Menu

Voita osallistuminen 10-vuotisjuhliin

Sitä on vaikea uskoa, mutta olen blogannut 10 vuotta! Kemikaalicocktailia olen kirjoittanut 9 vuotta, ja erästä toista puolen vuoden ajan sitä ennen (se oli kulttuuriblogi, joka käsitteli suomenruotsalaisuutta). Bloggaamiseni sai alkunsa kun olin sopinut työnantajani kanssa — Kuningaskuluttajan toimitus Yle:ssä —  hoitavani isoisääni kahtena päivänä viikossa kevään ajan, mutta isoisä kuolikin yllättäen jo ennen vuodenvaihdetta ja niinpä mulla oli koko kevään ajan joka viikko muutamana päivänä aikaa  kirjoittaa omia juttuja. Niin Kemppari sai alkunsa.

JA TÄSSÄ SITÄ OLLAAN.

Olen jo monena vuonna luvannut järjestää jonkinlaiset kemut, joihin kutsun teitä ja nyt on sen aika!

10.2. pidän bloggaamisen 10-vuotisjuhlat Helsingissä ja 15 teistä on tervetulleita avecin kera mukaan juhlimaan. Tilaisuus pidetään klo 17-19 Kallion suunnalla ja Sami Tallberg on suunnitellut meille menun, Eko Wine vastaa viineistä ja Goodiokin on sekaantunut asiaan ja Arctic Warriors, Mádarakin…

HALUAISITKO MUKAAN?

Kerro kommenttiosiossa, kuinka kauan olet lukenut blogiani ja miksi?

Vastausaikaa on sunnuntai-iltaan 29.1. klo 23.00 asti ja voittajille ilmoitetaan maanantaina.

BILEET!!!

94 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Muistaakseni vuodesta 2010. Läheiseni sairastui vakavasti jonka seurauksena kiinnostuin puhtaasta ruoasta/kosmetiikasta jne jolloin myös Nooran blogi tuli tutuksi 🙂 kiitos siis blogista joka on pitäny mut ajantasalla näistä asioista jo vuosia!

  Kiitos Myme kun olet seurannut, ja seuraat. <3

Olen lukenut blogiasi suunnilleen 3 vuotta. Aloin seuraamaan samoihin aikoihin, kun aloin kiinnostua ”normaalilla” tavalla syömisistäni ja hyvälaatuisesta kosmetiikasta. Ihana aikaansa seuraava blogi 🙂

  Kiitos Huanita, koitan seurata aikaani ja olla sitä ehkä vähän edelläkin. Tosi ilahduttavaa, että voin tuottaa tällä iloa muillekin. 🙂 Kiitos kun seuraat!

Härregud, nyt pistit pahan! Sanoisin, että joku nelisen vuotta olen lukenut blogiasi säännöllisesti ja ensi kertaa tutustuin blogiisi Project Maman kautta. Tällä blogilla on varmasti ollut suurikin vaikutus siihen, että käytän nykyisin pääasiassa luonnonkosmetiikkaa. Ruokajuttusi ovat myös olleet mieleeni, vaikka sekasyöjä olenkin.

Aloin seurata blogiasi kun lapset olivat ihan pieniä, kymmenisen vuotta sitten. Silloin aloin kaivata hyvää, perusteltua tietoa valintojeni tueksi. Perheen kemikaalikuorman vähentäminen on ollut blogisi avulla helpompaa ja tapasi kirjoittaa monipuolisesti ekologisempaan arkeen liittyvistä aiheista ja selvittää asioita perusteellisesti on ollut hyvää lääkettä pohjatyomaan tiedonjanooni. Kiitos blogistasi!! Jatka samaan malliin <3

  NVG sitten oot ollut mukana alusta saakka. Senkin hullu! 😀 Ihanaa!

  Hei NVG! Sinua suosi onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! Saat kutsun postissa kohta! 😀

Olen seurannut blogiasi pari kolme vuotta muistaakseni. Kiitollisena sitä luen, kiitos tärkeästä työstä, jota teet. Itselläni tulee nyt 10 vuotta täyteen yrittäjänä, teen vaihtoehtohoitoa, ja koen tärkeäksi sen mitä syömme ja miten voimme vaikuttaa ulkopuolisiin terveyteen vaikuttaviin tekijöihin.

