Menu

Voita omaksi kotimaiset Cilla´s Käsi- ja Tiskiaineet

cillas

Muistat ehkä juttuni alppilalaisesta Cilla´s-putiikista? Liikkeen perustaja on tehtaillut ihania kotimaisia tiski– ja käsisaippuoita, jotka voit voittaa itsellesi osallistumalla uudistetun Kempparin ekaan Viikon arpaan. Olet mukana arvonnassa heittämällä kommenttiosioon postaustoiveen. Arvonta on käynnissä 19.2. saakka.

Tervetuloa uudelle tontille!

101 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Toimii!

Toivoisin postausta Reilusta kaupasta.

Kuullostaa tosi hienolta! 🙂

Dippikastikevaihtoehtoja kaupan valmiille jauhomössöille mitkä sekoitetaan kermaviiliin!! 😀 Siis esim kurkun, kukkakaalin ja porkkanan kanssa dipattavaksi, miksei toki perus sipseillekin. Ja toki saa olla esim blenderillä tehtäviä, ei nyt siis tarvii täsmälleen tohon kermaviiliin olla, saa toki.

Postaukset arkisista, mutta yllättävistä aiheista kiinnostavat tulevaisuudessakin! Kosmetiikan kemikaalit ovat kyllä mielessä (tietysti niihinkin liittyvät postaukset edelleen kiinnostavat!), mutta taannoinen postaus tyynyjen ja peittojen kemikaaleista (ja nyt tuo äitiyspakkauksen patja!) toi ihan uutta ajateltavaa.

matkailu ja ”järkevät” matkakohteet kiinnostaisi kovasti. Täällä kahden pienen lapsen äiti haaveilee vain matkustelusta…

Arkielämän ja kodin kemikaalit

Mua on pitkään mietityttänyt kodin talouden eri paperit (wc, talous, nenäliinat ym.) ja onko olemassa ns. parempaa tai huonompaa valintaa niiden kanssa? Toki talouspaperin vaan jättää ostamatta, mutta vessapaperia en oikein voi olla ostamatta. (vai voinko?)

    Jep!!

Juurikin arkielämän suurimmat kemikaalipommit framille. Joskus olen törmännyt listaukseen eniten torjunta- ja säilöntäaineita omaavista hedelmistä. Sellaiset syötävät (tai siis symättä jättämiset) ja muut ympärillämme luurailevat epäterveelliset yhdisteet, joita voisimme välttää hyvillä valinnoilla olisi hyvä nähdä koottuna.

Postaus Thaikuista! Vinkit hyvistä yöpaikoista ja lapsille sopivista mestoista. 🙂

Huonekalujen sisältämistä kemikaaleista. Mitä Ikean kama pitää sisällään?

Arjen reseptejä lisää.

Hienoa, ettei tarvitse enää Facebookia kommentoidakseen juttuja!

Pidät hyvää blogia, oma juttutoiveeni olisi eläinten ruuat (jepjep, koiran omistaja täällä huutelee :)).

Luonnonmukaisista kodin pesuaineista kokemuksia ois kiva lukea.

Kasvisten sisältämät torjunta- ja säilöntäainejäämät. Nykyisin monet hedelmät ja muut kasvikset suositellaan syötäväksi kuorineen.

Vaalikeskustelua! Ketä kannattaa äänestää, jos haluaisi vauhtia ilmastopolitiikkaan?

Mahtava juttu että voin kommentoida ilman Facea! Toivoisin lisää vinkkejä kuluttajien aktiivisten kommentointien ja yhteydenottojen vaikutuksista yritysten tuotteiden sisältöön.
Yksi surun aiheeni on myös yläbannerissa vieraileva Ole hyvä -lehti, jonka taso on laskenut (asiantuntijana mm. THL:n ursula Schwab), samoin tilaajalahjatuotteet ovat nykyään muuttuneet Lumeneksi. Miksi koitettaan ”kosiskella kaikkia” vaikka nyt olisi aika iskeä tähän luonnonmukaiseen hyvinvointibuumiin?
Rokotusaihe on koko ajan otsikoissa, kun on tehottomia rokotteita, terveydenhuollon henkilöstön kieltäytymisiä omista rokotuksista, kohua jostain yksittäisestä sairastuneesta (josta muistetaan mainita ettei ollut rokotettu), mutta myös lukuisia rokotettuja on sairastunut rokotuksista huolimatta. Tätähän voisi siis aina tonkia lisää. Ja mielenkiintoista olisi kuulla yhä enemmän asiantuntijoiden sidonnaisuuksista, kenen äänellä he loppujen lopuksi kommentoivat asioihin.

