Menu

Voita 100 € lahjakortti Ecostoon

ARVONTA ON SULKEUTUNUT. KIITOS OSALLISTUJILLE!

Muistatko Ecoston? Tuon vastuullisemman verkkokaupan, josta kerroin pari viikkoa takaperin. Kirjoitin:

”Ecosto on verkkokauppa, joka haluaa tarjota kussakin tuoteryhmässään ne fiksuimmat vaihtoehdot. Nettitavaratalo myy kaikkea kännyköistä taittopyöriin ja kosmetiikasta lemmikkitarvikkeisiin. Idea on saada kuluttaja miettimään hankintalistalla  olevaa tuotetta kokonaisuutena, mahdollisimman vastuullisen ostopäätöksen muodostamiseksi.”

Jos et ole vielä tutustunut Ecostoon, on se nyt mahdollista osallistumalla Viikon arpaan. Voit voittaa sadan euron lahjakortin Ecoston verkkokauppaan kertomalla kommenttiosiossa, mitä hankkisit satasella Ecostosta? Voit käydä kurkkaamassa kaupan valikoiman täältä.

kc-ecosto

Arvonnan lisäksi blogini lukijat saavat käyttöönsä huhtikuun ajaksi 20% alennuskoodin. Käyttämällä koodia noora20, saat -20% hinnasta pois seuraavissa tuotekategorioissa: luonnonkosmetiikka, hiustenhoito ja tarvikkeet, siivous, ekologiset lemmikkitarvikkeet, keittiö, kylpyhuone, siivous ja sisustus.

Lisäksi tulevana perjantaina, 22.4., Ecosto tarjoaa EarthDayn kunniaksi ilmaisen toimituksen RePack-pussissa (joka maksaa normaalisti 5€). ”Asiakas saa myös 10 euron lahjakortin, joka käy kaikkiin RePackia tarjoaviin myymälöihin” Ecoston Suvi Hakala vinkkasi.

Joten vaikket voittaisi lahjakorttia, saat etuja käyttöösi silti!

Mutta se skaba: miten kuluttaisit 100€ Ecoston verkkokaupassa?

Kilpailu päättyy sunnuntaina 24.4., klo 23.00.

29 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Ehdottomasti jonkun mehupuristimen! Niin hinku alkaa mehusteleen näin kevättä vasten 🙂

Polkupyörän valot, tai höyrypesurin.

Tulisi valinnan vaikeus, kun siellä on kaikkea ihanaa…. 🙂

Ehdottomasti käyttäisin Fairphoneen koko rahan ja maksaisin itse loput, koska se on nerokas konsepti, että elektroniikkaromua ei tulisi niin paljon.

Testaisin luonnonkosmetikkaa, esimerkiksi Dabban Kanerva-kukkaisvesi kuulostaa houkuttelevalta. Saattaisin myös hankkia himoitsemani sauvasekoittimen.

Todennäköisesti hankkisin muutaman Laatikkokaupan laatikon tai sitten minikasvihuoneen partsille!

    Onnea Peepi, voitit! Saat kohta meiliä!

Luonnonkosmetiikkaan 😀

siivousaineita ja -tarvikkeita =)

Tehosekoittimeen, vanha vetelee viimeisiään. 🙂

No nyt ei ollut vaikea valita: Wilfan tehosekoitin ehdottomasti! Olen tässä yrittänyt löytää tehosekoitinta kierrätysryhmistä mutta ei tuota tulosta. Haluaisin tehokkaan ja hyvän koneen mutta ei ole opiskelijana ja juuri avoliitosta yksin asumaan muuttaneena hirveästi varaa satsata suuria summia. Pari kymppiä maksaisin ilomielin lahjakortin päälle saadakseni tuon! Smoothieita ja raakaherkkuja ikävöin jo..

Olen ostamassa juuri puhelinta, eli se voisi olla yksi vaihtoehto, mihin käyttäisin rahan. Toinen vaihtoehto olisi hyvä monitoimi-/yleiskone, keittiö kaipaisi sellaista todella paljon kun tehosekoitin on rikki ja sauvasekoitin vetelee viimeisiään.

Oi, olisi ihanaa voitta lahjakortti tuonne! Varmaan ostaisin siivous- ja keittiövälineitä ja myös jotain kosmetiikkaa jos rahaa vielä jäisi 🙂

Olisipa kiva voittaa lahjakortti tuonne. Satasella ostaisin varmaan kosmetiikkaa ja esim. pesuaineita.

Onpa ihana arvonta! Ehdottomasti ostaisin ainakin Method-puhdistusaineita, olen jo pidempään halunnut kokeilla niitä 🙂

Siivousaineita ja luonnonkosmetiikkaa 🙂 Erityisesti pesupähkinät kiinnostaisi.

Vanha luuri alkaa vetelemään viimeisiään niin olisi kiva sijoittaa joko Fairphoneen taikka sitten ihan näitä joka päiväisessä elämässä tarvittavia juttuja kuten kosmetiikkaa tai pesuaineita!

Kosmetiikkaan luultavasti käyttäisin kaiken:)

Mehupuristin! Ja tässä on muuten ärsyttävä ominaisuus, että kommentti ei saa olla liian lyhyt 🙂

Ei tarvitsisi kahta kertaa miettiä: kunnon tehosekottimeen! Nykyinen sulaa kohta käsiin kovan käytön myötä. Vanha on saatu lahjana, mutta itse ostaisin mahdollisimman laadukkaan, se on paljon ekologisempaa ostaa yks hyvä kuin kolme halpaa ja huonoa 🙂

Bloody Mary. Mehupuristin siis.

Ostaisin pojalleni puisen lelun ja itselleni kosmetiikkaa 🙂

Hankkisin joko uuden blenderin sillä nykyinen blenderini vetelee jo niin viimeisiään, toisaalta kaipaisin myös uusia kattiloita, paistinpannunikin ovat jo parhaat päivänsä nähneet! 🙂

Lahjakortilla ja omilla säästöillä ostaisin Fairphone 2:sen. Puhelin pitäisi vaihtaa ja Fairphone vaikuttaa mielenkiintoiselta ja minulle sopivalta. En osta tekniikkaa vain parin vuoden käytölle vaan saatan käyttää puhelintakin kymmenen vuotta. Lisäksi puhelimen helppo korjattavuus on hyvä asia.

Uusi tehosekoitin olisi tarpeen ainakin tai sitten paistinpannu.

keittiön valaisimeen

Hiilikuitupaistinpannun, sitä olen himoinnut
jo jonkun aikaa.

Hiiliteräspannun ja pari 60*90cm Rug Solid räsymattoa.

Hiiliteräspannuun tai pesuaineisiin tulisi varmaan käytettyä lahjakortti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.