  NINDE teet supertärkeää työtä itsekin. Kiitos siitä. <3

   Vaikka tämän päivän maailman meno tuntuu hullulta kaiken lisäaineiden ja kemikaalien seassa niin onneksi tuntuu myös siltä, että yhä useampi herää elämään puhtaammin, niin ruuan, kemikaalien ja hiilijalanjälkien kanssa ja yhä useampi puhuu tästä ja tieto ja ymmärrys leviää.

Voi, tää olis NIIN ihana juttu! <3 Monta vuotta olen sinua ja blogia seurannut, mutta tarkkaa aikaa on hankalampi sanoa. Olen lueskellut niin paljon vanhojakin juttuja.
Voin rehellisesti tunnustaa, että sinun esille tuomiesi asioiden vuoksi olen vähentänyt kemikaalikuormaani huomattavasti ja siirtynyt koko ajan vain enemmän ja enemmän luonnollisimpiin tuotteisiin.
Olen testannut monia suosittelemiasi tuotteita ja asioita, ja takaraivossa tuntuu pahalta joka kerta, kun otan käteeni säilykepurkin tai muun muoviastian. 🙂 Ja hei, futon-patja on tulossa ihan näinä päivinä kotiin!
Siksi, että teet perusteellista työtä. Kirjoitat asioista niin, että sitä jaksaa lukea. Selkokielisesti, mutta kuitenkin tiukasti asiaa. Vaikka kaikki asiat eivät kosketa täysin henkilökohtaisesti tai olen jostakin eri mieltä, niin silti luen mielenkiinnolla sanottavasi. Kiitos!

  Pau huippua, että tykkäät ruokajutuista. Niitä on tulossa lisää, koska blogissa alkaa ensi kuussa vähän uudet hommat… Näet sitten. 😉 Ihanaa kun seuraat!

  Paula K: KIITOS! Ja ei mun kanssa tarvitse samaa mieltä ollakaan ja saa haastaa. Maailma ei ole mustavalkoinen ja itsekin olen tän 10 vuoden aikana kasvanut ajatuksineni paljon avarakatseisemmaksi. Kukapa sitä olisi valmis ihminen 25-vuotiaana? Tai 35-vuotiaanakaan. 🙂

Heippa <3 Löysin sun blogin melkolailla Kemppainen alkuaikoina. Olen kasvanut blogisi hellässä vaikutuspiirissä monen elämänvaiheen läpi: superekoherätysvaiheen, pari pikkuvauvavaihetta, tasaantumisvaiheen, naiseudenlöytymisvaiheen jne. Aion jatkaa edelleen tulevienkin vaiheitteni ja vaiheittesi 🙂 Sinun blogisi on muuten ainoa joka esiintyy mun lasten vauvakirjassa mainintana. Osa arkea, osa valintoja, vahva innostaja, sopivasti ihmetyttäjä myös. Tuhannet kiitokset kun kirjoitat!!! <3

  Eikä, oonko päässyt vauvakirjaan asti NINAB?! Ihan huippua että oot ollut mukana nuo samat vaiheet, jotka itsekin olen käynyt läpi. Huippua kun yhä seuraat. 😀

  NINAB! Kuules: sinua suosi onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! saat kutsun postissa kohta! 😀

   Jeeeeee!!!!!!!!!!! KIITOS!!!!

Parisen vuotta, vaiko ehkä kolme tai neljä? Ei voi muistaa. Samoihin aikoihin kun heräilin muutenkin kiinnittämään enemmän huomiota siihen mille kaikelle kehoni altistan päivittäin. Kiitos kun jaksat painaa asian tiimoilta! 🙂

  Kiitos Sheena kun oot mukana! <3

Ihanaa! Mä olen lukenut blogiasi varmaan viitisen vuotta… ja katselin sua jo kuninhaskuluttajassa. Sun ja blogisi ansiosta mun kaapeista löytyy vain luonnonkosmetiikkaa ja pesuaineita ja nyt on ruokaremontti menossa vatsavaivojen takia. Saarnaan sun kirjoittamista jutuista myös lähistölle ja ehkä se pn jotain vaikuttanutkin. Ihan kaikki asiat, kuten lapsiin liittyvät, eivät kiinnosta, mutta enimmäkseen luen sun juttujasi tosi mielelläni ja odotan lisää. Marjoja ka maskaraa löytyy kirjahyllystä! Kiitos näistä vuosista <3

  Peppermint kiitos sulle! Ilman sua ja teitä ei ois tätä blogiakaan.

