Kirjoittanut Noora Shingler
27. huhtikuuta 2022 kello 15:10
Fermentointi on tuhansia vuosia vanha, vatsaystävällinen säilömistapa, jonka myötä elintarvikkeisiin kehittyy suolistoa helliviä maitohappobakteereita. Tähän perustuvat kombuchan terveysvaikutukset, jotka nyt ovat löytäneet tiensä myös luonnonkosmetiikkaan. Kotimaisen Kinokon kombuchakosmetiikka syntyy Tuusulassa ja tähtää maailmalle.
Kirjoittanut Noora Shingler
25. maaliskuuta 2022 kello 13:20
Onko tässä Euroopan isoin viherpesuun rohkaiseva kuluttajatutkimushanke? Saattaa hyvin olla. Monissa Euroopan maissa toteutettava Sustainable Brand Index -tutkimus perustuu kuluttajien yritysvastuumielikuviin, mutta mielikuvat muutetaan faktoiksi, joiden perusteella kiillotetaan yritysten vastuullisuuskruunuja.
Kirjoittanut Noora Shingler
29. joulukuuta 2021 kello 14:00
Vuodenvaihteessa päättyy lähes vuosikymmenen mittainen yhteistyöni Mádaran kanssa. Erityisenä saavutuksena pidän sitä, että olemme onnistuneet kehittämään toimivia luonnonkosmetiikkatuotteita atoopikoille. Suunnittelemiani Pihlaja- ja Nokkonen-sarjan tuotteita on myyty yli 137 000 kappaletta, se tekee yli 17 000 tuotetta vuosittain. Kiitos siitä kuuluu teille!
Kirjoittanut Noora Shingler
22. joulukuuta 2021 kello 10:30
Minkälainen on sisäilmafiksu ja ympäristötietoinen keittiö? Se voi näyttää esimerkiksi tältä: biokomposiittirungot, OSB-ovet, lasia, peiliä ja kiveä. Toteutin Puustelli Miinuksen kanssa keittiön, jossa fokuksessa on hyvä sisäilma ja vastuulliset materiaalivalinnat.