Menu

Voita Mádaran SOS-sarjan uutuudet

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUJILLE!

Luonnonkosmetiikkamerkki Mádara on brändi, joka lienee blogini lukijoille aika tuttu — sattuneesta syystä. Olen kuitenkin huomannut, että jostkut luulevat minun liittyän kaikkiin Mádara-tuotteisiin jotenkin. Faktahan on, että olen suunnitellut Mádaran kanssa Pihlaja- ja Nokkostuotteet, mutta sarjan muihin tuotteisiin liityn yhtä paljon kuin te. 🙂 Ihan siis vaan nyt näin oikoakseni käsityksiä.

kc-madara.sosTämän viikon arpana ovat Mádaran SOS-tehohoitolinjan, eli kosteutta kaipaavan ihon uudet SOS Recharge Cream sekä SOS tehohoitotuote (arvo yht. 77€). Nämä tuotteet julkaistaan vasta huhtikuisilla Luonnonkaunis-messuilla 9.-10.4, siksi en voi vielä linkata esimerkiksi tuotesivuille vielä.

Kerro kommenttiosiossa, miksi sinulla on mielestäsi SOS-iho ja olet mukana arvonnassa! Voittajia arvotaan kolme.

Skaba on käynnissä 4.4. maanantai-iltaan klo 23.00 saakka.

Voittaja saa tuotteet itselleen heti lanseerauksen jälkeen.

64 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Olen todellakin SOS-ihoinen.

Poskipääni punoittavat couperosan vuoksi ja reagoivat herkästi viimasta, kuivuudesta, kosketuksesta tai yliherkkyyksistä.

Lapsuusaikaisten allergioiden takia kortisoni on ohentanut kasvojen ihoani ja se on nykyään todella herkkä.

Ihoni janoaa kostetusta, tehokasta sellaista joka ikinen päivä, muuten ollaan helisemässä. Hilseily, kiristys ja jopa halkeilu on tuttua.

Tähän kun vielä lisätään hormonaalinen osuus, niin aikas hyvä soppa on hoidettava 🙂

Kasvojeni iho on reagoinut pitkäaikaiseen stressiin, ja näyttää elottomalta,harmaalta ja vailla kosteutta. Eli SOS-tuotteet olisivat todella tarpeen. 🙂

Pintakuiva, kosteusköyhä ja atopiaan taipuva ihoni on todellinen SOS-iho, johon en kuitenkaan haluaisi käyttää ihotautilääkärin määräämiä apteekin perusvoiteita.

Kasvoilleni ei mikään tunnu riittävän. Hieman atooppinen ja couperoottinenkin se on. Käytän yövoiteena paksuja naamioita öljyllä höystettynä ja silti iho hilseilee kuivuuttaan, joten jollekin oikeasti kosteuttavalle tuotteelle olisi tilausta.

Vanhan akan ruusufinninen iho, joka kävi juuri ärsyttämään niin paljon että alennuin aloittamaan ensimmäisen antibioottikuurin vaivaan. Ja niin pintakuiva ettei mikään tunnu imeytyvän.

SOS- atooppinen sekaiho jona kiiltää ja kukkii T-alueelta ja muualta nitisee kuivuttaan… Olisiko tässä viimein apu? 🙂

Arvaamattomasti herkkis ihoni on couperoottinen, atooppinen ja erityisesti kuiva, pinnasta ja varmaan syvältäkin. Tähän mennessä paras löytämäni elvyttäjätuote on niin täynnään kaikenlaista silikoni- ja muoviyhdistettä, että jo vähän ällöttää. Olisi ihanaa päästä kokeilemaan luonnollisempaa vaihtoehtoa.

  Onnea Porkkana, voitit! Saat kohta meiliä. 🙂

   Ou jee, eipä oo usein tuuri ollut näin kohdillaan. Mahtavaa!

   Meiliä ei ole vielä kuulunut, tullee kohta?

   Tai eihän oo mikään tekninen kupru tms. Kun rekisteröidyin tälle sivustolle, niin en saanut vahvistusviestiä, mutta tunnukseni oli silti olemassa ja salasanan palautuksen kautta sain toimimaan. Tuli vain mieleen mahdollisuus, että viestiyhteydessä oliskin jokin pulma.