Olen aloittanut blogin lukemisen sanoisin noin seitsemän/kahdeksan vuotta sitten. Jo ennen ensimmäisen lapsen syntymää olin alkanut kiinnostua luonnollisen kosmetiikan käytöstä, mutta lapsen syntymä sai pohtimaan aihetta vielä syvällisemmin. Blogi on ohjannut ja auttanut, omien kosmetiikkakokeilujen rinnalla, kiitos avustasi. Arvostan intohimoista suhtautumistasi aiheeseen, kiitos siitäkin.

  Intohimo ja mä mennään aikalailla käsikädessä Jonsu. Blogin alkuaikoina olin aika vauhko, mutta en oo silti poistanut edes ekoja postauksiani. Vielä. Välillä mietin, että oisko jo aika…Kiitos kun seuraat!

Vuodesta 2013. Olimme lähdössä mieheni kanssa kiertämään Jenkkejä 6 viikoksi ja ostinyt Marjoja ja Mascaraa kirjan. Luin sen yhdeltä istumalta ja koin suunnatonta tuskaa etsiessäni Texasissa kampaamoa jossa värjätä juurikasvu 😄

  Ou nou! Ei ollut ehkä Texasissa sillon iisiä. 😀 Kiitos kun seuraat Mrslehu! <3

Varmaankin lähemmäs 10 v, koska aiheet kiinnostivat ja kirjoitustyylisi on selkeä. Jatka pliis! 🙂

  EMMIK: Jatkan! Myönnän, että viime kesänä olin jo ajatellut lopettaa tähän vuodenvaihteeseen ja syksy menikin CosmEthicsin parissa, mutta sitten tajusin, että enhän mä voi tätä jättää.

Mie oon seurannu blogia suurinpiirtein ensimetreiltä alkaen. Arvostan luotettavaa tietoa arjen kemikaaleista, joka on vieläpä saatavilla helposti ymmärrettävässä muodossa, ja aiheetkin ovat ajankohtaisia. Blogin myötä olen tehnyt monenmonta korjausliikettä omaan arkeen, iso kiitos siitä!

  Sarvipää: ole hyvä. Kiitos kun oot mukana täällä! <3

Kyllä sinua on tullut seurattua sieltä alusta asti. Kiinnostuin lapsen sairastelujen myötä luonnonmukaisemmasta elämästä ja sinä olit inspiraationi. Sillä tiellä ollaan edelleen ja innostuneena edelleen luen bloggauksesi. Kiitos<3

  Maaman: <3 KIITOS!

Olen seurannut blogiasi noin 6vuotta. Aiheet ja kirjoitustyylisi ovat kiinnostavat. Ja olet usein samojen asioiden äärellä. Helppo saada tietoa ja erinäkökulmia. Toivottavasti jatkat!

  Kyllä mä Jaanab jatkan. Varmasti! <3 Kiitos kun seuraat!

Blogisi on minulle aivan uusi tuttavuus. Löysin blogisi pari päivää sitten ja jo nyt on tullut kulutettua aikaa monta tuntia kirjoituksiasi lueskellen. Olet kirjoittanut paljon asiaa ja vaikka olen jo useamman vuoden suosinut ekologisia- ja eettisiä arvoja, blogistasi löytyy monia uusia näkökulmia ja vielä useampia uusia kokeilemisen arvoisia tuotteita:) Blogisi on todella ihana löytö. Keep on going!

Onnea täydestä kympistä!
Aloitin lukemaan blogiasi joskus ´07 tai ´08. Perusstoori, tämän saman olet varmaan kuullut monelta: sairastuin kroonisesti enkä saanut lääkkeistä apua, joten etsin nettiä ristiin rastiin saadakseni helpotusta oireisiini. Päädyin blogiisi, jossa kerroit miten viljojen ja maidon käytön vähentäminen vaikutti omaan oloosi. Ruokavaliohoidolla olen myös saanut oman oloni tuonaikaista paljon paremmaksi.

