Menu

Voita Ambronite-vihersmoothieita

Juon pari kertaa viikossa aterian korvikkeena Ambroniten. Olen kirjoittanut tästä suomalaisesta innovaatiotuotteesta blogissa muutamaan kertaan, löydät infoa esimerkiksi vuoden takaisesta tekstistäni. Nuo Doritin ottamat kuvat saavat kyllä aikaan ihan järkyn reissukuumeen! Haluaisin kokea vielä kinokset ja kunnon talven…

En ole mikään ateriankorvikkeiden ystävä, mutta arki on sellaista, että välillä aikataulut helpottuvat suuresti, jos ruoan voi kantaa mukanaan ja nauttia juuri silloin, kun on sopiva rako. Ja vaikka salaatinkin voi tehdä mukaan otettavaksi, niin toisinaan vaan ei ehdi väkertää tai ennakoida. Tai sitten sitä roudaa mukanaan niin isoa läjää kamaa, että on riski, että eväät muussaantuvat laukun pohjalle.

Esimerkiksi perjantaina kun rakennettiin #noora10-juhlia Stidilään, olin kiinni aamuysistä yöhön saakka ja Ambronite korvasi lounaan just hyvin. Imaisin sen samalla, kun Tiina meikkasi ja laittoi hiukseni juhlakondikseen. Salaatti olisi ollut rinnuksilla siinä, missä juotava lounas sopi tilanteeseen täydellisesti.

Onneksi tuotetta kehitetään jatkuvasti. Eka Ambronite-versio maistui aika kuralle (nyt kun sitä vertaa tähän uusimpaan versioon), toinen versio oli jo ihan siedettävää ja tämä uusin cocktail on ehdottomasti parhaan makuinen. Luulisin, että syy on vaniljassa, joka pehmentää makua ihanasti.

Siinä, missä muut jauhemaiset ateriankorvikkeet on valmistettu raaka-aineista, joista suurimmasta osasta ei ole koskaan kuullutkaan, on Ambroniten tuoteseloste selkeä. Jokainen raaka-aine on sellainen, jota löytyy esimerkiksi omasta keittiöstäni sellaisenaan: kauraa, manteleita, kookosta, omenaa, mustikoita, lucumaa, spiruliinaa, pinaattia, nokkosta, tyrniä, riisiproteiinia — tajuan, mitä vihreät Ambronite-pussukat sisältävät ja siksi tuntuu myös ihan ookoolta turvautua tällaiseen pika-ateriaan silloin, kun on kiire. Juon Ambroniten myös treenien jälkeen silloin, jos tiedän, etten ehdi syömään mitään kunnon safkaa. Tämä on siis myös mun palkkari ja ihan toimiva sellainen.

Tämän viikon arpana on satsi Ambronitea, tarkemmin kuvan satsi + sheikkeri.

Pakkauksessa on 10 kpl aterioita (500 kcal) sekä sheikkeri, joka on BPA-vapaata muovia.

Kerro blogin kommenttiosiossa, missä tilanteessa tarvitsisit vihersmoothien pussista? Osallistua voi sunnuntaihin 19.2. saakka ja klo. 23.00 skaba sulkeutuu.

Onnea viikon arpaan!

46 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Kun viettää arkea pienen vauvan kanssa ja ei halua hukata yhtään yhteistä hetkeä ja väsy on kova niin siihen tilanteeseen vihersmoothie olis oivallinen 🙂

Vihersmoothie toimisi silloin, kun rientää suoraan töistä harrastuksiin, tapaamiseen tms. ja tarvitsee välipalan. Toimisi kyllä ihan lounaanakin varsinkin kesäkuumalla.

Tarvitsisin vihersmoothien pussista kiireisille työmatkoilla, joissa tarjottavat ovat usein yksipuoleisia ja epäterveellisiä.
Myös toimistopäivän vahvistavansa välipalana tekisi hyvää.
Haluaisin todella kokeilla näitä 😘

Aamuvuoron (5-15) jälkeen, kiiruhtaessani hakemaan poikaa päiväkodista säbään tai uimakouluun. En tuolloin millään ehdi pysähtyä kotona kuin jättämässä käsilaukun ja nappaamassa pojan kamat. Aamuvuoro voi olla niin hektinen etten ole ehtinyt syödä muuta kuin aamupalan noin klo 4 aamulla ja töissä vain kahvia…. Kiire, väsy, voimat poissa eikä aikaa pysähtyä tekemään asialle mitään. Vihersmoothie kuulostaa raikkaalta ja voimaa antavalta juuri tuohon hetkeen.

Tarvitsisin vihersmoothien mukaan bussireissuille, ei tarvitsisi kantaa mitään kovin painavaa evästä mukana 🙂

Duunissa käyn syömässä lounaan klo 11 ja treenit on yleensä suoraan duunista klo 17.30. Siinä välissä ei yleensä ole muuta tarjolla kuin pahaa pullaa kahvihuoneessa tai purkkaa työpöydänlaatikossa, ellei ole tajunnut fiksusti käydä ennen töitä aamulla kaupassa (no ei sitä kukaan tajua tai ehdi).