Uu tätä kaipaisin. Ihoni on kuivunut pahasti töissä, sillä siellä on niin kova koneellinen ilmastointi mikä kuivattaa ihoa. Lisätään siihen vielä jatkuva käsienpesu työssä vaadittavan hygienian takia. Hormoonini ovat myös sellaisia että ihoon puskee näppypartaa hyvästä ruokavaliosta huolimatta. SOS!!

Ihoni on ohut, pintakuiva ja välillä hilseilevä. Toisaalta päiväksi laitettavat tuotteet eivät saa olla liian paksuja vaan niiden pitää imeytyä nopeasti, jotta ne ehtivät vaikuttaa ennen päivän menoja.

En ole ennenkokeillut SOS- tuotteita, muita Madaran tuotteita kylläkin.
Kasvohoidossa käydessäni minulle suositeltiin kuivanihon tuotteita jotta saisin pintakuivuuden ja näpyt rauhoittumaan.

SOS! Mun pintakuiva herkkä sekaiho couperosalla höystettynä varmaan tykkais tästä!

Olen käyttänyt Madaran tuotteita ja pintakuiva ihoni on niistä tykännyt. Kuitenkaan en ole löytänyt vielä riittävän kosteuttavaa voidetta kasvoille, joten uus SOS-sarja voisi olla juuri sitä mitä ihoni on odottanut.
Ihanaa kevättä!
-Fanny

Olen käyttänyt koko talven Madaran SOS kosteuttavaa voidetta ja selkeästi huomannut eron. Olisi ihanaa saada vielä lisää kosteutusta rutikuivalle iholle ja kesäksi naama nätiksi!:)

Oih, ihanaa että tuohon sarjaan tulee lisää tuotteita. SOS-voide sopi ihanasti kuivalle ja herkälle iholleni. Mulla on pahaa punoitusta nenän ja suun alueella. Liian aikaiset vaihdevuodet ovat kuivattaneet ihoa lisää ja herkistäneet sitä.

  Onnea Peppermint! Voitit. 😀 Saat kohta meiliä.

Omat kasvot kaipaavat paljon kosteutusta varsinkin näin talven pakkasten jäljiltä. Syksyllä käytin sos kosteusvoidetta ja se kirkasti ja piristi ihoa kivasti. Harmikseni en ole tullut ostaneeksi uutta. Olisi kiva saada taas kasvot kuntoon kesäksi.

Kasvot ovat kuivat kuin Sahara ahkerasta kosteutuksesta huolimatta (sekä sisäisesti että ulkoisesti) näin talvisaikaan. Tehokosteutus tekee varmastikin hyvää, ja tuotteet pääsisivät testiin kun menen ulkomaille työharjoitteluun tämän kuun lopulla.

olen 46 -vuotias ja finniä pukkaa aina vaan :(… toisaalta ihoni on kosteusköyhä ja hilseileviä kohtia löytyy sieltä täältä

Iho on ollut ihmeen hyvässä kunnossa tänä talvena – kiitos Madaran tuotteiden. Silti SOS-tuotteet kiinnostaa kovasti, vuodenaikojen vaihtuessa iho aina reagoi negatiivisesti.

Todellakin SOS! Erityisesti talvella iho hilseilee ja menee siksi näppylöille helposti.

Ihana arvonta ?
Minulla on varsinkin otsassa paljon valkeita kovia pallukoita, mitä ne nyt olikaan nimeltään, mutta kosmetologi on sanonut, että johtuivat kosteusköyhästä ihosta. Nämä tuotteet tulisivat tarpeeseen ?

SOS tosiaan! Tarina alkaa jo lapsuudesta, jolloin äitini sanoin ”minua uitettiin rasvatynnyrissä” super-kuivan ihoni takia. Kasvojeni iho tuntuu imevän edelleen loputtoman määrän kosteusseerumeita. – ohjeen mukaista paria tippaa ei kerta kaikkiaan kerkeä levittää kasvoille, ennenkuin se on jo imeytyä humahtanut kosteusköyhään ihoon. Tämä uusi tuotetuttavuus tulisi tarpeeseen!