Blogisi kautta sain myös aikanaan rohkeutta testata hennaa hiusvärinä – viihdyin punapäänä monen monta vuotta! Blogisi on myös ollut ylipäätään loistava tiedonlähde kemikaalitietouden lisäämisessä että kosmetiikan valinnassa – kun etsin jotain uutta niin tsekkaan yleensä suosituksesi! Että notta kiitoksia sinne! 🙂

Onpas vaikea kysymys. Varmaan vaihdellen miltei alusta asti. Joskus aktiivisemmin ja sitten taas vähemmän. (esim. vauvajutut ei ole vielä koskettaneet omaa elämää)

Hyviä vinkkejä luonnonkosmetiikan löytämiseen, mutta myös paljon painavampaa asiaa. Oon kyl fani 🙂

  Moi Aino! Kuules: sinua suosi onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! Saat kutsun postissa kohta! JEE!! 😀

Muutama vuosi sitten innostuin luonnonkosmetiikasta ja eksyin jotakin kautta lainaamaan marjoja ja maskaraa kirjan. Kirjoitustyyli, arvot ja tietämys asioista upposi todella ja aloin seuraamaan blogiasi. Yleensä blogit ei mulle uppoa enkä ole aktiivisesti itseasiassa muita blogeja ikinä seurannutkaan. Sun tyyli monessa asiassa ja kiinnostus samoja asioita kohtaan on saanu mut jatkamaan lukemista aina vaan. 🙂

  Susa kiitos, huippua että kirja upposi! Sinua suosi kuule onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! Saat kutsun postissa kohta! 😀

Heips! En ole seurannut blogia kun nyt vasta; jutut tuttuja instan puolelta. Pitänee perehtyä tähänkin 😉👍

Voi onnea, 10 vuotta jo ☺
Olen ollut mukana lukemassa alusta asti ja pysyn linjoilla jatkossakin. Muutaman luentosikin olen päässyt kuuntelemaan ja hyvin samoilla linjoilla olen asioiden suhteen. Erityiskiitos Pihlaja-voiteesta, se on ollut pelastus atooppisten lasten kanssa ruokavalion lisänä 💖

Onnea, olet tehnyt hyvää työtä blogin kanssa. Ja kiitos sinun vaivannäkösi, on monesta mieltä mietityttävästä asiasta saanut lukea blogistasi. Blogisi löysin pari vuotta sitten ollessani uudessa-seelannissa ja olin rinkkaan pakannut kirjasi marjoja & maskaraa. Silloin tajusin jättää maidon elämästäni, ja tätä exää en kaipaa enää yhtään. 🙂

Ehkä muutaman vuoden ilen seurannyt, kun aloin tehdä enemmän muutoksia ruokavaliooni ja luontaiskosmetiikka alkoi vallata hyllytilaa. Todella mielenkiintoisia juttuja ja kiva saada aina jotain uusia vinkkejä. Kiitos Noora ja tiimi.

Nyt täytyy myöntää että en ole ihan varma mistä lähtien, ainakin edelliseltä blogialustalta olen juttuja lueskellut. Muistaakseni taisin löytää tieni blogiisi Uuden mustan kautta ja aluksi taisin lukea satunnaisesti juttuja, mutta olen kiinnostunut aihepiiristä, siksi seuraan vieläkin blogia 🙂

  Hei Esko! Blogiani lukevat enemmistönä naiset (niin kuin blogaje kai yleensäkin), joten on huippua, että myös miehet antavat kuulua itsestään. Sinua suosi onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! Saat kutsun postissa kohta! 😀

Moi! Aloitin seuraamisen vuonna 2008. Työkaveri taisi suositella tätä mulle. Nykyään seuraan enempi FB:tä enkä enää muutenkaan niin säännöllisesti eri blogeja kuin ennen. Mutta olet ollut pitkään esikuvani, koska olet saanut niin paljon aikaan eli muita hienoja juttuja blogin myötä urallasi.

  Hei Milja! Niin kiva kuulla, että blogi on ollut sulle mieleen. Kaikkia ei voi koskaan tyydyttää, mutta ihanaa, että teitä on täällä linjoilla sen verran, että mun kannattaa tätä työkseni tehdä. Kuules: sinua suosi onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! saat kutsun postissa kohta! 😀

Bonjour!löysin jokin aika sitten huikean blogisi, jota seuraan päivittäin sillä kaikki orgaaninen kiinnostaa ja blogistasi selviää kaikki! Asun Ranskassa ja minulla on mind&body-tapahtumia järjestävä yritys. Olisipa hauskaa päästä mukaan kun osuu vielä Suomen loman aikaankin kuin nappi silmään! Merci. Kiitos ja kumarrus.

