Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Hiusmuotoilusuosikki: Less is More

Olen pari vuotta jo testannut erilaisia luonnonkosmetiikan hiustenmuotoilutuotteita. Yleensä olen aika hidas ja huolellinen, enkä hötkyile suuntaan tai toiseen yhden tai parin käyttökerran perusteella. Useimmiten muodostan mielipiteeni sen myötä, että puteli tyhjenee. Se tarkoittaa, että onpahan ollut niin hyvä, etten ole kokenut tarpeelliseksi korvata sitä toisella. Testiin saatuja tuotteita on kaapeissa aika paljon, enkä koskaan tule käyttäneeksi mitään hampaat irvessä loppuun. Tyhjä purkki = hyvä tuote.

Mikä parin testivuoden jälkeen on aivan selvää, on itävaltalaisen Less is More -sarjan ylivoima. Ehdottomasti luonnonkosmetiikan saralla yksi parhaista hiusmuotoilusarjoista ja myös laajin tuoterepertuaariltaan: valikoimaan kuuluu viisi shampoota ja hoitoainetta, kuusi hiuksiin jätettävää erityishoitotuotetta ja seitsemän viimeistely-/muotoilutuotetta.

kc-kuvausmeikit

Olin keskiviikkoaamuna kuvauksissa, tein meikin ja laitoin hiukset itse. Mukana oli vain pakollinen, mistään sen juhlavammasta meiningistä kun ei ollut kyse. Palaan kuvan muihin suosikkituotteisiin myöhemmin (tarkkasilmäiset voivat tietty vaklata tuosta, että mitä löytyy mun arkipakista), nyt omistan pari riviä Less is Morelle.

piivaha_auki-300x300Olen jo aikaisemmin reitannut sarjan Piivahan parhaaksi luonnonkosmetiikan vahaksi, enkä ole vieläkään parempaa löytänyt. Vaha antaa mattalookin eikä tahmaa, vaan tuntuu tosi kuivalta ja on helppo levittää hiuksiin. Toimii erinomaisesti lyhyessä letissä ja on se ainoa muotoilutuote, jos mun pitäisi yksi yli muiden valita.

Toinen mainio tuote on Less is Moren suolasuihke. Se toimii kuten muutkin suolasuihkeet, antaen after beach -fiilistä ja luoden luonnollisen näköisen, juuri sängystä nousseen, mutta silti tarpeeksi siistin vaikutelman. Mun lempparituote kesällä.

102_grUusin Less is More -suosikki on sarjan Mascobadogeeli, jota olen testannut arjessa I love me -messuista lähtien. Viimeksi käytin sitä keskiviikkona kuvauksissa, enkä muita hiusaineita tarvinnut.

Käytin geeliä kuiviin hiuksiin, taltuttamaan haitulat ja antamaan ryhtiä, sekä pitämään suortuvat siellä missä pitikin. Geeli ei tee hiuksia kovaksi tai anna liian märkää lookkia, vaan on tosi miellyttävä ja luonnollisen näköinen. Tuotetta voi käyttää kosteisiinkin hiuksiin ja se toimii myös pitkätukkaisilla — ainakin Idan kokemus oli positiivinen: ”Tuotteella saa melkoisesti volyymia ja rakennetta, etenkin föönaukseen yhdistettynä. Kiharat pysyvät paremmin eikä geeliä tarvitse kerralla paljoa. Mascobado-geeli on 100% luonnollinen ja yli puolet, 54% raaka-aineista on luomua. Tätä tulen ostamaan ensimmäisen putelin tyhjennyttyä lisää, loistava tuote”. Samoilla linjoilla olen itse.

Koko sarja on tosiaan 100% luonnonkosmetiikkaa ja iso osa raaka-aineista on luomulaatuisia. Sain I love me -messuilla hiusmuotinäytöksen juontamisen myötä ison satsin Less is More -tuotteita testiin ja olen yllättynyt siitä, miten mainiosti nämä toimivat.

Muita hiustenmuotoilutuotesarjoja en tällä hetkellä käytä, vaikka testissä on ollut esimerkiksi monia John Masters Organics -tuotteita. Osa niistä on tosi jees, ja pari muutakin merkkiä voin suositella, mutta niistä lisää sitten vuorollaan. 😉

Polkaisen muuten lähipäivinä käyntiin Less is More -skaban, jossa jaossa Piivaha ja Suolasuihke. Stay tuned….

Less is More -sarjaa saa Suomessa jo useista paikoista, löydät jälleenmyyjät täältä.

3 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Kiitos tästä, pitääpä testata!

Lyhyttukkaisena mun ehdoton hiustenmuotoilutuotteiden merkkisuosikki on Yarok. Ostin aikoinaan Less is Moren piivahan sun suosittelemana, mutta musta sen kanssa hiukset näyttää nopeammin likaisilta kuin Yarokin vahalla (vaikka yritinkin laittaa sitä mahd. vähän). Yarokin hiuslakka ja muotovaahto on vielä enemmänkin mieleeni kuin vaha 🙂 Kaikki vegaanista luonnonkosmetiikkaa!

Mun hiustenmuotoilulemppari on kyllä Farfalla. Tuoksuherkkä kun olen, olen itse aina pitänyt Less is Moren tuotteita hiukan voimakastuoksuisina. Ainakin niissä, joita olen kokeillut, on ollut joku vahva tuoksu, joka ei mulle sopinut. Farfallan useampi shampoo ja kaikki muotoilutuotteet on sopineet, tuoksut on tarpeeksi miedot. Ja toimii mun puolipitkässä tukassa hyvin! Volyymi Muotovaahto on ehkä isoin suosikki, talvella taas käytän Muotoilevaa Hoitovaahtoa, joka on poistanut sähköisyysongelman. Tervetuloa taas pipokelit! 😉 molemmat Farfallan vaahdot on sitäpaitsi vegan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.