Paha pulla on suoraan manalasta, joten se jää syömättä. Xylitol puolestaan ei poista nälkää. Lopputuloksena siis hieman hapuilevat treenit ja AIVAN JÄRKYTTÄVÄ nälkä illalla kun pääsen kotiin. Ja aivan järkyttävä morkkis kun tajuaa, että ei ole syönyt 8 tuntiin.

Joten vihersmoothie pääsisi mulla ainakin osaksi treenikuvioita!

Reissussa olisivat todella käteviä, bussissa tms

Ehdottomasti lounaana! Töihin ei aina jaksa prepata salaattia tai muutakaan, joten tää ois mahtava vaihtoehto!

Tätä olisi kiva kokeilla, lounaana varmaan menisi useinkin kun reissuhommissa on ja syö usein autossa. Olisi muuten täydellinen! Ja samoin itsekin koittaisin treenin jälkeen, joskus menee rankkakin treeni myyöhään iltaa eikä huvita oikein kokkailu enää vasten yötä. Peukku tälle, toivottavasti voisi kokeilla kun kumminkin hinnakas jatkuvassa käytössä.

Ottaisin evääksi metsään: sieniretkelle, kuvausreissulle, grillimakkaran korvikkeeksi perheen kanssa liikkuessa.

Ottaisin mukaan silloin, kun on kiireinen päivä lasten kanssa!

Nopeisiin aamuihin ja työntäyteisiin iltapäiviin ja iltoihin. Liikkuminen ja rakentaminen vievät vapaa-ajasta suuren siivun, joten smoothie olisi loistava kädenojennus ja tuki arkeen!

Aamuisin vihersmoothie olis kova juttu, kun ruoka ei muuten oikein maistu.

Koulussa olisi hyvä silloin, kun ei luentojen välissä ehdi käydä syömässä. Jaksaisi kuunnella iltapäivänkin luennot kun maha ei kurise 🙂

Hei, tajusin just, että näähän vois olla hyviä meidän rakennustyömaalla, pitkinä päivinä aivan loistavia! Testaisin erittäin mielelläni!

Hoplaa – tää olisi täydellinen pitkille lentomatkoille, jolloin tarjottava ruoka ei liiemmin houkuta / ravitse ja kuitenkin haluaa olla skarppina ja voimissaan heti kohteeseen saavuttua. Plussaa just ravitsevuudesta ja matkakokoisuudestaan 🙂

Vihersmoothie olisi hyvä välipala kun työ taittuu autolla ajaen. Myös reissuilla oiva vaihtoehto esim.lentokentän välipalatarjontaan. Kiireisinä päivinä toisonkii hyvin enerfiaa myös ennen reenejä.

Koulupäivät + 1h koulumatkat/ per suunta= liian pitkät ateriavälit = hirveä nälkäkiukku. 😂😊 Ja kun siihen vielä lisää thaiboxing treenit 3 vkossa, sählyn ja päivittäiset lenkit koiran kanssa niin tarvetta olisi nopeasti ja helposti nautittavalle ateriakorvikkeelle. ❤

Perfecto vaihtoehto pitkien duuni-opiskelu-treeni päivien rahkoille yms. jolloin jätteen määrä ei ole pienempi kuin vaiva niiden kantelussa ja säilyttämisessä aamusta iltaan, tai yömyöhään kokkailun ja tenttiin lukemisien välillä arpominen. Ravitseva ja nopsakka sekä riittävän kevyt ateria luennolta tanssisaliin tai kirjan ääreen kiirehtiessä on vähintäänkin kokeilemisen arvoinen!

Luentojen välissä, kun aikaa ei ole tarpeeksi ruokalassa syömiseen. 🙂

Aamupalaksi bussissa (en ole aamuihmisiä 🙂 )

Tulisi varmasti nyt käyttöön, kun esikoinen on tulossa, olen ymmärtänyt että ainakin alkuun voi olla hieman vähissä energiat ja kädet kokata 🙂

Oi tällaisen voisin syödä monessa kohtaa päivää 🙂 Kun on treenit 7x/vko, käy koulussa ja töissä ja energiantarve järjetön, niin välillä tuntuu että usko loppuu tässä välipalaviidakossa ja järkeviä eväitä etsiessä!

Paras paikka tälle olisi vaelluksella, mutta menisi hyvin myös siinä välissä kun vaeltaa töistä kiipeilemään kiireellä, eikä (muka) ehdi syödä kunnolla välissä. (:

Töistä treeneihin ja nälkä sen jälkeen, ei ole ikinä haluttanu palautusjuomasössöjä jua. Tästä olen kuullu hyvää! Lyhyt ainesosaluettelo aina parempi 😉 lisäksi olis täydellinen offari-laskureissule, kiipeäminen vaatii veronsa!

