Kirjoittanut Noora Shingler
1. toukokuuta 2018 kello 23:05
Miksi kioskeista saa yleisesti niin surkeaa evästä? Anton & Antonin uusi Kioski vastaa tiedostavan — ja nälkäisen — nykykuluttajan toiveisiin tarjoamalla ruokaa kätevässä muodossa, nautittavaksi joko heti, kohta tai myöhemmin.
Kirjoittanut Noora Shingler
26. huhtikuuta 2018 kello 22:57
Suomalainen innovaatio Sulapac on puupohjainen ja maatuva materiaali, jolla voidaan korvata mm. kosmetiikkapakkausten muovi. Naviter käyttää materiaalia tuotteissaan ensimmäisten joukossa.
Kirjoittanut Noora Shingler
26. huhtikuuta 2018 kello 21:12
Vihdoinkin podcast-sarjamme Ruokakupla on livenä! Olemme työstäneet projektia syksystä saakka ja viime viikolla startannut sarja ilmestyy eetteriin joka torstai klo 9:00. Toinen jakso julkaistiin tänään, aiheena suomalaisten räjähdysmäisesti kasvanut kasvissyönti.
Kirjoittanut Noora Shingler
24. huhtikuuta 2018 kello 20:30
Vegetrendin myötä suomalaisiin ruokakauppoihin on ilmestynyt liuta kasvipohjaisia gurtteja, joista kotimainen kaura on ilmastoystävällisin vaihtoehto. Mutta mistä tuotteiden muut raaka-aineet tulevat? Mikä on suomalaisin kauragurtti?