Toivoisin lisää postauksia lasten/vauvojen tarvikkeista, vaatteista, materiaaleista ym! Itselle hyvin ajankohtainen asia ja tietoa saatavilla turhan vähän.

Mua kiinnostaa sun reseptit! Esim. miten hyödyntää Satokausikalenteria käytännössä.

Lähiruokajutut kiinnostavat tällä hetkellä eniten: reseptit ja tärpit myös pk-seudun ulkopuolelta! 🙂

Makeutusaineena sukraloosi on itselle tuntemattomampi, mielelläni lukisin siitä lisää!

Nämä ovat ihania! Ostin jo äidille, mutta oma koti vielä ilman!

Toivoisin postausta langattomien verkkojen vaikutuksesta terveyteen – minä ja naapurini sairastuimme, kun tietämättämme ylimmän kerroksen asuntojemme yläpuolelle katolle oli asennettu matkapuhelintukisema.

Kaikki raakaruokajutut ja muut reseptit kiinnostaa 🙂

Hei ja onnet uusista sivuista! Ehkäpä täällä on jo ollutkin aiheesta, mutta minua kiinnostaisi, mitä vitamiineja ym. käytät/suosittelet käytettäväksi pääasiassa kasvisruokavalion omaajalle.

Hienoa että voi kommentoida ilman FB profiilia! Matkailupostaukset omilta reissuiltasi kiinnostaisivat. Samoin kaikki raakaruokajutut ja reseptit. 🙂

On kyllä hienot uudet sivut, onnea! Minua kiinnostaa arjen kemikaalit ja luonnonkosmetiikkakokeilut.

Tosi kivat uudet sivut! Mielelläni lukisin lisää reseptejäsi, monet niistä ovat päätyneet käyttöön…

Haluan edelleen lukea niistä asioista joilla saa omaa elämää puhtaammaksi ja ekologisemmaksi, esim. sänkyjutut 🙂 on ollu tosi tärkeitä aiheita, niissä vietetään paljon aikaa! Luonnonkosmetiikasta en lue koskaan liikaa, aina tervetullutta matskua!

Toivon postausta vauvan ja lastenhoitotuotteista. Mita tuotteita suosittelisit jne, ja mita erityisesti kannattaa ottaa huomioon. Samoin kiinnostaa lelut.

Ruokasooda-siivouspostaus kuvineen 🙂

Minullakin toiveissa vauvan vaatteisiin ja hoitotarvikkeisiin (ja niiden mahdollisiin haittoihin ja turvallisiin vaihtoehtoihin) liittyvä postaus.

Kiitos uusista hienoista sivuista ja kommentointimahdollisuudesta ilman Facebookia:)

Reseptejä, simppeleitä 🙂

Kaipailisin kovasti blogauksia luomuhiustenmuotoilutuotteista ja siivousaineista. 🙂

Toivon postausta luonnonkosmetiikkasarjojen eroista – mitkä merkit ovat toimivimpia. Laatueroja luonnonkosmetiikastakin löytynee.

Luonnonkosmetiikasta ylipäätänsä ja siitä mitkä ns. markettimerkeistä ovat oikeasti toimivia ja yksittäisistä merkeistä kiinnostaisi kuulla virolaisista Joik:sta.

Toivoisin juttua kuukautissuojista ja sen lisäksi soija aiheena kiinnostaisi, sillä siitä näyttää olevan liikkeellä ristiriitaista tietoa…

Heips!

Haluaisin lisää ihan arkipäivän nopeita reseptejä sekä tietoa koiranruuista…

Ekologiset siivous-ja puhdistusaineet, ostettavat sekä itse valmistettavat kiinnostaa!

Arkiruoka-reseptit kiinnostaa, samoin palautusjuomista, lisäravinteista sekä vitamiineista ”hyvät/paremmat” vaihtoehdot.
Koiran omistajana olisi kiva jos koiran kuivamuonistakin olisi postausta.