Tämä olisi hyvä työmatkoilla sekä matkoilla muutenkin, jos lähtö on aamulla aikaisin. Tällöin hotellin aamupala on surkea, joten tämä olisi loistava täydennys siihen.

Töissä ei aina kerkeä pitämään pitkää ruokataukoa ja työpäivät venyvät helposti pitkiksi, tämä olisi hyvä ja nopea keino saada taas energiaa työpäivään.

    Isosti onnea Tirpula. Laitan sulle meiliä ihan pian:)

    T: Laura / Kemppari

Meille syntyy ihan lähiviikkoina vauva ja veikkaanpa että Ambronite olisi aikamoisen hyvä lisä imetysmaratoneille! 🙂

Kolme kuukautisen vauvan kanssa arki on välillä ”kiireistä” ja aamuina jolloin vauva haluaa olla koko ajan rinnalla tulisi tällainen juotava ateria tarpeeseen 🙂

Matkustaessa ja treenien väleissä.

Kun menen suoraan töistä treeneihin tai muihin menoihin -tai miksei niinäkin päivinä, kun työpäivä venähtää ja nälkä raapii vatsanpohjaa ja ajatus ei enää kulje.

Automatkoille, bussimatkoille, lentokentälle kun odottelet konetta.

Kätevä olisi matkoilla ja miksei myös töissä välipalana.

Tarvitsisin Ambronitea erityisesti päivinä, jolloin ei ole oikein nälkä kotona ollessa, mutta loppupäivän menoissa tarvitsisi ravintoa. Sama juttu ennen liikuntaharrastusta; syöty on useampi tunti ennen liikuntaa, mutta tarvitsisi jotain kevyempää syötävää (ja muutakin kuin jogurttia) joka takaa tasaisen energian myös moneksi tunniksi eteenpäin.

Reissupäivinä pitää olla mukana jotain kunnon syötävää. Olisi kiva kokeilla tätä.

Reissussa, treenin jälkeen, kiireessä, kun smuuti-inspis ei iske, kun kaapissa ei ole mitään, milloin vaan. 😊

Työpäivänä, kun eväät on TAAS unohtunut kotiin!

Islannissa reissulla, kun sopivaa ruokapaikkaa ei ole lähellä ja kaupasta ei voi kantaa koko päiväksi mukaan ruokaa.

Hiihtoreissulla!

Aina kun paahtaa kellon ympäri töissä ja kaupungilla menemään, eli useamman kerran viikossa!

Oh please! Ostin viime vuonna melkein satasen maksaneen paketin Ambronitea, ja kuten sanoitkin, melkoista kuraa ja juomatta on jäänyt. Kaikki tähän tuotteeseen liittyvä on kuitenkin minusta ihan huippua, ja kun luin tästä ekaa kertaa olin ihan liekeissä, this stuff is for me! Ja sitten se maku… 🙁 Nyt on tosi hyvä ja luottavainen olo tuon uuden makuversion suhteen, maistamaan pitäisi päästä! Olen luovaa ja epäsäännöllistä työtä tekevä, asioista kybällä innostuva ihminen, ja kun joku juttu on kesken, joko 1) unohdan syödä 2) en malta syödä 3) kaapeissa ei ole mitään, koska en ole muistanut/jaksanut/ehtinyt käydä kaupassa. Tarttisin tätä siis oikeastaan siksi että pysyisin elossa. Mikään ei olisi siistimpää kuin naukkailla mahtavaa ravintoa sheikkeristä samalla kun kirjoitusinspiraatio kukkii keskeytyksettömänä.

Työaikani vaihtelevat klo 04.30-00.15 välillä. Aamuisin, kun kello soi 03.30, aamiasen syönti ei oikein tunnu luonnolliselta, sekä illalla kun tulee 00.30 kotiin, ei viitsisi enää aloittaa kunnon syömistä. Ambronite olisi loistava vastaus ikuiseen syömisongelmaani; kevyt, ravinteikas ja laadukas välipala, joka kattaisi tarpeeni täydellisesti. I Love Me-messuilla maistelin uutta sekoitusta ja tykästyin 🙂

Töissä. Pyöräilen 20-35km/päivä työmatkat ja satulalaukku on täynnä soittimia. Eväitä mahtuu vain vähän eikä niiden syömiselle ole edes aikaa. Laitan siis kotona juomapullon pohjalle ”jauheruokaa” ja töihin päästyäni täytän pullon vedellä. Sitä voi hörppiä joka välissä eikä nälkä haittaa opetushommia. Näin eväistä ei myöskään tule juurikaan lisäpainoa. Ambronitea ois kiva koklata eväänä!

Kiireiselle yrittäjälle tämä olisi sopiva välipala jolla saada lisää energiaa työpäivään, -iltaan ja välillä yöhön.

Välillä on päiviä, jolloin ei vain ehdi laittaa ruokaa tai pysähtyä edes syömään, silloin tällainen vaihtoehto olisi mahtava! Proteiinipatukka pelastaa kyllä usein, mutta niissä on kaikenlaista ylimääräistä, jota Ambronitessa ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.