Menu

Voita Nurmi RE-JEANS -farkut

1.3.2015 ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Kotimainen Nurmi valmistaa maailman mahdollisesti ekologisimpia farkkuja. Kirjoitin aiheesta viime lokakuussa, jolloin Nurmi oli vastikään ilmoittanut Pure Waste -yhteistyöstään tähän tapaan:

Nurmen RE-JEANS -farkkujen materiaalina on 100% kierrätyspuuvilla, jonka raaka-aine on täysin farkkujen leikkuujätettä. Tämä innovatiivinen materiaali on tiettävästi ensimmäinen denim, joka on tehty 100%:sti kierrätysmateriaalista.

Leikkuujäte leikataan ensin pieneksi, sen jälkeen karstataan vanumaiseksi materiaaliksi. Tämä vanu kehrätään langaksi ja kudotaan jälleen kankaaksi kiinalaisessa tehtaassa, joka on erikoistunut kierrätysmateriaalien valmistukseen. Vaikka raaka-aine on kierrätettyä, on tästä materiaalista pystytty kehittämään erittäin laadukas ja kestävä.

Materiaalin on kehitellyt helsinkiläinen Pure Waste Textiles, joka palkittiin juuri sekä Finatexin toimesta Vuoden suomalaisena muotitekona sekä Elle Style Awards -gaalan Ekologisena muotitekona.

– Lähde: Nurmen pressitiedote

Nyt voit voittaa itsellesi nämä mahdollisesti maailman ekologisimmat RE-JEANS -farkut — tarkemmat tuotetiedot löydät täältä. Voittaja saa valita housut kokonsa mukaan.

Olet mukana arvonnassa heittämällä kommenttiosioon postaustoiveen. Arvonta on käynnissä 28.2. saakka.

Onnea skabaan!

83 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Käväisen keväällä ihka ensimmäistä kertaa Berliinissä ja olisi kiva saada vinkkejä ekologisia vaatteita myyvistä putiikeista, luomuraaka-aineita käyttävistä ravintoloista ja kahviloista ym. sellaista. Hyvä blogi muuten, kiitos siitä 🙂

Hienot housut! Olen tykännyt kovasti Nurmen turbaanipiposta, jokapäiväisessä käytössä. Kiitos sulle Noora vinkistä taannoin, hyödynsin kempparin kampanjakoodia kun ostin omani!

Toivoisin edelleen jatkoa muovinpehmentimien maailmaan, mutta tällä kertaa aikuisten lelujen näkökulmasta. Shoppailin kaalimadossa ja siellähän suurin osa on pehmeää muovitavaraa joka on tarkoitettu jatkuvaan limakalvokosketukseen. Pisti huolestuttamaan että onhan sekin puoli turvaseksistä kunnossa.

”Paljastusjutut” viherpesua harrastavista yrityksistä ovat aina mielenkiintoisia, samoin kuin petollisesti luontoystävällisiltä vaikuttavien kosmetiikkatuotteiden INCI-listojen kriittinen ruotiminen. Näiden lisäksi myös vinkit kodin siivoamiseen ja remppaamiseen ympäristöystävällisesti ovat oikein tervetulleita 🙂

Asiasta on varmaan jo kirjoitettu, mutta minua kiinnostaisi tietää mitä tehdä vanhoille, rikkinäisille, mutta muuten kestäväkankaisille vaatteille? Kaapit tursuaa vanhoja farkkuja (laskin juuri kymmenet), jotka ovat reisistä puhki, mutta muuten paljon hyvää kangasta on metrikaupalla. EI tekisi mieli heittää roskiin, mutta esim oma ompelu- ja tuunausinto kestää n. 10 minuuttia ja harvoista korjatuista farkuista tulee niin hyvännäköisiä, että neljääkymppiä lähestyvänä kehtaisi niitä käyttää .. olen joskus lukenut, että kierrätysmateriaalimerkkien ongelma on, että materiaalia on hankala saada. Mutta helposti ei ainakaan tietoa löydy, että minne vanhoja vaatteita voi viedä uusiokäyttöön. Ja en nyt puhu halpamerkkien kulahtaneista trikoista, vaan oikeasti vahvoista, käyttökelpoisista vaatekappaleista.

Toinen mikä minua, paksureisistä ja paljon pyöräilevää ihmistä, kiinnostanut jo vuosikymmenen on, että miten niitä reisistä rikkinäisiä farkkuja voisi korjata niin, että niitä aikuisten oikeesti kehtaa käyttää julkisesti.. eikö korjatuista farkuista voisi saada jonkun ekotrendin aikaan?