Moi. Olen seurannut blogiasi ”aina” enemmän ja vähemmän. Nyt viime vuosina enemmän, kun olen siirtynyt itse täysin luonnonkosmetiikan puolelle. Kaikki luontoon, ympäristöön, kulutukseen yms. liittyvä kiinnostaa. Blogistasi saa hyvin tietoa, et paasaa vaan kirjoitat asiallisesti kaikesta. Seuraan Nooraa intassa ja facebookissa. Olisi ihana tavata livenä. <3 Bileissä ei ole tullut käytyä aikoihin, joten sellaiset ois aika kivat. 🙂

  Hei Hippitytsy! Ja siis mehän treffataan! Sinua suosi onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! Saat kutsun postissa kohta! 😀

En muista vuosien määrää mutta veikkaisin että n.6-7 ja ennenkuin aloin seuraamaan olin noteerannut sinut jo jostain. Heti ensi tuntumasta olit kiinnostava.

Olen lukenut blogia ihan sieltä Bloggerin alkuvaiheista asti, taisin päätyä sinne omien epämääräisten vatsavaivojen myötä, mutta sen aiheen lisäksi jäin koukkuun ekologiseen elämäntapaan. Blogin myötä olen löytänyt omaan elämääni ihan valtavasti vinkkejä ja pysyviä muutoksia parempaan, kiitos niistä!

En muista, kuinka kauan olen seurannut blogia, mutta kauan. Täältä saa hyviä vinkkejä ja tutkittua, kiinnostavia juttuja.

En muista tarkalleen kauan olen blogia seurannut – vuosia vuosia kuitenkin!! Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta ja sitä kautta tulin ”imaistuksi ” blogisi lukijaksi.

Kemikaalicoctailblogi on täyttä asiaa. Hyvä, että joku jaksaa ja ehtii paneutua tällaisiin tärkeisiin asioihin, kerää tietoa ja postaa tänne kaikkien nähtäväksi. Kiitos! Olen seurannut blogia jo pitkään. Terkuin Maarit Mäkinen

Olen lukenut blogia varmaan ihan alkuajoilta saakka,
Koska muistan ahmineeni kaikki kirjoitukset kerralla ja odottaneeni innolla aina lisää sisältöä. Niihin aikoihin ei muualta suomeksi oikein vastaavaa sisältöä löytynyt mistään. Kamppailin silloin itse myös vatsaongelmien kanssa ja siinä sivussa innostuin myös luonnonkosmetiikasta ja muista blogissa olleista aiheista. Siihen aikaan niitäkään ei saanut oikein mistään, vaan piti googlailla tuntikaupalla mahdollisia tuotteita, verkkokauppoja ja inci-listoja 🙂
Siinä tohinassa vaihtui lopuksi ammattikin 😀 Suuri vaikuttaja olet siis ollut elämässäni ja olisi huikean kivaa päästä juttelemaan ihan livenäkin 🙂

  Taina! Kuules: sinua suosi onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! saat kutsun postissa kohta! 😀

Onneksi olkoon kympin täyttymisestä!
Olen seurannut taivaltasi varmaan joku neljä/viisi vuotta eli en ihan alkutaipaleesta ole ollut mukana. Toki arkistoja on kaiveltu, ja juttuja luettu pitkienkin aikojen takaa.

Olet ollut vaikuttamassa elämääni varsinkin luonnonkosmetiikkaan siirtymisessä ja viimeisimpänä ihanuutena Cosmethicsistä kuulin sinun kauttasi.

Tsemppiä seuraavaan kymmenen vuoteen!

Olen seurannut Kemikaalicocktailia varmaankin vuodesta 2009 asti. Siitähän on jo hirmu pitkään! Alun perin päädyin blogiisi (kuten varmaan moni muukin) kun etsin apua omiin vatsaongelmiini. Samoihin aikoihin olin muuttanut omilleni, ja alkoin katsoa maailmaa uusin, omin silmin. Ekologiset elämäntavat ja valinnat olivat asioita, jotka eivät aiemmin olleet käyneet edes mielessä. Blogisi on antanut erilaisia näkökulmia ja uutta ajateltavaa moneen asiaan. Kiitos ensimmäisistä kymmenestä vuodesta! 😉

Moikka Noora!
Ensinnäkin kaunis kiitos informatiivisesta, avoimesta ja rehellisen rempeästä ja oivasti kirjoitetusta blogistasi, jossa fakta kerrotaan hyvin, kokemukset kuvailevasti ja jutut läpinäkyvästi, mielenkiintoista ja monipuolista tekstiä unohtamatta!