Minulla on ohut, punoittava, herkkä ja kuiva iho. Yleensä aamulla on tarvetta kaikenlaisille rauhoittaville ja kosteuttaville SOS-tuotteille. Lisäksi hormonit heittävät ihon aina välillä ihan sekaisin, eli tarvetta näille kyllä löytyy!

Ihoni on hankala sekaiho. Rasvoittuva, mutta kuitenkin kuitenkin pintakuiva. Saisinpa siihen helpotusta…

Päällisin puolin hyväkuntoinen, mutta jatkuvasti kaikkeen reagoiva ja ärtynyt iho kaipaisi nyt vähän yksinkertaisempaa hoitoa. Tällä hetkellä kosmetiikka-arsenaaliin kuuluu kasvovesi, seerumi, ihoöljy ja kosteusvoide, mutta haluaisin antaa ihon lepäillä hetken vaan hoitavamman kosteusvoiteen kanssa, jolloin seerumi ja ihoöljy voisivat jäädä kesälomalle.

Minun ihoni on kuiva ja herkkä, poskista hiukan couperoottinen. Varsinkin näin keväällä ei mitkään rasvat tunnu riittävän. Oliskohan näistä apua? 🙂

Oma ihoni on harvoin hätätilassa, mutta vuoden ympäri pyöräilevän mieheni kasvot satavat välillä hiutaleita. Hän on myös parrakas, joten karvoituksen alle levittyvä kevyempi mutta tehokas kosteutus voisi tulla tarpeeseen. Ja kun yleensä hän pyytää käyttää minun kasvovoiteita! 🙂

En ole kasvojen hoidossa käyttänyt vielä luonnonkosmetiikkaa. Poskissa on couperosaa, herkästi pintakuivahtavia alueita, stressi aikaansaa hormonaalisia näppyjä leukapieliin, ikä 40 on tuonut esiin tarpeen entistä parempaan ihonhoitoon. Tämä SOS paketti olisi loistava!

Kuiva kevät on kuivattanut ihoni, joka tuntuu rypistyvän kuin paperi. Aikaisempi SOS-voide oli erinomainen. Kokeilen innolla uusia tuotteita

Ihoni on SOS-iho, koska se punoittaa helposti ja on kuiva mutta kuitenkin kiiltelevä. Ihoni on myös herkkä ja monet voiteet eivät siihen imeydy kunnolla. Jospa näistä saisi apua?

Ihoni on SOS-iho, koska tulevana kesänä tulee mittariin jo 50 vuotta ja ihoni on jo menettänyt kiinteyttään ja uurteita on tietyissä kohdissa havaittavissa. Vitsaukseni ovat runsaat ympärivuotiset maksaläiskät. Mielelläni kokeilisin Madaran uusia tuotteita 🙂

Mulla varsinkin naama saattaa keksiä mitä kummallisimpia juttuja, ikinä illalla nukkumaan mennessä ei tiedä millainen näky aamulla on vastassa. Taipumusta on niin atopiaan kuin couperosaankin, ja jo näin kolmekymppisenä huomaa kyllä että herkimmin kuivuvissa kohdissa iho näyttää jotenkin vanhemmalta/veltommalta kuin muualla. Kuitenkin liian stydit aineet saavat helposti aikaan näppyjä ja rasvaisuutta. SOS! Madaran tuotteet ovat pääsääntöisesti sopineet hyvin, joten olisi luksusta päästä kokeilemaan näitä 🙂

Atopiaan taipuvainen ihoni todella kaipaisi talven jäljiltä SOS-tuotteita. 🙂

44-vuotiaana iho tarvitsee superpaljon kosteutusta. Madaran tuotteita muutenkin paljon käytössä, joten nämä tekisivät hoitosetistäni täydellisen <3.