Toivoisin juttua konetiskiaineista. Minun ja mieheni mielestä astiamme haisevat puhtaina lievästi jollekin oudolle, ja epäilyttää, että niihin jää myrkyllisiä tiskiainejäämiä. Kone on uusi, joten siinä ei pitäisi olla vikaa. Voikohan asiaa mitenkään tutkia/varmistaa?

Moi!

Onnittelut Kempparin uudistuneesta ilmeestä, upea ulkoasu 🙂

Toivoisin postausta luonnonkosmetiikan TOP-3 dödöistä (sellaisista, jotka oikeasti toimii) sekä uutta tietoa EU:n typerästä direktiivistä, joka kieltää pesuainetäytöt ekokaupoissa – missä mennään asian suhteen?

Musta olis kiva kuulla kemikaalilainsäädännöstä ja Tukesin toiminnasta.

Valmisvaatteiden ja muiden tekstiilien sisältämät kemikaalit kiinnostavat. Erityisesti verkokaupoista tilaamissani vaatteissa, jotka tulevat muoviin pakattuina, on tavallisesti hyvin tymäkkä, pistävä haju. Ostokset lentävät ensimmäisenä pesukoneeseen – juhlapukujen ja takkien kanssa onkin sitten hankalampaa. Muutamalle isolle verkkokaupalle olen lähettänyt palautetta ja tiedustellut, mitä kemikaaleja heidän tuotteensa sisältävät, mutta mitään vastausta en ole palautteisiini saanut. On käynyt mielessä, voisiko tavallisena kuluttajana viedä tuotteita tullilaboratorioon tutkittavaksi, ylittyykö esim. sallitut formaldehydipitoisuudet.

    Hmm, tuleekohan kommenttini nyt oikeaan paikkaan. Ei vissiin ihan bugeitta toimi vieläkään… Mutta siis: arvonnan voitti nimimerkki ”heianna” (kommentoinut 15. helmikuuta 2015. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille ihan MAHTAVISTA juttutoiveista! 😀

Kaikki kemikaaliasiat kiinnostavat ja se, miten vähentää koko perheen kemikaalikuormaa ja -altistusta. Esimerkiksi peitoista ja patjoista oli todella hienoa saada lisätietoa ja vieläpä kotimainen, terveellinen vaihtoehto. Pidän siitä, että tuot esille kotimaisia toimijoita, jotka kyllä todellakin saisivat pitää suurempaa ääntä itsestään! 🙂

Kaipaisin eniten ekologisia ja eettisiä vaatemerkkejä esittelevää postausta. Firmoja alkaa olla kuin sieniä sateella ja välillä on vaikea pysyä kärryillä, mitkä niistä ovat oikeasti hyviä firmoja ja mitkä vain viherpesijöitä.

Ruokareseptit on kanssa aina hyviä! Erityisesti kaikki vinkit nopeeseen arkiruokaan ovat tarpeen.

Pesuaineista kaipaisin minäkin postausta! Esimerkiksi ruohonjuuresta löytäisi taatusti jotain, mutta usein ekotuotteet ovat kalliimpia eivätkä tahdo sopia opiskelijan kukkarolle

Ekologiset vaatemerkit. Politiikka, ilmastonmuutos ja arjen pienet valinnat. Geenimuuntelusta on ollut Hesarin yleisönosastolla juttua puolesta/vastaan. Tätä toivoisin avattavan sellaiselle, joka ei jaksa/ehdi itse ottaa selvää – mitä se oman arjen valintojen kannalta meinaa.

Hyvinvointiin, ravintoon ja luonnonmukaisiin kosmetiikka- ja pesuaineisiin liittyvät asiat kiinnostavat.

Luonnonmukaiset kosmetiikka- ja hygieniatuotesuositukset kiinnostavat aina! Ja diy-kosmetiikka/-hygieniatuotteet ois kans jees! 🙂

Aloe Vera pohjaiset ihonhoitotuotteet kiinnostaisi. Löysin itselleni täydellisen sarjan ”Terra Verda – Aloe Vera”, mutta sitä saa vain Espanjasta ja jos oikein olen ymmärtänyt sieltäkään ei joka paikasta. Olisikohan jollain muulla luonnonkosmetiikkaa valmistavalla merkillä vastaavia puhdistusmaitoja jne. En ole ainakaan vielä itse löytänyt.

