Menu

Luonnonkosmetiikkaa terveys- ja ympäristösyistä

Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa yli vuosikymmenen ja suunnitellut sitä vuodesta 2013 ja kun on itse niin totaalisen marinoitunut näissä hommissa, yllättyy sitä aina, jos joku ei esimerkiksi tiedä, mikä on Pihlajavoide tai Nokkonen-sarja. Itse ajattelen, että olen puhunut paitsi kosmetiikasta, myös tuotteistani jo liiankin kanssa. Mutta mitä ilmeisimmin en ole, joten pieni muistutus siitä mitä ja miksi teen Mádaran kanssa yhteistyötä, myös infoa käynnissä olevasta Mádara 24 h alesta!

Alunperin siirryin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi lähinnä kiinnostuksesta testata luonnollisempia tuotteita, nykyään pääsyy luonnonkosmetiikan suosimiseen on pääasiassa oma terveys  kemikaalinäkökulmasta katsottuna: liki joka toisessa tavanomaisessa kosmetiikkatuotteessa on muovia ja kun emme tiedä, mitä kaikki meihin päätyvä muovi meille tekee ja kun toisaalta tiedetään, että joukossa on hormonihäirikköjä, en näe mitään syytä ottaa yhtään enempää riskejä kuin on pakko. Miksi ei noudattaisi varovaisuusperiaatetta, kun voi?

Lisäksi luonnonkosmetiikan pariin minua ovat ajaneet ympäristösyyt (niin eläinten terveysuhkat, kuin luontonäkökulmakin). Kosmetiikan kemikaalit myös vaikeuttavat jätevedenpuhdistusta. Sekä ihmis-, eläin- että ympäristöterveysnäkökulmasta ajateltuna luonnonkosmetiikka on tavanomaista kosmetiikka fiksumpi valinta.

luonnonkosmetiikka, Mádara, Pihlajavoide, kosmetiikka

Olen viimeisen 7 vuoden aikana kirjoittanut kehittämistäni Pihlaja- ja Nokkonen sarjoista paljon ja löydät kaikki tekstit esimerkiksi blogin luonnonkosmetiikka-kategoriasta. Voit käyttää blogin ylälaidan hakukonetta, mikäli kiinnostaa spesifimpi aihe. Jos puolestaan haluat lukea tarinan siitä, miten tehdasvierailulle arvonnan kautta valittu toimittaja päätyy suunnittelemaan omaa kosmetiikkasarjaa, lue stoori täältä. Kaikkeen sitä sattuma ja intuitio voikin ihmisen johdattaa!

luonnonkosmetiikka, Mádara, Pihlajavoide, kosmetiikka

Ensi viikolla Kemikaalicocktail media muuttuu ja niin myös sisällöntuotantoni tällä tontilla. Kerron lisää muutoksesta ihan pain, mutta suosittelen kaikkia teitä luonnonkosmetiikan ystäviä viimeistään nyt ottamaan seurantaan IG-tilini! Jatkossa Mádara-sisällöt painottuvat sinne.

Vaikka media muuttuukin, kasvaa isommaksi, ei luonnonkosmetiikasta kirjoittaminen toki lopu. Tulen ehdottomasti kirjoittamaan kosmetiikkakemikaaleista täällä mediassa jatkossakin, mutta omat kaupalliset kytkökseni painottuvat enemmän IG-tilin puolelle. Tiedän, että täällä on paljon Mádara-faneja, joten mars IG-tilin pariin!

Tässä muutama Mádara-aiheinen IG-julkaisu — joita lähiaikoina luvassa lisää, kun lanseerataan taas jotakin uutta. Odotan että voin kertoa enemmän!

luonnonkosmetiikka, Mádara, Pihlajavoide, kosmetiikkaluonnonkosmetiikka, Mádara, Pihlajavoide, kosmetiikka

luonnonkosmetiikka, Mádara, Pihlajavoide, kosmetiikkaluonnonkosmetiikka, Mádara, Pihlajavoide, kosmetiikka

Parhaillaan on käynnissä Mádaran suosittu 24 h ale, joka tarkoittaa käytännössä koko nettikauppavalikoiman olevan 24 tunnin ajan 40% alennuksessa. Suosittelen nyt jos koskaan täydentämään omia luonnonkosmetiikkavarastoja! Sekä suunnittelemani Pihlaja DD että Pihlaja Face -voiteet, Pihlaja Glow Booster, Nokkonen DD -voide ja Nokkonen Body ovat alessa ja löytyvät täältä.

Etenkin atooppisesta ihosta kärsiville suosittelen Nokkossarjaa, joka sopii koko perheen iholle — myös lapsille. Pihlaja-sarjan DD-voide on se originaali yhden-tuubin-taktiikka -tuote, josta on suunniteltu hajustamaton versio Nokkonen sarjaan. Molemmat ovat mainioita tuotteita kasvoille just nyt, kun ilmat ovat alkaneet viiletä.


luonnonkosmetiikka, Mádara, Pihlajavoide, kosmetiikka

Nokkosvesi ei valitettavasti enää ole markkinoilla, sitä kun kysellään multa jatkuvasti. Toivotaan, että saamme koostumuksen stabiiliksi niin, että tuote voidaan ottaa takaisin tuotantoon. I´ll keep you posted!

MÁDARA 24 H ALE VOIMASSA 22.9. PÄÄSET TONTILLE TÄSTÄ >>>

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.