SOS-ihoni on paikoitellen pintakuiva ja hilseilevä, erityisesti otsasta ja poskipäiltä. Se kiristää ja on arka. Kun levittää meikkivoiteen, olisi parempi jättää joinakin aamuina levittämättä, kun hilseily vain siitä innostuu entisestään. Tämän ongelman kanssa on eletty vuosia, silti siihen ei opi eikä totu 🙁

Nämä tulisivat fillaristin atooppisen couperosa-naaman tarpeeseen!

Sääolojen vaihtelut tekevät ihostani pintakuivan ja hilseilevän. Ihoni on myös paksu ja ajoittain epäpuhdas, joten kunnon SOS-hoito ja syvälle imeytyvä kosteutus olisi tarpeen.

Mun ihoni huutaa kosteutta! Kun atooppisen ihon kantajalle rapsahtaa 50+ mittariin niin ei hyvältä näytä..Ihan sanojen varsinaisessa merkityksessä. Naama kutistuu ja vetäytyy kuivuuttaan…oikeesti! Talvella järkyttävää pakkasihottumaa. Iltatoimena ensin öljy ja tunnin päästä hoitovoide, unohtamattakaan kasvovedellä läträämistä. Ja kaiken on oltava säilöntäaineetonta jottei aamulla olisi laikkuja naamasssa. Aamulla samat toimet. Vuodessa on olemassa yksi kuukausi kun ei tarvitse muutakuin muistaa ihon puhdistaminen ja hyvät voiteet. Se kuukausi kun aurinko paistaa ja on hellettä. Silloin olen kauneimmillani. Siis SOS!

Säävaihtelut ja katupöly ovat tehneet pirullisen tehtävänsä: SOS ihoni on pintakuiva ja kaipaa kunnon kosteutuskuuria. Joten, tämmöinen sopisi meikälle kuin nenä päähän!

SOS tekee varmasti hyvää kuivalle ja herkälle iholle.

Korppuihoni kaipaisi talven jälkeen kunnon tehokosteutuksen. Pintakuivuutta, hilseilee, punoittaa ym. Olen kovasti tykästynyt Madaran kasvovoiteisiin.

Pinnalta kuiva, säihin reagoiva, keski-ikäinen ihoni on juuri sitä. SOS-päivävoide on tuttu ja ollut aivan ihanaa koko kuluneen talvikauden!

Minulla on hyvin pintakuiva ja herkkä iho. En voi siis käyttää mitään markettien perusvoiteita, koska ne joko ärsyttävät tai eivät ole tarpeeksi tehokkaita. Monesti olen saanut näppyjä joistain perusvoiteista – lieneekö syy sitten joidenkin herkistävien ainesosien. Käytän tällä hetkellä luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa, ja näppyjä ei enää onneksi ole tullut. Vaan kuiva iho on edelleen, SOS-sarja auttaisi varmasti siihenkin vaivaan!

Sos-voiteet kuulostaa hyvältä ja tulevat todella tarpeeseen, jos toimivat niin.
Oma ihoni on vaikeasti atooppinen, joka nyt vihdoin monen vuoden kortisonikierteen jälkeen on pysynyt selvästi parempana, kun olen siirtynyt kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Kuitenkin hyvä kosteutus on välttämätön päivittäin aamuin ja illoin. Ihoni imee kaiken ja normirutiiniin kuuluu öljyseerumi, rasvainen voide ja joskus laitan vielä karitevoita ja/tai kookosöljyä päälle, jos tuntuu vieläkin kuivalta. Eli tehokkaita aineita tarvitaan!

Tarinan nimi: Kreikkalainen ihoni Suomessa. Mitä tähän nyt sanois.. SOS.

Minulla on aina ollut herkkä, ohut ja kuiva iho. On ollut aina vaikeaa löytää tarpeeksi kosteuttavia tuotteita, joilla saisin ihon kiristyksen pysymään poissa. Varsinkin talvella iho on tietysti ollut todella ikävän tuntuinen ja kiristävä. Viime kesänä paloin sitten kasvoista monena päivänä, kun olin Kenian matkalla. En vaan tajunnut lisätä tarpeeksi monta kertaa aurinkovoiteita. 🙁 Kesän jälkeen naama on sitten ollut todella kiristävä ja tullut ryppyjä aimo annos lisää (kunnon harakanvarpaat silmäkulmiin). 🙁 Etsin koko syksyn ja talven sopivia voiteita, mutta mikään ei tunnu auttavan. Nyt sitten havaihduin luonnonkosmetiikkaan ja siihen, että ne voisivat tarjota ratkaisun ja yritän löytää asap sopivia tuotteita, joilla saisin kasvot jälleen mukavan tuntuisiksi ja toivottavasti myös edes hieman ryppyjä myös pienemmiksi. SOS tuotteet tulisivat enemmän kuin tarpeeseen!