    Moi Luulamiina! Voitit farkut, onnea!. 🙂 Laitatko minulle meiliä tai FB-viestin, niin jatketaan diilausta siitä.

Vinkkejä hyvistä rawfood kahviloista/rafloista sekä Suomessa että muualla päin maailmaa.

Olen ollut vuosia todella addiktiivinen huulirasvankäyttäjä. Postaus aiheesta siis kiinnostaisi kovasti. Ei niinkään siitä, mitkä huulirasvat ovat hyviä tms. vaan tarkempaa tietoa siitä, miten paljon (ja tarkalleen ottaen MITÄ) huuliin useita kertoja päivässä sivellystä huulirasvasta päätyy kehoon (ja mitä se siellä tekee). 🙂

Itseäni mietityttää tällä hetkellä suun terveys ja hammastahnat. Uskallanko luopua fluorista, ilman että hampaani ovat seuraavassa tarkastuksessa reikiä täynnä..

Aiheesta on ollut kai ennenkin juttua, mutta ehdottomasti haluaisin tietää enemmän juomavedestä. Mitä meidän hanavesi oikeasti sisältää ja miten haitallisia määriä. Ja vinkkejä puhtaampaan juomaveteen. Vedensuodatin, lähde..?

kesä tulee ja erilaisia auringonsuoja-aineita ja vaatteita! Mitä yhdisteitä niissä oikein on? Kemikaalicoctaileja?

Haluaisin kokemuksia ekologisista pyykinpesu ja konetiskiaineista lapsiperheessä. Mitkä niistä oikeasti toimii myös vaikeisiin tahroihin? Riittääkö pelkkä sooda?

Kaikki luonnonkosmetiikka- ja kasvisruoka-aiheiset jutut kiinnostaa. Olisi myös kiva kuulla millaista kosmetiikkaa suosit lapsillasi (perusvoiteet, pesuaineet ym.).

Onpa ihanat farkut! Mua kiinnostaa myös pesuaineiden maailma, lähinnä näissä ekologisissa aineissa. Onko esimerkiksi Ecoverin tuotteiden käyttö parempaa kuin vaikkapa suomalaisen Kiillon?

Komppaan pesuaineita!

Jälleen ihmisiltä on tullut jo paljon hyviä ja kiinnostavia aiheita. Itse en enää lehmänmaitoa käytä ruokavaliossa, mutta mies juo kahvinsa maidon kanssa; Onko vapaan lehmän maidolla ja luomulla mitä eroa ja kumpi olisi eettisempi vaihtoehto?

Aurinkovoiteista juttua. Huomasin että markkinoille on tullut uusia ekologia voiteita ja kiinnostaisi kokemukset niistä (mm. Eco Cosmeticsin täysin väritön ja läpinäkyvä aurinkosuojageeli ja John Masters Organics Aurinkovoide kasvoille SPF30).

Aurinkovoiteista kiinnostaisi myös niiden vaiheet ja vaikutukset sen hetken jälkeen kun ovat päätyneet iholta veteen. Valtamerten rantavaltioistahan on saatavilla nykyään mm. koralliystävällisiä aurinkovoiteita. Olisiko meillä syytä miettiä samaa täällä Itämeren rannalla?

Vinkkejä kuivan päänahan ja ihon hoitoon ! Tulisivat todella tarpeeseen!

Olisi mukava saada vinkkejä, miten kotitalouksien ruokahävikkiä voisi pienentää; jämäruokareseptejä siis kaivataan.

Kuukupeista olisi mielenkiintoista lukea.

ekologisemmista tavoista matkustaa!

Olis hienoa lukea proteiinivaihtoehdoista. Vähän olet niistä kirjoittanut, mutta lisää olis kiva lukea. Vaikkapa protskupatukoista, luomuherasta – mitä ikinä onkaan treenin jälkeen tarkoitus syödä, jos ei lihaa muuten syö.

Kiinnostaisi lukea ainakin erilaisista kemikaaliallergioista. Ihan varmasti on kaikenmoisia ihottumia yms, joiden syytä ei edes osaa hakea vaikkapa vaatteiden väriainejäämistä tms.

Huonekalujen tuunaus ois kans aika pop aihe :).