Mä en ole vuosissa laskenut sitä, kuinka kauan olen blogiasi lukenut, mut muistan kuinka löysin sen alunperin kirjoittamiesi vatsa/suolistojuttujen kautta. Oli ”lohdullista” löytää joku (vaikkakin vain virtuaalisesti, tekstien välityksellä) joka kamppaili samantapaisten suolisto-ongelmien kanssa aikaan, jolloin paskasta (pardon my french) ei puhuttu tai ripulia mainittu. Muistan lukeneesi kirjasi ja scrollaanneeni postauksesi läpi kun ne olivat vielä bloggerin sivuilla. Myös näiden aikaisiin mysliresepteihisi olen usein palannut 😀
Arvostan läpinäkyvyyttäsi ja sitä, miten ammattimaisen median olet itsellesi luonut. Muistan myös sisustusaiheisen tv-ohjelmasi Maikkarilla – vaikutit niin symppikseltä!
Kauttasi olen nyttemmin, tai viime vuosina löytänyt paljon tietoa ja olet ollut lähtölaukaus luonnonkosmetiikan suosimiselleni.
Onnittelut huikeasta blogiurastasi – ja uskon, että niinkuin viini, myös blogisi paranee vain vanhetessaan 🙂
Kaikkea hyvää!

  Voi kiitos Riksu kauniista sanoista! <3 Ja arvaas, mehän treffataan! Sinua suosi onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! Saat kutsun postissa kohta! 😀

Aika monta vuotta on tullut luettua, en tiedä onko ihan kymmentä mutta lähes. Huippujuttuja ollut, lisää vaan. 🙂

En ihan tarkkaa ajankohtaa muista, mutta muutama vuosi (4-5?) siitä on, kun ekaa kertaa löysin blogisi. Noihin aikoihin aloin kiinnostua omasta (ja koko perheen) puhtaasta ruokavaliosta ja muutenkin aloin kiinnittämään huomiota nykyihmisen kemikalisoitumiseen. Olen itse biologi, joten tykkään ihan valtavasti siitä, että täällä ei esitetä mitään ”kun naapurin Pera sanoi näin” -tyyppisiä juttuja, vaan kaikki pohjautuu oikeaan tietoon. Olenpa sinua käyttänyt jokus lähteenä opettamillani lukion bilsan kursseillakin 🙂 Olisi ihan huikeaa päästä osallistumaan näihin bileisiin!!

  Emmala: ja sinähän pääset mukaan!!! Tervetuloa ensi viikolla bileisiin! Saat kutsun postissa kohta! 😀

2-3 vuotta olen seurannut säännöllisen epäsäännöllisesti 😉

Seurasin Uutta Mustaa ja sitä kautta löysin sitten Kempparin pariin. Aloin tutkimaan luonnonkosmetiikka- yms asioita oman terveydentilan vuoksi. Seuraan aktiivisesti kahta blogia, joista Kemppari on toinen. Oon saanut tosi paljon tietoa asioista, joita oon pohtinut. Iso kiitos, siis! 🙂

Olen lukenut blogiasi n. 2 vuotta kiinnostuttuani tosissaan kemikaalikuormasta, joka kertyy vähän kuin huomaamatta. Blogistasi olen saanut paljon vinkkejä ja muutenkin tämä on aina ajan hermolla oleva blogi. Illallinen olisi aivan täydellinen miehelleni ja minulle, meille on syntymässä pian ensimmäinen lapsi ja olisi viimeiset mahdollisuudet tehdä mitä huvittaa! 😀

Olen lukenut blogiasi vuodesta 2008 tai 2009 välillä
säännöllisemmin ja välillä harvemmin. Parin viime vuoden aikana olen seurannut blogiasi aiempaa tiiviimmin. Alunperin taisin päätyä lukemaan blogiasi ruuan ja kosmetiikan kemikaaleja käsittelevien juttujen takia. Muistan myös puhuneeni samoihin aikoihin blogisi jutuista parin kaverin kanssa, jotka olivat kiinnostuneita samoista asioista. Huoli kemikaaleista ja kiinnostus turvallisempia ja ekologisempia vaihtoehtoja kohtaan on kasvanut tiedon lisääntyessä ja blogistasi olen löytänyt monia kiinnostavia artikkeleita ja vinkkejä. Kiitos siis todella mielenkiintoisesta blogista ja paljon onnea Kempparille!

  Hei JTWA! Kuules: sinua suosi onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! saat kutsun postissa kohta! 😀

Uudesta mustasta asti. Blogin suosittelemana on käyttööni löytänyt moni parempi vaihtoehto. Esim Madara tai Lovia. Kiitos vinkeistä!