Mutta muutenkin minua tällä hetkellä erityisesti kiinnostavat kaikki postaukset kosmetiikkaa koskien. Olen jo saanut paljon apuja blogista, vaihtaessani luonnonkosmetiikkaan, mutta tietoa ei koskaan voi saada liikaa! 🙂 Kiitos!

Toivoisin postausta eri rasvojen terveellisyydestä ja esimerkiksi kuumentamisen vaikutuksista; mitä voi/kannattaa kuumentaa, ja mitä ei.

Toiveena postaus hyvistä, luomuista proteiinijauheista kovasti treenaavalle. Tai kenties hyvistä korvaavista vaihtoehtoista.

Juttua hyvinvoinnin puolelta esim. meditaatiosta (tieteeseenkin nojaten) olisi tosi mielenkiintoista lukea!

Urheileva ja kasvava nuori tarvitsee paljon energiapitoista syötävää, hiilareita ja proteiineja urheilusuoritusten jälkeen. Normituotteet ns. palkkarit ja energiapitoiset patukat kaupan hyllyillä ei houkuta lisäainepitoisuuksien ja sokerin tai makeutusaineiden takia. Olisi kiva kuulla terveellisimmistä vaihtoehdoista.

Olisin kiinnostunut lukemaan erimerkkisistä luonnonmukaisista kasvonaamioista, erityisesti savinaamioista 🙂

Kempparin lomavinkit kiinnostaisi!

Toivoisin juttua kodin pesuaineista, erityisesti ekologiset pyykinpesuaineet ja tiskiaineet kiinnostavat. Näistä kahdesta on ollut vaikea löytää tehokasta ja mukavan tuoksuista vaihtoehtoa.

Olen kiinostunut fosfaattivapaista pesuaineista, VHH dieetistä, perinneruoista, yrttien kasvattamisesta, DIY maustesekoituksista.

Ihanat putelit! Olen muuttamassa ulkomaille ja tällaiset Suomi-jutut olisi kiva ottaa mukaan keittiötä koristamaan. Lukisin mielelläni lisää luomukosmetiikasta.

Jos sinulla olisi korvan takana helppoja ohjeita arkilisukkeiden tekemiseen niin niitä olisi mukava kokeilla, tällä tarkoitan esim. pastaa, näkkäriä, mehuja ja sen semmoisia kaapissa/pakkasessa säilyviä tuotteita. Hyvänä esimerkkinä sun herkkumysli ohje, monta kertaa jo käytetty, nam!
Myöskään herkän ihon hoito-ohjeista en pistäisi pahakseni 🙂

Juttutoive hortoilusta (villivihannesten keruusta), sen mahdollisuuksista ja haasteista. Onko sulla omia kokemuksia tästä?

Unesta ja mindfulnessista <3

Kiinnostaisi tietää löytyykö luonnonkosmetiikan puolelta tällaiselle rasvatukalle sopivaa shampoota, pitäisi olla sellainen joka oikeasti vaahtoaa ja on kunnolla pesevä. Jospa vaikka shampoot aiheena kiinnostaisi muitakin 🙂

Reseptipankki!

Ihanaa, näistä olenkin ollut jo jonkin aikaa kiinnostunut. Itseäni kiinnostaa erityisesti ruoka-aiheiset jutut, kuten ruuan puhtaus ym. Olen myös pitkään miettinyt onko oikein vai väärin, hyvä vai huono, terveellistä vai epäterveellistä syödä soijaa.

Ihana vinkki, tuonne on mentävä seuraavalla pääkaupunki matkalla. Jotain siella minua odottaa. Kiitos.

Heraproteiinit, niitä on montaa sorttia myynnissä ettei tiedä mitä eroa niillä oikeastaan onkaan kuin hinta?!

Helpot lounaat töihin lähikaupan aineksilla, toinen valmisruuat mm lounaskeitot jne irtoaako niiden mikrolämmityksen aikana muovista jotain?

Hirveästi hyviä ideoita jo… Heitin joskus aiemmin jo toiveen remontoinnin ekologisista vaihtoehdoista. Uudet muovimatot haisee, mitä lie niistä vapautuukaan ilmaan. Samoin seinämaalit haisee pitkään. Mitä ekologisempia vaihtoehtoja on?