Muoviton vedenkeitin, löytyykö sellaista? Tässä hetki sitten havahduin, että nykyisessä vanhassa vedenkeittimessäni, joka on mukamas rosterinen, niin siellähän on kannussa sisällä muoviosia. Tänään kävin Prismassa ja kurkkasin siellä jokaiseen myynnissä olevan vedenkeittimen kannun sisälle, ja muovittomia vedenkeittimiä näkyi olevan myynnissä nolla kappaletta. Kaikissa(!) oli joku muoviosanen, joka tulee kosketuksiin kuuman veden kanssa. Pitääkö vielä nykypäivänä alkaa keittämään vettä kattilassa, jos ei halua teeveteensä joukkoon myös mahdollisia muoveista irronneita haitallisia ainesosia?

    Tein itse melkoisesti töitä löytääkseni sellaisen muutama vuosi sitten. Päädyin OBH nordican vanhanmalliseen Dome Kettle 1,8 l keittimeen, jossa kaikki muut on rosteria paitsi otin ja mittataulukon kiinnitysnupit. Vain jälkimmäin koskettaa vettä. Mutta muutama viikko sitten näin Lidl täysin rosterisen ja vieläpä kivannäköisen keittimen. Haittapuoli koko rosterisessa on ulkovaipan polttavuus, joten lapsiperheessä tämä voi olla ongelma. Keitin ei myöskään ole nopeimmasta päästä, mutta kaikkea ei näköjään voi saada.

Nurmi re-jeans hyödyntää rohkeasti haitat hyödyksi, voisi samaa kokeilla muuallakin. Positiivisuutta peliin ja postaus siitä, mitä kemikaaleja kannattaa suosia?

I love this idea! 😀 Ja komppaan yhtä edellistä postausta, kangasta menee liikaa hukkaan, itse en osaa ommella, vähän rikkinäiset vaatteet joita ei voi laittaa keräykseen menee roskiin..
Raw-food ja gluteeniton ruuanlaitto kiinnostaa aina. Kiitos hyvästä blogista! <3

Juttua kuukupeista ja kestositeistä. Niin monet käyttävät vieläkin kertasiteitä ja tamponeja joista tulee valtavat määrät jätettä, vaikka nämä ekologisemmat vaihtoehdot olisivat käytössäkin mukavampia. Nimim. kokemusta on 🙂

Komppaan MAISUn ehdotusta suun terveydestä ja hammastahnoista. Miksei hammasharjoistakin. Vaihtaa tekisi mieli, mutta uskallusta ei ole. Varsinkin, kun erään ekokaupan ekotahnojen suosittelijalla itsellään oli hieman kehnohkot hampaat.. brrrh.

    SAma täällä. hammashoitaja suositteli ientulehdukseen Oral-B suuvettä kuurina. Seuraksena harmaat melkein mustat hampaat! Osaksi lähtenyt pois käytön lopettamisen jälkeen, mutta ei mielestäni kokonaan. Googlailtuani ko. hammasvedestä ja -tahnasta, löysin kyllä kovin omituisia sivuvaikutuksia molemmista, ja lääkräriltä kysyttyäni, sanoi että kyseiset tuotteet harmaannuttavat hampaat! Sitten vielä triklosaanit ja muut myrkyt päälle. Onko suolalla oikeasti mitään vaikutusta?

Minäkin kompaan aiempaa postausta; eli toimiva ekotiskiaine on hakusessa, konetiskille. Toistaiseksi kokeilussa on ollut vain yksi merkki, Sonett, joka jätti lasit harmaiksi siinä määrin, että ei niitä viitsinyt käyttää ilman uusintapesua. Onko suosituksia tältä saralta?
Se mietityttää kuinka paljon tiskiainejäämiä astioissa on ja päätyy sitä kautta elimistöön. Olen ymmärtänyt, että melkoisia myrkkyjä nuo ’normi’tiskiaineet ovat. Olen kuullut, että kertyisivät erityisesti muoviastioihin, onko tästä kenelläkään enempää tietoa?

Itseäkin kiinnostaa kodin puhdistusaineet. Haluaisin löytää rakkaalle Tolulle myrkyttömämmän, mutta toimivan vaihtoehdon. Astianpesukonekin tuli juuri hankittua ja ainakaan tavallisista ruokakaupoista en löytänyt enää jauhemaista pesuainetta! Tableteissa kun on usein enemmän ainetta kuin todellisuudessa hyvään pesutulokseen edes tarvisi.