  Onnea Aino, voitit! Saat kohta meiliä. 🙂

Olen todella laiska ihonhoidon suhteen, joten tuotteen on parasta olla hyvä, kun niin harvoin mitään käyttää!

Minulla on sos-iho, koska ihoni on herkkä ja kuiva; posket punoittavat, iho hilseilee, mutta näppyjä ja finnejä ilmaantuu. Ihohuokoset ovat laajentuneet. Hyville tuotteille olisi tarvetta!

Itselläni on pintakuiva sekaiho, couperoosaa poskilla ja aikuisiän aknea.

Tässä vaiheessa kevättä kasvot ovat todella avun tarpeessa. Kalpea, kuiva ja helposti ärtyvä iho kaipaa pelastajaa!

Koko keho ja mieli huutaa: SOS! Työn uuvuttamana etenkin kasvojen iho allergioiden jyllätessä on samea ja väsynyt. Ajan priorisoinnissa ihonhoito on vain jäänyt viimeiselle sijalle. Kesäkin lähestyisi ja aurinkorantojen lempeä tuuli…

Äärimmäisen herkkä-hipiäinen,jolle vain muutamat voiteet käyvät.

SOS tarkoittaa minusta erittäin pintakuiva iho joka on samalla hyvin rasvainen.

Kaksikymppisen sekaiho on vaihtunut kolmekymppisen erittäin pintakuivaksi ihoksi, jonka kanssa varsinkin talvisin olen ihmeissäni. Couperosa ja punertavuus tuntuvat myöskin iän myötä vain lisääntyvän. Siispä SOS sopisi paremmin kuin hyvin tähän tauluun 🙂

Tämä voisi olla osittain kuivuvan sekä rasvoittuvan stressi-ihoni pelastus <3

Nykyinen sekaihoni sen kun kuivuu vaan. Opiskelen tällä hetkellä teknistä työtä, jossa puupöly pääsee leijailemaan joka puolella. Tämä taas tietää iholleni sitä, että se on iltaisin ihan rutikuiva. Tämä voisikin helpottaa ihoni kuntoa ja saada samalla myös mielen virkistymään.

S.O.S.! Ihoni on hieman haastava, pintakuiva sekaiho ja käytän usein useampaa eri kosteusvoidetta kerralla. Posket ja otsa kuivuu niin paljon, että niihin ei Madaran käyttämäni kosteusvoide riitä, lisätehoja kosteutukseen siis tarvittaisiin. Help! 😀

Pintakuiva sekaihoni kiittäisi lisätehoista! 🙂

Ihoni on herkkä ja punottaa kylmässä, kuivuu ja imee kosteutta kuin pesusieni. Pihlajavoide pelasti tilanteen talvella, kun mitkään öljyt eivät tuntuneet tepsivän 🙂 Olen erittäin kiinnostunut kokeilemaan uusia tuotteita, sillä Madara on rasvojen kunkku!!

Ihoni on herkkä, se punoittaa herkästi. Ihoa kiristää vesipesun jälkeen, mutta se rasvoittuu päivällä. Tästä huolimatta se kuivuu ja pahimmillaan hilseilee paikoittain. Nyt sain vielä riesakseni pienenpieniä näppylöitä pitkin kasvoja. En todellakaan ymmärrä ihoni sielunelämää, mutta tutustuminen jatkuu! Pääasia, että nuoruuden akne ei vaivaa enää!

Mun iho kaipaa suojaa ja kosteutusta nyt jopa enemmän kuin ennen 🙂 herkkiksiä ollaan kumpikin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.