Olen seurannut blogiasi satunnaisemmin loppuvuodesta 2014 lähtien. Aktiivisemmin aloin seurata vuoden 2015 lopusta sen jälkeen, kun tapasin sinut ensimmäisen kerran henkilökohtaisesti. Lisäksi tapaamisen ansiosta innostuin kokeilemaan Mádaraa, kun jäin ihmettelemään hehkuvaa ihoasi. (Sittemmin olen huomannut, että ihan samanlaiseen lopputulokseen ei keski-ikäinen pääse edes Mádaralla, mutta sekä minä että teini-ikäinen tyttäreni olemme tykänneet tuotteista tosi paljon!)

Olen lukenut tätä arviolta neljä-viisi vuotta pääasiassa alunperin kosmetiikkatipsien vuoksi. Aluksi minulla oli vaikeuksia löytää ne oikeat ja toimivat merkit, sekä paikat, mistä ostaa niitä. Sitten raskausaikana (kuinka klassista!) kiinnostuin luonnonmukaisuudesta enemmän ja nyt on patjat Porin villa&peitteen kautta ja tuttipullot olivat Lifefactorylta. 🙂

Olen lukenut blogiasi muutamia vuosia. Luonnonmukaisuus ja hyvinvointi ovat kiinnostaneet jo pitkään. Nyt omien lasten myötä ja homeopatian opintojen alettua aina vain enemmän. Tykkään kovasti tyylistäsi kirjoittaa, sekä siitä, että suhtaudut asioihin terveen kriittisesti ottaen _oikeasti_ selvää asioista! Monta hyvää vinkkiä on sun blogista ”laitettu totena mekkoon”, kuten appiukko asian ilmaisisi 😀 Lopuksi vielä isot onnentoivotukset!!! 10 vuotta on mahtava juttu!

Olen seurannut Uudesta Mustasta saakka. Kokoajan on vain mennyt paremmaksi 🙂 blogin kautta olen itse kiinnostunut ja alkanut kiinnittämään huimasti enemmän huomiota kemikaaleihin omassa elämässä – luonnonkosmetiikkaan, ravintoon, kodin tuotteisiin – ja saanut suunnattomasti hyödyllisiä ja hyviä vinkkejä jotka ovat arjessa tälläkin hetkellä käytössä. Niin paljon tietoa, jota en ehtisi/osaisi itse etsiä ja löytää.

Blogin olen esitellyt myös siskolleni, joka sai sitä kautta aikoinaan apua ja vertaistukea/tietoa vatsa- ja suolistovaihvoihin ja nyt viimeksi kemikaalitietoa liittyen vauvan tarvikkeisiin ja vähempikemikaaliseen elämään lapsen kanssa.

Mahtava ja kiinnostava sekä rouhea tietopankki ja inspiraatio, joka on pysynyt aitona läpi vuosien – lisää tätä vielä monta vuotta!

Hmm olen lukenut hieman alta vuoden. Suolisto alkoi temppuilemaan ja iho ollut aina huono (nyt jo huomattavasti parempi mutta suolisto sai ihon parannuskeinoista kärsiä). Googlailin tietoa ja päädyin blogiisi. Olin jo aiemmin susta kuullut mutta silloin jäin vakkariksi 🙂

Luiltavasti vuodesta 2008 tai 2009, jolloin rupesin kiinnostumaan puhtaammasta ruuasta ja kosmetiikasta. Olen saanut tästä blogista oaljon vuosien aikana, kiitos kovasti!

Olen seurannut blogia ja muuta sun mediaasi varmaan sen 8-10 vuoden ajan, aika alusta saakka. Kirja ja blogi ovat olleet loistavia tietolähteitä sekä puhtaan ja kemikaalivapaan ruoan ja kosmetiikan suhteen. Monet monet lempikosmetiikat ja jutut olen bongannut sun suosituksistasi 😀 Kiitos niistä ja loistavasta duunista!!!

Vuodesta 2010 muistaakseni- vastavalmistuneena lukiolaisena eettiset ja luonnolliset valinnat alkoivat kiinnostaa, ja kemikaalicoctail vakuutti rehellisyydellään. Sen inspiroimalla tiellä ollaan edelleen. 🙂 Toivottavasti nähdään juhlissa!

Esikoinen syntyi 9 vuotta sitten ja silloin rupesin ottamaan asioista selvää ja löysin blogiisi. Siitä asti olen seurannut blogiasi ja kirjakin löytyy hyllystä 🙂 Kiitos tuhannesti avusta!