Aivan ihanan näköiset, ser mjuka och sköna ut, hoppas dom hittar mig 🙂

Kosmetiikan vaihtoehtoiset tuotteet -jutuille on aina käyttöä, samoin toivoisin juttuja muista arikipäivän tuotteista, kuten pesuainesta (mitä muutkin olivat toivoneet). Miten saada arki ekologisemmaksi. Aika lailla saa jatkaa samaa monipuolista linjaa 🙂

Tosi kivannäköiset farkut! Minua kiinnostaisi myös tuo huulirasva-asia (huulirasva-addiktina). Mitä kaikkea perus – markettihuulirasvoissa on, ja mitä ne tekevät huulille.

sopeutuja(at)hotmail.com

Voisit kirjoittaa enemmän DYI-jutuista, nyt on paljon tuotteita ollut esillä, mutta kaipailisin taas sellaisia mitä kaapeista sattuu löytymään -postauksia esim kauneuteen liittyen.

Minua kiinnostaa monen edellä kirjoittaneen tavoin aurinkorasvat – mahdollisimman ekologiset ja muutenkin miellyttävät.

Thaimaan loman paikka- ja etenkin ruokavinkit kiinnostavat!

Suunhoito! Hamputahnat ja omatekoiset savi-/suolamössöt, suuvedet, langat, fluori ja fluorittomuus. 🙂

Jo aiemmassa kommentissa mainitut huulirasvat kiinnostavat: mitä kaikkea niistä kulkeutuu elimistöön ja mitä sitten kannattaisi käyttää? Ovatko luomuversiot oikeasti harmittomia?
Kaiken kaikkiaan aika harvoin täältä löytää sellaisia aiheita, jotka eivät yhtään kiinnostaisi. 🙂

Uudet (kotimaiset) tuotetuttavuudet kiinnostavat aina! Blogissasi parhaita juttuja ovat arkipäivää läheltä olevat asiat, jotain mitä voi heti soveltaa omaan elämäänsä. Arvostan myös perinpohjaisuutta, kuten esim. lähteiden merkitsemistä ja asioiden taustoittamista. Tykkään myös uudesta ulkoasusta!

Ekologiset lastenvaatteet ja lelut kiinnostaa aina. Lisäksi legot, sillä niiden kemikaalikuormasta ei paljoa löydy. Onko Lego niin turvallinen, mitä annetaan ymmärtää?

Voi että kun arpa suosisi, tällaiset ovat olleet toivelistalla jo jonkin aikaa! 🙂

Postauksesi mm. Rovaniemeltä, Salosta ja Maarianhaminasta saisivat mielellään saada jatkoa muistakin vinkeistä ekoista (ja muistakin) matkakohteista Suomen sisällä. Huomaan kyllä, että viihdyt Helsingissä, ja lähdet lomalla mieluummin kaukomaille, mutta joku kokoava postaus parhaista vinkeistäsi kiinnostaisi. Täältä maakunnista maailmalle päästäkseen kun on joka tapauksessa hypättävä junaan ja tultava Helsinkiin, ja samalla vaivalla matkustaisi vaikka sitten johonkin kivaan, mielellään vielä ekoonkin, kotimaan kohteeseen.

Reseptejä! Smoothieita, kasvisruokia, herkkuja, kaikkea! 🙂

Postaustoiveena kasvis-vege ruoat. Samoin kiinnostaa ekologinen matkailu, vaikkakin aiheesta kaiketi huili-lehti kirjoittaa.

Vehnänoras/ohranoras-postaus kiinnostais!

Arkiruoka vinkkejä koko perheelle. Välillä ruokaa pitää saada heti kun taaperot huutaa pilli vinossa. Silloinkin haluaisi syödä fiksusti, mitä siis??

Luonnonkosmetiikka-hammastahnoista olisi kiva saada postaus! Käytän itse mieluiten mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita, mutta hammastahnaa en ole uskaltanut vaihtaa, lähinnä siinä pelossa, että luonnonmukaisemmat hammastahnat eivät olisi riittävän tehokkaita.

Minua kiinnostaisi ekologisten vaatteiden ja kosmetiikan tarjonta Helsingin ulkopuolelta. 🙂

Lukisin kernaasti lisää leivonta- ja muissa keittiötarvikkeissa käytettävästä silikonista sekä huulirasvoista. Myös tuo Hennikin mainitsema ekologisten vaatteiden tarjonta pk-seudun ulkopuolella olisi huippu!

