Menu

Voita hiusten kasvivärjäys Karma Helsinki´ssä

Mulla ei ole vakiokampaajaa, jolla kävisin. Värjään hiukset 3-4 kertaa vuodessa, hennalla, yleensä itse kotona, Ossi leikkaa mun hiukset. Siinäpä mun kampaamorutiini. Tykkään hatuista ja joskus menee kuukausi niin, että pidän päähinettä koko ajan. Sitten havahdun yhtäkkiä, että niin, hmm mites noi hiukset?

Testailen toisinaan työni myötä ekokampaamoita ja nautin suuresti siitä luksuksesta, että saa istua kampaamon tuolissa, juoda teetä ja lukea lehteä. Että joku hieroo päänahkaa tai niskaa, ja saan värin päähän ihmisten aikaan. (Yleensä omat hennahommat toteutuu yöllä klo 00-01 maissa.)

Kävin viime kuussa Karma Helsinki -nimisessä ekosalongissa, josta lupasin kirjoittaa blogiini, mikäli tykkään kokemuksesta. Ja arvatkaa vaan! Sain yhden elämäni parhaista niskahieronnoista ennen hennavärjäystä. Paikan perustajalla Mirelalla on taikakädet!

Mirela on työskennellyt hiusalalla 8 vuotta, mutta oma paikka Helsingin Kampin ja Töölön rajalla on tuore. Karma Helsinki on harvinainen kampaamo, se on vegaaninen ekosalonki. Vegaanius on viety luonnollisesti kosmetiikasta sisustukseen saakka ja jo ovella tajuaa, että Mirela on ihanan aito persoona, joka tekee rakastamaansa työtä sydämellään. (Ja niillä taikakäsillään!)

Karma Helsinki tarjoaa hiusten- ja parranleikkuuta, kasvivärjäyksiä, savivaalennusta ja kampauksia ja kaikki käytetyt tuotteet ovat vegaanisia. Mirela operoi suomalaisen Ekopharman ja FAMOn luonnonkosmetiikkatuotteilla.

Se mikä on Karma Helsingissä uutta, on hinnoittelun tapa. Hinta määräytyy projektiin kuluneiden minuuttien mukaan. Olen aina ihmetellyt, mikä se vieläkin monissa paikoissa käytäntönä oleva naisten ja miesten hiustenleikkuun hintaero oikein on? Karma Helsinki laskuttaa asiakasta sukupuolesta ja hiusten pituudesta riippumatta, käytettyjen minuuttien mukaan. Näinhän sen pitäisi olla kaikkialla.

Hiustenleikkuun osalta kampaamon seinältä löytyy tällainen hinnasto: 15 min/20€, 30 min/35€, 45 min/50€, 60 min/65€, 75 min/70 € ja värjäyksen osalta: lyhyt 120€, Puolipitkä 145€, pitkä 160€.

Minä kävin värjäyttämässä pottani mustaksi. Vähän yllätyimme Mirelan kanssa siitä, että väristä ei tullut kovin syvä musta, mutta sitten taas tiedän, että välillä hennavärien kanssa se on just tätä: ei voi olla ihan 100% varma lopputuloksesta. Kiva väri kuitenkin ja hiuksista tulee hennatessa aina niin ihanan tuuheat ja kiiltävät! Mirela vähän myös trimmasi Ossin leikkaamaa pottamallia. Tykkään kovasti mun hiuksista just nyt.

Koska Mirela on ihanan sydämellinen, taitava ja käyttää työssään fiksuja tuotteita, polkaistaanpas käyntiin arvonta! Haluan, että teistä joku pääsee testaamaan Karman! Viikon arpana on siis kasvivärilahjakortti* Karma Helsinkiin. Kerro kommenttiosiossa, mitä haluaisit hiuksillesi ko paikassa tehtävän ja voit voittaa kasvivärjäyksen! Arvomme tuttuun tapaan samanlaisen paketin myös blogin FB-ryhmässä. Aikaa vastata on sunnuntai-iltaan klo 23:00 saakka. Onnea skabaan!

*Palkinnon arvo on 120-165 € hiustesi pituudesta ja värjäyksen kestosta riippuen.