Paljon onnea bloggaajalle! 🙂 Olen seurannut blogikirjoituksiasi lähes alusta saakka. Katsoin jo aikanaan Kuningaskuluttajasta mielenkiinnolla kaikki juttusi ja Marjoja ja Maskaraa on tavattu kannesta kanteen. Ihailen tuota antautumista asialle ja tiedon määrää. Kiitos että jaat sen meille muillekin. 🙂

  Hei Tikru! Sinua suosi onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! Saat kutsun postissa kohta! 😀

En nyt tarkalleen muista kuinka kauan olen lukenut blogiasi. Ehkä viitisen vuotta voisin sanoa olleeni seuraajasi. Opiskelen kosmetiikan kemiaa ja markkinointia, joten kosmetiikkaan liittyvät asiat luen aina. Mádaran kanssa tekemääsi yhteistyötä olen seurannut suurella mielenkiinnolla.

  Hei TT! Kuules: sinua suosi onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! saat kutsun postissa kohta! 😀

Muistaakseni vuonna 2011 etsin tietoa hennalla värjäämisestä ja päädyin Uuden Mistan sivustolle. Uuden Mustan ansiosta aloin kiinnostumaan kemikaalikuorman vähentämisestä ja luonnonkosmetiikasta ja olen siitä asti lukenut blogiasi.

Heippa! Olen lukenut blogiasi viime kesästä asti eli reilun puoli vuotta. Löysin sen luettuani kirjasi Marjoja ja maskaraa. Innostuin lukemaan kirjasi ja blogiasi kiinnostuttuani luonnonkosmetiikasta ja kemikaalien käytön vähentämisestä päivittäisessä elämässä.

Hei,
En edes muista miten kauan eli kauan :). Tämä taisi olla jollain toisella nimellä/alustallakin jossain vaiheessa?

Samat kiinnostuksen kohteet kuin sinulla, niin täältä löytää hyviä vinkkejä niin ruokaan ( vege), luonnonkosmettiikkaan, ekologiseen liikkumiseen, eettiseen pukeutumiseen ja vaikka mihin.

Mukana oltu varmaan 7 vuotta. Ja olenpa päässyt blogin kautta kaikenlaiseen jo mukaankin! Laivakemuja ja fotoshootteja takana ja huippua on ollut! KC on harvoja blogeja, joiden juttuja on tullut luettua monta vuotta peräkanaa, kiitos hyvästä blogista!

Aloin seuraamaan blogiasi yli 8 vuotta sitten, kun odotin kuopustani. Noihin aikoihin heräsin huomaamaan luomuruuan tärkeyden ja blogisi kautta moni muukin asia loksahti paikoilleen. Harmi ettei tämä blogi ollut olemassa 15 vuotta sitten, kun odotin esikoistani! Moni asia on tarttunut mukaan blogistasi, kiitos!
Paljon onnea 10-vuotiaalle 🙂

Olen seurannut blogiasia 8-9 vuotta. Löysin blogisi Kuningaskuluttajan avulla ja jäin seuraamaan. Uutta Mustaakin seurasin, niin kauan kun sitä tehtiin. Sääli ettei se saanut jatkoa. Se oli myös hyvä konsepti.

Aloin seuraamaan blogiasi koska kemikaalien käytön vähentäminen kiinnosti. Nykyään seuraan koska haluan tietää enemmän luonnonkosmetiikasta.

  Henna huippua kun olet ollut mukana näin kauan. Kiitos siitä! …Ja sinua suosi myös onnetar, tervetuloa ensi viikolla bileisiin! saat kutsun postissa kohta! 😀

Varmaan viitisen vuotta olen seurannut blogia. Usein etsiessäni tietoa luonnonkosmetiikasta tms., hakukoneesta usein löytyivät Kemikaalicoctailin sivut, ja jäinkin sitten useamman lukukokemuksen jälkeen seurailemaan blogia.

Olen lukenut blogia reilu kolme vuotta. Etsin luonnonmukaisia hoitomenetelmiä pintakuivallle akneiholleni ja sitä kautta päädyin tänne. Ilokseni haluan kertoa, että Madaran Pihlajavoide on tehonnut akneeni. Kiitos Noora! 🙂

Olen lukenut varmaan alun perin sitä Uusi musta -blogia ja sieltä sitten siirtynyt tänne (kun sehän oli eka eiksni?!). Luonnonkosmetiikka, eettinen kuluttaminen ja terveys ovat ne aiheet, jotka kiinnostavat blogissa eniten. Keep on going 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.