa. Mutta nyt kun viimeisestä säännöllisestä tv-duunista on jo vuosia, myönnän että kaipaan sitä luksusta, että sain joka viikko ammattilaisen tekemän meikin. Vielä ku sen olisi saanut luonnonkosmetiikalla.

Olen alkanut käyttää meikkivoidetta ensimmäistä kertaa ihan vapaaehtoisesti — jopa arjessa — saatuani viime kesänä testiin RMS-sarjan meikkivoidepohjan. Siksi testasin mielelläni verrokkiakin, nyt kun olen angsteistani päässyt.

kc-hauscka.voiteetDr. Hauschkan uudet meikkivoiteet ovat olleet testissäni nyt joitakin viikkoja ja olen iloinen, että vihdoinkin sarjalla on omalle, aika vaalealle iholleni sopiva sävy, joka ei taita tippaakaan punaiseen. Foundation 02 Almond (kämmenellä oikealla) on ihan täydellinen sävy mulle. Sain testiin myös 04:n (vasemmalla), se ehkä menee kesällä, kun iho on päivettynyt.

Dr. Hauschkan 02 on ohut ja sopivasti ihon laikkuja tasoittava meikkivoide, joka tuntuu iholla miellyttävältä. Koska tietty vertaan tätä suosikkiini, sanottakoon, että RMS peittää ihon virheitä (esim. näppyjä tai arpia) paremmin, Hauschkan teho ei oikein riitä siihen. Mutta toisaalta: rinnalla voi olla käytössä peitepuikko tai vastaava ja Hauschkallahan on mainio sellainenkin. Muistatteko se, jota Katja veteli naamaansa ennen Vihreiden vaalikuvan ottamista. 🙂 Aiheesta oli oikein postaus mun tai Katjan tontilla, mutta enpäs nyt löydä sitä mistään.

No mutta. Otin pari kuvaa havainnollistamaan Hauschkan toimivuutta ja myös eroa RMS:n tuotteeseen nähden.

Tässä kuvassa kasvoillani on vasemmalla puolella Hauschkan meikkivoidetta ja oikea puoli naamasta on meikitön.

kc-hauschka1

Alemmassa kuvassa puolestaan vasemmalla on Hauschkaa ja oikealla RMS:n meikkivoide.

kc-vertailu

Ero ei ole iso, mutta ehkä huomaat kuitenkin. RMS peittää vähän enemmän tummia ihoalueita ja toimii mulla myös silmien alla. Hauschka ei ihan kykene samaan, mutta lopputulos tietenkin riippuu siitä, kuinka tasainen oma iho on ja paljonko on saanut nukutuksi. Itse nukun parhaillaan maksimissaan 2-3 tunnin pätkiä ja yössä ehkä 5 tuntia yhteensä, joten välillä on ihan kiva meikata tummia silmänalusia piiloon. En kyllä kauhean usein jaksa, heh.

***

Hauschkan tuotteita myydään monessa paikassa, verkossa löydät postauksen voiteen ja peitepuikon esimerkiksi Biodellystä, jossa meikkivoiteen* hinta on 29,90 € ja peitepuikkon* 17,30 €.

Yleensä hyvin kattavan valikoiman Hyvinvoinnin tavaratalossa ei parhaillaan ole juuri näitä tuotteita, mutta eiköhän pian ole saatavilla. Hauschkan meikkivoidetta siellä toki myydään, mutta se on tuotteen vanha, päivittämätön versio, eli ei se, mistä postauksessa kirjoitan.

Ruohonjuuressa peitevoide maksaa saman 17,30 € kuin Biodellyssäkin, mutta uutta meikkivoidetta ei ainakaan nettikaupan puolelta vielä löydy.

Sokoksella meikkivoide maksaa 29,90 € ja peitepuikko 17,90 €.

* Affiliate-linkki

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.