Kirjoittanut Noora Shingler
22. joulukuuta 2018 kello 00:06
Jouluruoka perustuu juureksille ja säilömiselle. Vaihda lisäksi maitotuotteet kasvipohjaisiksi, puuroriisi ohraan, pidä lihan määrän minimissä, ja kas, olet paitsi ilmastoystävällisen, myös trendikkään joulupöydän ääressä. Postauksessa rosolliresepti, joka koukuttaa!
Kirjoittanut Noora Shingler
20. joulukuuta 2018 kello 20:45
Kaurajuoma- ja lehmänmaitolitran hiilijalanjälki todella yhtä iso? Selvitin asiaa, koska viimeaikojen uutisointi on ollut vähintäänkin hämmentävää ja lisäksi perustunut epätarkkuuksiin.
Kirjoittanut Noora Shingler
16. joulukuuta 2018 kello 20:10
Marjoja tulisi nauttia desi päivässä. Miksi? Mitä terveysvaikutuksia marjoilla on? Entä jos ne eivät sellaisenaan maistu? Postaus sisältää ratkaisuehdotuksen!
Kirjoittanut Noora Shingler
11. joulukuuta 2018 kello 20:01
Villa on voittamaton raaka-aine, jonka alkuperän kanssa kuitenkin kannattaa olla tarkkana. Tässä jutussa on liuta villaisia joululahjaideoita brändeiltä, jotka sitäpaitsi löytyvät kaikki saman katon alta. Joulun paras paketti on pehmeä!