Menu

Voita Helsinki Wildfoods -villiruokatuotteita

Oletko kuullut Helsinki Wildfoodsista? Nyt kuulet! Kyseessä on suomen luonnon villiraaka-aineiden tunnettuutta parantamaan perustettu brändi, jonka takana on joukko nuoria naisia. Mimmit tekevät upeaa duunia: järjestävät villiruoankeruureissuja, workshoppeja, konsultoivat yrityksiä ja tuottavat villiruokatuotteita. Olen vasta VILLD-sarjamme myötä tutustunut paremmin Helsinki Wildfoodsin toimintaan ja olen ihan fiiliksissä! Porukka on tuottanut myös mainion Villiyrtit-nimisen kirjan, josta kerrotaan tähän tapaan:

”Villiruokaan, suomalaisiin luonnontuotteisiin ja alkuperäislajikkeisiin erikoistuneen Helsinki Wildfoodsin esikoisteos kuljettaa lukijansa löytöretkelle takapihojen superfoodeilla terästettyyn maailmaan. Se opastaa tunnistamaan ja käyttämään yleisimpiä villivihanneksia ja villiyrttejä ja kertoo tien parhaimmille yrttiapajille. Kirja sisältää herkullisia villiruokareseptejä ja luonnollisen liikunnan sekä mindfulnessin harjoituksia kansanperinteen ikivihreitä kauneusniksejä unohtamatta.”

Tämän viikon arpana on Helsinki Wildfoods -tuotepaketti, joka sisältää mainitun Villiyrtit — hyvinvointia kotikulmilta -kirjan, sekä seuraavat tuotteet: Nettle Pesto, Wild Berry Bowl, Forest Salsa, Nokkosrouhe, Voikukkarouhe, Ruusujuuri, Puolukkakoivusokeri, Nokkosyrttisuola, Hyvä uni -yrttitee, Marja-aroniajauhe. Löydät kaikki tuotteet brändin verkkokaupasta.

 

Viikon arvan satsista Nokkospesto, Marja-bowl ja Forest Salsa -dippi ovat vastikään lanseerattuja uutuustuotteita, joihin tarvitsee vaan lisätä neste. Esimerkiksi kuvan Nokkospestosta veikkaan pienoista hittiä, sen verran iisi on konsepti: pestorouhe kulhoon ja haluttua ruokaöljyä sekaan. Avot!

Oma suosikkini on brändin Nokkoskristallisuola, joka on keittiössäni syrjäyttänyt iät ajat hyvin palvelleen Vogelin yrttisuolan, jota käytin varmaan 10 vuotta päivittäin. Vogelin tuote on ihana, mutta kun vaihtoehtona on kotimainen tuote, haluan valita sen ulkomaisen sijaan. Lapsetkin ovat aivan nokkossuola-faneja. Helsinki Wildfoodsin Nokkos-tattisuolakin on muuten ihana.

Arvomme yhden voittajan täällä blogissa ja toisen FB-ryhmässämme (yhden tuotepaketin arvo: 104,85€). Voit osallistua molemmissa paikoissa kertomalla kommenttiosiossa, mikä villiraaka-aine sinua kiehtoo eniten ja miksi? Vastausaikaa on sunnuntaihin 21.1. klo 23:00 mennessä.

Onnea skabaan!

69 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Nokkonen on kuulemma terveellistä

    Nokkonen! Se on ollut joka keväinen suosikki villiyrtti koska sitä löytyy paljon lähimaastosta keväisin. Todellista superfoodia ja lähiruokaa!

Nokkonen on kestosuosikkini, koska on helppo ja monipuolinen.

Nokkonen ehdottomasti! Lemppareitani ovat nokkossämpylät.

Tyrni, sen maun, värin ja sisällön vuoksi

Nokkonen kiinnostaa

Nokkonen kiinnostaa, koska en ole sitä ikinä käyttänyt!

Nokkonen !

Nokkonen, koska se on niin terveellinen ja monikäyttöinen ja sitä löytyykin niin helposti melkein mistä vaan!