72 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Kampaajalla käynnistäni on ikuisuus, vuosia! Haluaisin tyveen peiton harmaiden vuoksi. Olen kasvattamassa omaa väriä. Vegaani olen ollut 43 vuotta

    Olisi ihanaa päästä elämänsä ekaa kertaa käymään ekokampaamossa! OLen niin haaveillut tästä! Haluaisin just mun omiin väreihini sopivan kauniin sävyn hiuksiin ja muoteilevaa leikkausta, uutta ilmettä syksyyn 🙂

Savivaalennus olisi ihana❤️

Ehdottomasti hiusten vaalennus, tai leikkaus 🙂

Haluaisin kokeilla raitoja korostamaan hiusten omaa luonnollista pigmenttiä. Olisi ihana päästä myös ammattilaisen hoitoon, koska oon koko ikäni värjännyt aina itse hiukset ja lopulta olen lopettanut koko homman, kun se on niin iso homma pitkässä tukassa hennavärien kanssa varsinkin. Tää olis ihana voitto✨🔥☀️🌻🧡💆‍♀️🙏

Pitkiin hiuksiin luonnollista väriä ja kiiltoa kaipaisin..ja leikkaus olisi kans tarpeen..

Oi, ihanan kuuloinen kampaamo! Tuonne olisi kiva päästä. Hiukseni ovat ylikasvaneet ja kasviväri haalistunut, joten todella kaipaisi ehostusta joka suhteessa…mallin siistimistä, ehkä vähän lyhennystäkin ja ehompaa väriä pintaan.

Olisipa ihanaa saada uusi syksytukka ja malli, kun edellisestä käynnistä on ikuisuus aikaa. Lisäksi olisi kiva testata uutta kampaamoa ja nauttia hetki kiireettömästä olosta.

Haluaisin päästä ammattilaisen luokse, kuka oikeasti tietää mitä kasviväreillä voidaan oikeasti tehdä. Nimim. Kerran indigoa päähän, niin ruskealla kuontalolla mennään koko loppuelämä(kö)?

Energialeikkaus ja kasvivärjäys ois poikaa 🙂

Hieronta ja värjäys kuulostaa ihanalta

Vau! Haluaisin hiuksiini jonkun kivan ruskean, ehkä viileän, sävyn, joka peittäisi myös ensimmäiset harmaat hiukset…

Hiukset kun saisi taaa ruskeasta punaiseksi <3

Oih, ihanan oloinen kampaamo! Käytän pelkkiä kasvivärejä, mutta harvoin raaskin käydä kampaajalla värjäyttämässä. Se on todellista luksusta ❤️

Kasvivärjäys kiinnostaa kyllä kovasti, mutta on aika hintavaa käydä ekokampaamossa, joten sen takia jäänyt kokeilematta. Värjäytän hiukseni n. 6 viikon välein. Yleensä riittää että tyvi värjätään, jotta oma maantienharmaa väri peittyy. Nyt syksyllä olisi kiva kokeilla jotain tummempaa sävyä, tuo musta näyttää tosi kivalta!

Tajusin just tätä lukiessa, että hiusten malli päässy taas vähän kasvamaan yli. Kiitos hattujen ja opintovapaan, se ei hirveästi haittaa 🙂 Ekokampaamoa oon kuitenkin halunnut jo testata ja tässäpä ois hyvä tilaisuus siihen. Antaisin Mirellalle lähes vapaat kädet värin ja leikkauksen suhteen.

Olen itse käynyt vaalentamassa hiukseni savivaalennuksella jo vuoden verran ja olen ollut niin tyytyväinen hiuksiini sen jälkeen. Tyttäreni lopetti reilu vuosi myös hiustensa värjäämiseen ja on ollut kiinnostunut kokeilemaan kasvivärejä, mutta opiskelijan budjetti ei ole sallinut kampaajalla käyntiä, kuin kerran, silloinkin leikkasi puolet pois pituudesta.

Viime kampaamo reissusta onkin lähemmäs kaksi vuotta, joten tukasta lähtisi puolet ainakin pois ja joku mukava väri muutos syksyyn toisi toivottua piristystä. Tämä paikka vaikuttaa hyvältä, olen etsinyt pk-seudulta ”sitä oikeaa” kampaamoa.

Savivaalennusta haluaisin kovasti koittaa, ehkä jotain oranssia lisäksi..

Haluaisin testata savivaalennusta. En kyllä edes tiedä toimiiko se monta vuotta hennattuihin hiuksiin, mutta vähän kirkkautta omiin punertaviin hiuksiin kaipaisin. 🙂

Savivaalennus kiinnostaa! Oma maantienharmaa väri tuntuu melko laimealta kaikkien kemikaaleilla menneinä vuosina värjättyjen vaaleiden, tummien ja värikkäiden kokeiluiden jälkeen. Olisi ihanaa saada kirkkautta päähän talvea vasten 😊

Savivaalennus kuulostaa ihanalta ja kiinnostelis kovasti 😊

Kampaamokäynnistä on ehkä 5 vuotta aikaa, joten ammattilaisen käsiin olisi kiva päästä. En osaa äkkiseltään sanoa, mitä tarkalleen hiuksilleni haluaisin tehtävän, mutta sitä vartenhan ammattilaiset on.