Eikös Nurmi-farkut tehdä Suomessa Masi Jeans-tehtaalla, jonka farkut lienee ainakin lähes yhtä ekologiset? Toivoisin postausta lasten kosmetiikka-tuotteista, leluista ja vaatteista. Ekologisuuden ja kemikaalittomuuden näkökulmasta luonnollisesti.

Erityisesti kiinnostaa kotimainen vaateteollisuus ja eettiset ostovinkit toimivaan, simppeliin vaatekaappiin.

Kertaalleen korjaamani luottofarkkuni ovat jälleen reisistä rikki, joten tarpeeseen tulisi uudet. Tässä on yksinkertainen tapa korjata, vaikka ei kovin hyvä käsitöissä olisikaan. http://blogit.iltasanomat.fi/kassakerho/2011/02/17/revenneet-farkut-kuntoon/

Viime aikoina olen kaivannut vinkkejä ekologisista (lasten) ulkovaatteista ja kengistä, jotka olisivat myös säänkestäviä.

Ainainen luonnonkosmetiikan meikkien haku, aina kaipaa päivitystä mistä saa, nyt akuutein luomivärin loppuminen…

Luomuun liittyvät jutut kiinnostaa eniten!

Postaustoiveita olisi vaikka kuinka, mutta minimalistisesta asumisesta olisi kiva lukea blogaus. Idea tähän tuli Huilin viime vuoden viimeisimmästä numerosta, jossa oli artikkeli sekä Suomessa että Yhdysvalloissa normaalia ahtaammin asuvista – tämä, jos mikä on ekologista!

Ekologiset vaattee on kyllä hieno jutta. Milloin normikaupoissa?
Postaustoiveena on saada tietoa, miten voin varmistaa tuotteen puhtauden/sisällön eli mitä kaikkea se oletusarvoisesti sisältää raaka-aineen ja tuotantoprosessin kautta.

Kiva, ekologiset vaatteet kiinnostaa minua. Aina ei löydy kirppiksesta, varsinkin farkut. Mutta miksi koot ovat aina niin pienet? Eikös ole muut eko-ihmiset, jotka ovat yli 34”? Tämä on yleistä monissa paikoissa, josta löydän uusiovaatteita, maksimikoko on ehkä L. Vihjeitä mistä saisi isommat koot?

Haluaisin postauksen bloggarien vastuusta terveysvaikuttajina.

Erityisesti minua kiinnostaa ravinto, kaikissa muodoissaan. Superfoodit, uudet tuotteet, reseptit, mikä tahansa. Suolivammaisena myös suoliston vaikutus hyvinvointiin kiinnostaa.

Nyt itselläni ajankohtaista on kaikki lapsiin liittyvät jutut, kosmetiikasta ruokaan ja käyttötavaroihin. Ja kasvisruoka-reseptejä ei voi koskaan tulla liikaa.

Tekstiilien ekologisuus

Kiinnostaisi lukea juttuja aiheista kuten rokotukset, lasten ravintojutut sekä luonnokosmetiikka.

Alkuvuodesta matkakokoista kosmetiikkaa käsitelleen postauksen kommenteissa mainittiin Olivia Klein -kosmetiikkasarja. Tästä toivoisin lisäinfoa.

Toivon tietenkin lisää juttuja luonnonkosmetiikasta 🙂

Haluaisin lukea tulevaisuudessa jutun ekologisesti ja reilun kaupan periaatteita kunnioittaen valmistetuista juoksukengistä!

Ekologiset pyykinpesujauheet ja tiskiaineet. Mikä on viherpesua verrattuna normaaleihin, erityisesti kun hintaero on melkoinen. Mihin pitää kiinnittää huomiota.

Haluaisin lukea tavallisten hajuvesien kemikaaleista ja terveellisyydestä, esim sikiölle jos raskaana oleva nainen käyttää paljon hajuvettä.

Sanotaan, että tavaran sijasta palveluja pitäisi suosia. Onko näin? Miten ekologisia ovat kampaaja- tai vaikkapa liikuntapalvelut? Kiinnostaisi myös tietää, onko sinulla näkökulmia luonnolliseen liikuntaan? Kiitos upeasta blogista! :):)

Mua kiinnostaisi kanssa nuo hammastahnat ja fluori. Omistan sellaiset leegot (tai bakteerikannan suussa), että niitä on valitettavan paljon joutunut korjaileen. Mietityttää mikä olisi se tervein vaihtoehto suun hoidossa.