Nokkonen, sitä mummon sämpylöissä jo lapsena tuli syötyä.

Nokkonen kiinnostaa eniten monipuolisuutensa vuoksi 🙂

Nokkonen ja marjat päivittäisessä käytössä monipuolisten käyttömahdollisuuksien ja huikeiden ravintoarvojen vuoksi 💚❤💜

Nokkosta olen jo käyttänyt, mutta voikukkaa olisi kiva kokeilla!

Nokkonen kiinnostaa! Tervellisyyden vuoksi. Ja vielä helposti saatavilla luonnosta.

Nokkonen on kiinnostava
superhortta.

Nokkosta ei ole tullut vielä kokeiltua. Myös voikukka kiinnostaa sekä kuusenkerkät.

Ehdottomasti nokkonen!

Kaikki nokkoseen liittyvä kiinnostaa ihan ehdottomasti, koska täällä Espanjassa paikalliset katsovat kuin hullua kun kerron käyttäväni kuivattua nokkosta 💚

Nokkonen sen ravintoarvon, monipuolisuuden ja runsauden takia.

Nokkonen sen ravintoarvon vuoksi. Maitohorsman versot ja vuohenputki ovat myös herkkua. Ja tietty poimulehtiteetä naistenvaivoihin 😊

Nokkonen ehdottomasti! Niin monipuolinen ja upea maku! 🙂

Nokkonen, koska se kuulostaa niin helpolta, mutta en silti ole rohjennut kokeilla! 🙂

Nokkonen on monipuolinen, ravintorikas ja löytyy helposti..
Kuusenkerkkä myös🌿

Haluaisin kokeilla voikukkaa sekä kuusenkerkkiä 🙂 mielenkiintoinen paketti, mukana upeassa arvonnassa!

Ruusujuurta ja marja-aroniaa ei ole tullut käytettyä, niitä olisi kiinnostavaa kokeilla. 😊

Nokkonen. Olen käyttänyt sitä tähän mennessä vain teessä ja sampylöissä ja haluaisin oppia käyttämään myös muualla. 🙂

    Moi Satu! Onnea voittajalle 🙂 Laitoin sulle just meiliä.

      Jee! En ehkä malta odottaa. 🙂
      Kiitos!

En ole syönyt nokkosia sitten lapsuusaikojen, joten nokkospestoa olisi kiva päästä testaamaan! 🙂

Kuusenkerkkä, koska monet teki siitä siirappia, voisi olla hyvä vaihtoehto hunajalle 😊

Nokkosen siemeniä yhtenä vuonna keräsin, ne pitäisi oleman hirveän ravinteikkaita (mutta myytävänä vaan kalliilla kilohinnalla), pitäisi kerätä useammin.

Wild Berry bowl kiinnostaa tosi paljon, tykkään marjoista eniten

Forest salsa kiinnostaa eniten, koska rakastan kaikkia salsakastikkeita ihan mielettömästi. Ne tuntuvat sopivan ihan joka ruokaan!

Nokkonen koska se on niin monipuolinen ja helposti saatavilla.

Nokkosta olen ostanut kuivattuna ja käyttänyt tuoreena, käy vaikka mihin! Kuusenkerkkiä aion nyt hyödyntää enenmän, viime keväänä vain maistelin ja vähän liian myöhään. Mutta sitten se maitohorsma! Vieläkin kokeilematta, miten toimii ”parsana.”

Nokkonen koska se on terveellistä, ja sitä voi käyttää moneen eri juttuun 😊

Söin juuri kuusenkerkkäjätskiä. Se vissiin eniten kiinnostaa. Eikös nokkosen hyvät vaikutukset ole tunnettuja jo vuosikausia, meinaan, kun se täällä paljon kerää huomiota. 😉 Sekin kyllä kiinnostaa… 👍

nokkonen ehdottomasti!