Haluaisin omasta Lannister-päästäni a) kylmemmän vaalean tai b) lämpimämmän pähkinäisen – ammattilaisen valinta. 🙂

Toivoisin kasviväreillä kullanpunaisen/oranssin liekehtivää hiuskuontaloa. Kuulostaa hullulta, mut uskon et siellä onnistuisi 😍

Haluaisin oranssin tai punaisen tyven liukuvärihiuksiini 😄

Olen vuosia käyttänyt hennaa. Olisi ihana saada syvän ruosteenpunainen hennaus😙

Olen muuttanut juuri Helsinkiin ja haluaisin löytää täältä hyvän ekokampaamon. Savivaalennukseen haluaisin 😍

Mulle se taikakäsi-hieronta (vivahteikkaan hiusvärin lisäksi)! Niskan hierominen tuntuu ah niin ihanalta. 🙂

Hiukseni harmaantuvat erityisesti ohimoilta, mikä on hiukka ongelmallista värjäyksen kannalta…haluaisin löytää toimivan ratkaisun jottei hiuksia tarvitsisi värjätä tummemmiksi. Vielä tää ei oo kasviväreillä onnistunut, toimisko savivaalennus?

Hei, kasvivärjäystä näin ihanassa kampaamossa olisi taivaallisra kokeilla 🙂

Haluaisin värin pitkiin hiuksiini. Tavalliset hiusvärit polttavat päänahkaani, joten olisi mielenkiintoista kokeilla olisiko hiusten värjääminen kasviväreillä kivutonta.

Ekosalongin taikakäsien käsittelyyn 🙏
Hiustenleikkaus 💇‍♀️ ja värjäys olisi ajankohtaista 👍
Viimeiset kolme värjäystä kasviväreillä 😍❤️

Nyt olisi kasvisvärin paikka.Olen nyt viimeisen vuoden ajan hiukseni värjännyt kasvisvärillä.Saisi samalla hemmotella itseään🙌

Olen onnistuneesti vältellyt kampaajalla käyntiä jo pidemmän aikaa, sillä saan saksittua omat hahtuvani (suurin piirtein) mieluisiksi itsekin, mutta värjäyshommat ovat kieltämättä hieman hakusessa ”sitäsuntätä” lopputuloksella. Tyvi on tällä hetkellä oma maantienharmaa, kävin vastikään etelässä hakemassa auringon tuomaa vaalennusta (ja ehkä myös latvan kuivatusta.. :/) ja kaipaisin nyt ehkä kuitenkin luonnollisen vaaleaa lopputulosta, jota on helppo ylläpitää. Poissuljettu ei ole myöskään jokin syksyyn ja silmien/ihon väriin sopivampi sävy, mutta kullertavat värit eivät sovi minulle yhtään 🙂

Savivaalennus tai sillä tehdyt raidat kiinnostaisi piristämään jo useamman vuoden oman värisenä ollutta tukkaani. Lisäksi leikkaus tekisi myös terää.

Tällä hetkellä värjäilen itse hiuksiani cultivatorsilla. Oon tyytyväinen väriin, mutta värjäily itse on aika sottaista puuhaa! Lisäksi olen haaveillut pitempään energialeikkauksesta, sitäpä voisi kokeilla värjäyksen yhteydessä😊

Ekopharman tuotteita olisi kiva päästä testaamaan kampaamokäynnillä.

Syksynvärisen kuparipunan toivoisin luonnonpunaisille kutreilleni🧡🙏🏻 Muutosleikkaus, uusi look olisi paikallaan uuteen elämänvaiheeseen.

Kasvivörejä olen kotona kokeillut, mutta ihana olisi päästä ammattitaitoisen värjättäväksi. Haluaisin vähän tummempaa väriä hiuksiini.

Poikaystäväni leikkaa minunkin hiukset. En muista milloin viimeksi olisin hiuksiani värjännyt ja juurikaavu alkaa olla sen mukainen. Haluaisin jotain kivaa muutosta syksyyn ja samalla sellaisen sävyn, joka sopii kasvojeni sävyyn. Ja toki ihan vaan hemmottelua hiuksille 🙂

Savivaalennus kiinnostaisi kovasti 😊

savivaalennus ja leikkaus

Savivaalennusta olisi kiva päästä kokeilemaan 😊

Olen aina halunut kokeila hennavärjäystä. Minulla on pitkät ja paksut hiukset joten siksi olisi ihanaa voittaa tämä lahjakortti 😊

Haaveilen oransseista hiuksista!

Jokin rohkea väri voisi olla jotain tähän syksyn hämärään.

Jonkun ihanan syksyisen sävyn ottaisin hyvin mielläni, olispa kiva piristys!