Mitkä on tärkeimmät jutut kun haluaa minimoida muovin kulkeutumisen kroppaan! Kosmetiikka, joo, mitä muuta? Ja mitä vaikutuksia tällä kulkeutumiselka on. Kiitos ja aurinkoa!

Komppaan edellistä kommentoijaa! Toisaalta, olet vuosien varrella varmaan kirjoittanut asiasta – voisit myös tehdä postauksen, jossa kokoaisit ajantasaisinta tietoa ja linkit vanhoihin postauksiin?

Toinen, mikä itseä kiinnostaa, on karkkien värit ja se, mitä kannattaisi välttää ja miksi. Et taida itse olla karkki-ihmisiä, mutta pakko myöntää että itselleni juurikin ne ovat muuten hyvänlaisessa ruokavaliossa todella se heikko kohta… 😀

Mua kiinnostaisi kuulla lisää ekokampaamoista ja niiden värjäyksistä. En tiedä onko sinulla kokemusta aiheesta mutta ihan sellainen tutkimuksellinen otekin kävisi. Itselläni kun on tällainen vaaleahko maantienharmaa ja minua kiinnostaisi tietää mitä tälle voi tehdä kun vaalentaa ilmeisesti ei voi. Mitä esim. ekokampaamoiden kirkastus tekee hiuksille? Voiko kerran luonnontuotteilla värjättyään värjätä enää koskaan synteettisillä? Mitä siitä pahimmillaan seuraa? Ekokampaamoiden hiusvärien turvallisuus? Ainahan luonnollinen ei tarkoita turvallista ja pahasti allerrgisoituneena en haluaisi saada enää reaktioita.

Kampaamoaiheen lisäksi minua toki kiinnostaa suomalaiset vaateyritykset ja design noin ylipäätäänkiin. Mielelläni suosin suomalaista aina kun mahdollista.

Kosmetiikka kiinnostaa aina ja tykkään siitä, että sinulta saa vinkkejä hieman edullisimmista vaihtoehdoista.

Oikeastaan voisinkin sanoa, että jatka vanhaan hyvään malliin 🙂 Ja ihana olla arvonnassa mukana. Nuo farkut olisivat kyllä huikean ihanat.

Minua kiinnostaisi saada tietoa erilaisten ihotautien, kuten atooppinen iho, psori jne. luonnonmukaisesta hoidosta.

Tällä hetkellä mietityttää luonnonkosmetiikan eläinperäiset aineet ja raaka-aineiden reiluus.

Mehiläisvahan, lammasrasvan ja karmiinin osaan bongata, mutta kiinnostaisi tietää mitä muut eläinperäiset aineet incissä ovat (jos tuotetta ei kuitenkaan ole nimetty vegaaniseksi), sekä kuinka eläinperäiset aineet saadaan.

Törmäsin muutamaan reiluun luonnonkosmetiikkamerkkiin (Fair Squared ja Essential Care) ja kiinnostaisi tietää, millaisissa oloissa ”ei-reilujen” luonnonkosmetiikkamerkkien raaka-aineet tuotetaan…

Olen pohdiskellut erilaisten verkkojen vaikutusta terveyteen. Olisi kiva tietää, mitä vaikutusta on sillä että nykymaailmassa käytännössä koko ajan olemme jonkin langattoman signaalin piirissä. Kiitos mielenkiintoisesta blogista!

Odotan juttua fluorin käytöstä. Sehän on myrkkyä, mutta päivittäin sitä kehoitetaan suuhun tunkemaan…

Eettisesti tuotetuista vaatteista olisi kiva kuulla

Muistaakseni Noora on kirjoittaunut jo juttua fluorista ja hammastahnoista. Kannattaa selata vanhoja kirjoituksia 🙂

Kuten monet muut minäkin toivoisin postausta kodin puhdistusaineista sekä pyykin- ja tiskipesuaineista. Mitkä ovat oikeasti ekologisia ja mitkä viherpestyjä. Mitkä ovat ainesosat joita ainakin kannattaa välttää.

Näin ensi kesän lomaa suunnitellessa jutut Suomessa olevista kivoista matkakohteista kiinnostaisivat.

Teini-ikäisen äitinä minua kiinnostaisi juttu tehokkaista, mutta myrkyttömistä deodoranteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.