Nokkonen jonka mausta pidän 😊✨

Kuusenkerkkä,voikukka ja nokkonen

Ruusujuuri ja vuohenputki ovat itselleni vielä uusia tuttavuuksia, niiden käyttötapoihin haluttaisi perehtyä tarkemmin 🙂

Nokkospesto vaikuttaa mielenkiintoiselta 🙂

Kyllähän se on nokkonen. Kuivattuna sitä tulee käytettyä niin sämpylöissä, letuissa ja viimeeksi pastassa. Kuivatan niin sitten saa ympäri vuoden jos riittää varastot:-)

Nokkonen! Helppo,terveellinen ja kiinnostava 🙂

Nokkonen; niin yleinen ja käytettävyys kuin pinaatilla, olen yrittänytkin kerätä kesäisin itse nokkosia pakastimeen, kuivaukseen tms. Mutta aikaa ja jaksamista ei ole löytynyt moiseen… 🙂

Ruusujuuri. On itselleni aivan uusi juttu. Pitääkin tutustua tarkemmin 🙂

Kaikki! Nokkonen ja marjat ainakin erityisesti siksi, että niillä on helppo aloittaa ruokavalion päivittäminen ja piristäminen. Ruusunjuuri on tullut tutuksi pillereiden muodossa, antaa puhtia! 💪

Nokkonen ja vuohenputki, sillä ne on helppo tunnistaa ja ne ovat monikäyttöisiä😍

Nokkonen ja siankärsämö, niiden terveysvaikutusten vuoksi sairaana ollessa. Niitä löytyy niin helposti myäs luonnosta.

Nokkonen kiinnostaa erityisesti, koska se vaikuttaa helppokäyttöiseltä raaka-aineelta ja tietenkin terveysvaikutukset siinä on ihan huiput 🙂

Nokkonen. Pitäisi tutustua lähemmin. Terveellinen…

Ruusujuuri, koska en ole sitä vielä kokeillut. 🙂

Mua kiinnostaisi koittaa kuusenkerkkäsiirappia. Löytyo yhden blogin kautta mielenkiintoinen resepti, mutten ole vielä rohjennut testata. 🙂

Nokkonen kiinnostaa eniten koska sitä on paljon saatavilla ja se on terveellistä.

Ehdottomasti nokkoskristallisuola!
Olen pitkään käyttänyt ruususuolaa,joten vaihtoehto
sille kuulostaisi mielenkiintoiselta😊🍃

Nokkonen, tulee mieleen yrttikeräilyt lapsuudessa mummon kanssa

Maitohorsman versot, jokakeväistä herkkua 😘.

Siankärsämö, se haisee jotenkin niin oudolta, että kiinnostaa kokeilla, miten se on saatu houkuttelevaan muotoon.

Ruusujuurta on jo pitkään tehnyt mieli päästä kokeilemaan.

Nokkonen kiehtoo hyvien ominaisuuksiensa ja hyvän saatavuuden vuoksi. Hauskaa on lisäksi erityisesti se, että nokkosen hyvä maine on ollut piilossa sen huonon maineen (pistelevyys ja rikkaruohon leima) takana.

Ruusunjuuri sen stressiä vähentävien ja kognitiota parantavien ominaisuuksien vuoksi.

Monipuolinen marja-aronia kiinnostaa!

Nokkonen ja ruusujuuri kiinnostavat.

Nokkonen! Koska en oo koskaan uskaltanut poimia itse!

Nokkonen!

Ruusujuuri.

Ruusunjuuri

Nokkonen kiinnostaa, koska se on tavallaan hyvin tuttu mutta silti niin tuntematon ruoanlaiton saralla. Sitä voisi hyödyntää monipuolisesti.

Raudanpuutoksesta kärsivänä nokkonen olisi syytä sisällyttää jokapäiväiseen ruokavalioon sen suuren rautapitoisuuden sekä C-vitamiinipitoisuuden vuoksi. Vielä on kuitenkin jäänyt kokeilematta, ehkä nyt! Ehdottomasti mukana!

Vastaa käyttäjälle saya Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.