Itse toivoisin kirjoitusta lähiruoasta, sekä valmisruoista 🙂

Alkuun onnittelut blogin hienosta uudistuneesta ulkomuodosta! 🙂
Postaustoiveena kiinnostaisi kaikki vauva- ja lapsiperheen arkeen liittyvä, kun itselle kyseinen elämäntilanne on pian realisoitumassa. Esim. matkustus- ja ruokajutut kiinnostaa erityisesti!

Jotain kivoja appsivinkkejä

Haluaisin vinkkejä ekologisista vaatteista sekä koruista. Olen selannut blogisi läpi ja näistä aiheista olisi kiva kuulla lisää 🙂

Uudet reseptit toimii aina!

Ekologinen elämä lapsiperheen näkökulmasta 🙂

Ravintopläjäykset, uudet reseptivinkit, ruokapaikkasuositukset, matkusteluvinkit, ekotuotteet ja muuhun ajankohtaiseen polemiikkiin tarttuminen kiinnostavat aina!!

Järkeviä eväsvinkkejä kiitos :).
Hieno uusi ulkomuoto sivustolla!

Urheiluaiheisia juttuja niin ruuasta, välineistä kuin aikataulutuksestakin pienten lasten kanssa. 🙂

Puolivuotiaan lapsukaisen ikuista matkakuumetta potevana äitinä olisin erityisen kiinnostunut reissuvinkeistä pienen lapsen kanssa 🙂

Pienelle budjetille (esim. opiskelijalle) sopivat ekologiset ja eettiset valinnat, reseptejä, kosmetiikka yms.

Hienot uudet sivut! Itseäni kiinnostaa tällä hetkellä vauva- ja lapsiaiheet. Oli erittäin mielenkiintoista (ja kamalaa!) lukea äitiyspakkauksen patjan kemikaaleista. Meidän pientä nukutettiin siinä ensimmäiset kolme viikkoa.

Täällä postaustoiveena faktapläjäykset arjen kemikaaleista. Miten niitä saisi vähennettyä? Mitä kannattaa välttää? Ihan tuotemerkkitasoilla.

Minua kiinnostaisi tietää paljonko vitamiineissa ja lisäravinteissa on ylimääräisiä ainesosia ja onko niistä haittaa terveydelle.

Samaa postaus aihetta haluaisin lukea, jota Agentti myös ehdotti. Kaupan valmiita dippi seos pussien tilalle itse tehtyjä dippi seoksia esim. sipsien kanssa nautittavaksi.

Hiustenhoitotuotteet kiinnostaa, useamman kerran joutunut pettymän eritoten shampoiden kanssa. Joku testiryhmä olis mainio kun meitä tukkaongelmaisia on moneen lähtöön.

Hyvännäköiset putelit. Kelpais mun mustan tiskiharjan kaveriksi!

Postaustoiveena juttua, kuinka saada vahvat luut ilman niitä pakollisia maitotuotteita. Ja onko se kalsium nyt niin välttämätön valtavissa määrin, kuin ajatellaan?

Onko laminaattilattia haitallista?

Minua kiinnostaisi synteettiset vitamiinit vs luonnolliset 🙂

Tällaisia tuotteita keittöni huutaa!

Arkipäivän reseptejä 🙂

Uudet kotimaiset toimijat niin ruoan kuin kosmetiikan saralla kiinnostavat

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina! 🙂

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina, ehkä esittelyä luonnonkosmetiikkatuotteista joita ei Suomesta saa, mutta kannattaa tilata netin kautta ulkomailta?

Olisi kiinnostavaa tietää arkipäiväisistä valinnoista, joita teet eettisin ja ekologisin yms. perustein. Sellaisista, joista on tullut oikeasti pidempi tapa, eikä vain kokeilu.

Minua kiinnostaisi lukea enemmän juurikin siivoamisesta, pyykin pesusta ja tiskaamisesta ekologisemmin.

Minua kiinnostaa hiustenhoito ja muotoilutuotteet. Ne ainoita, joita en ole saanut vaihdettua luonnonmukaisempiin tuotteisiin.

Kovasti kiinnostaa, haluan lisää tietoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.