Haluaisin syventää oranssia väriäni ja leikkauttaa ylikasvaneet hiukset takaisin muotoon, niin kasvatusprosessista tulisi mieluisampaa

Haluaisin värin ja leikkauksen. En uskalla enää käyttää normaaleja hiusvärejä joten olisi hienoa päästä kokeilemaan!

Luonnonkosmetiikkaan muuten siirtyneenä haluaisin luonnollistaa myös hiusjuttuja. Juuri tumman värin laittaminen kiinnostaisi.

Olen jo pitkään halunnut päästä kokeilemaan kasvivärystä. Itsellä on luonnostaan punaiset hiukset, mutta haluaisin syventää niiden väriä. Paikka näyttää muutenkin aivan ihanalta ✨

Haluaisin jonkunlaista vaalennusta tai raitaa kun on pelkkä oma väri päässä 🙂

Olen tyytyväinen vakkariekokampaamooni Tampereella, mutta Karmaan lähtisin rentouttavalle reissulle taaperoarjen keskeltä. Pitkien hiusten värjäys ja muotoileva leikkaus olisi ohjelmassa.

Olisi kiva saada hiuksiin raitoja tai muuten osittain väriä!

Savivaalennus 😍

Oi, olisipa ihanaa saada kesän kuivattamiin kutreihini kasvivärjäys. Lisäksi toivoisin kivan leikkauksen luonnonkihariin hiuksiini ☺️

Mulla on jo vuosia ollut luonnonblondissani puhdas punainen henna, mutta olisi kiva saada mun ohueen tukkaan joku kosteuttava tehokäsittely sekä syvyyttä sävyttämällä tummemmaksi alta ja savivaalentamalla päältä. Lisäksi mun hartia on kantanut läppäriä kangaskassissa niin kauan (ja ahkerasti) että mun olkapäät on eri tasossa. Sillä aikaa voisin jutella tietty ihanan Mirelan kanssa, miten tästä hiirenhännästä vois pitää kunnolla huolta ympäristöä kuormittamatta ja eläimiä riistämättä. <3

Kiiltoa ja ehkä jotakin uutta, syksyistä väriä 🍁🌾🍂.

käyn 8-9 viikon välein ekokampaamolla värjäämässä ja leikkaamassa hiukseni. Kiva olis päästä kokeilemaan Karman palveluita!

Ihana arvonta, ou jee! Ammattilainen voisi katsoa jatkammeko raidoitust savivaalennuksella vai kokeilisimmeko jotain vähän punaiseen vivahtavaa kasviväriä… Tarviin tätä niiiiiin paljon… Puolivuotta vierähtänyt viime kampaamokäynnistä, kääk!

Ooh, mikä paikka! Tuolla kokeilisin ehdottomasti kasviväriä ja leikkauttaisin samalla nätin lyhyen mallin.

Kuulostaa ihanalta kampaamolta. 😊
Olen miettinyt että olisi mieletöntä kokeilla kasvivärjäystä,mutta en ole tiennyt hyvää paikkaa missä sitä voisi kokeilla. Haluisin hiuksilleni ja iholleni sopivan sävyn hiuksiin ja tarvittaessa hiuksien leikkuunkin. 💕😊

Leikkaan myös kotona itse hiukset ja en vuosiin ole käynytkään kampaajalla. Just nyt ois ihana päästä kuitenkin jonkun taitavan käsittelyyn ja noilla väreillä alkoi houkuttaa piristävä värinvaihdoskin ❤️❤️

Kiinnostaisi nähdä, mitä savivaalennus saisi aikaiseksi omille vaaleille kutreille! Oma väri kun on hieman tunkkainen. Myös lyhyt polkka kiinnostelisi!

Uutta väriä ja etenkin uutta mallia leikkauksella saisi mielellään olla 🙂

Väsyneen, epämääräisen mallin fiksaus, hieronta ja mahdollisesti muutama raita – olisipa luksusta!

Huonot latvat pois ja jotain kivoja raitoja vaikka mustia mun värjättyihin punaisiin hiuksiin

Mikä tahansa uusi väri piristäisi 🙂

Ammattilaisen tekemä kasvivärjäys olisi kivaa, ite tahdon saada aikaiseksi vain vihreyttä 😀

Oi, mukana ollaan! Haluaisin elämäni ensimmäisen kasvivärillä värjäyksen! Tämä olisi myös mahtava gradumotivaatio, koska olen antanut itselleni luvan kampaajakäyntiin heti sitten, kun toisen ammattini gradu on palautettu. Jos hennaväreillä saisi peitettyä myös harmaat, olisin aivan valmis vaihtamaan synteettiset värjäysmyrkyt vähemmän myrkyllisiin. Luonto kiittää, päänahkaa ei varmaan pelasta mikään 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.