Menu
Lue lisää

Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Täydellinen juhlameikki Mádaran tuotteilla

Viime perjantaina juhlin itsenäisyyspäivää perinteeksi muodostuneeseen tapaan: alkuilta vietettiin Inan ja Vilman kanssa Basson itsenäisyyspäivän vastaanotolla Valkoisessa salissa ja loppuilta Linnan jatkoilla. Kemikaalicocktailin meikkaaja-toimittaja Jane Koski haluaisi testa juhlameikin tekoa Mádaran uusilla meikkituotteilla, joten saimme Vilman kanssa naamataulut juhlakuntoon ammattilaisen toimesta. Olemme tahoillamme testanneet Mádaran meikkituotteita pitkin syksyä, mutta emme ihan näin juhlavan meikin muodossa.

Janen kertoo käyttämistään tuotteista tarkemmin:

Mádara, madara, MADARA Cosmetics, madara makeup, natural makeup, luonnonkosmetiikka, meikkilook, luonnonkosmetiikkameikki, kuulas iho,

Jane:

Mádara, madara, MADARA Cosmetics, madara makeup, natural makeup, luonnonkosmetiikka, meikkilook, luonnonkosmetiikkameikki, kuulas iho, Pihlaja, Pihlaja glow booster”Meikkivoiteen alla käytän poikkeuksetta aina kasvoöljyä, se luo jokaisen iholle tasaisen, kosteutetun pinnan, jonka päälle on todella helppo levittää meikkivoide. Tässä meikissä Nooran kasvoilla on Mádaran Pihlaja Glow Booster –öljytippoja. Pohja pysyy kuulaana koko päivän ja ihon kuivuus ei puske meikin läpi päivän aikana. Nooralle käytin meikkivoiteena Mádaran Skin Equal Soft Glow Foundation– meikkivoidetta sävyssä 40 Sand, se on lämmin oliiviin taittava sävy. Sävy Sand Sopii monelle, keiden ihon sävy taittaa keltapohjaiseen ja on tummanvaalea/keskitumma. 

Nooralla ei ole tummuutta silmien alla oikeastaan lainkaan, eikä peitevoide erikseen ole tarpeen. Laitoin kuitenkin aavistuksen silmän sisänurkkiin Luminous Perfecting Concealer peitevoidetta sävyssä 35 Honey. Peitevoide on ihanan ohutta tinkimättä pigmentistä, eikä tunnu lainkaan raskaalta silmien alla. 

Mádara, madara, MADARA Cosmetics, madara makeup, natural makeup, luonnonkosmetiikka, meikkilook, luonnonkosmetiikkameikki, kuulas iho,

Mádara, madara, MADARA Cosmetics, madara makeup, natural makeup, luonnonkosmetiikka, meikkilook, luonnonkosmetiikkameikki, kuulas iho, Madaran Eye & Cheek Multi-Shadow -monitoimituotteet ovat onnistunein luonnonkosmetiikan meikkituote hetkeen. Tuote on tarkoitettu niin silmäluomille, kuin poskille. Ihanat sävyt, hyvä pysyvyys ja täydellinen koostumus. Nooralle laitoin poskille raikkaan viileän pinkin sävyssä 63 Seduction. Luomiin laitoin sävyn 65 Lizard, koko liikkuvalle luomelle, häivyttäen aina kulmaluulle asti. 

Nooralla on luonnostaan ihanan tuuheat kulmakarvat. Korostin kulmien luonnollista, tummaa sävyä Natural Brow Pomade- kulmavärillä sävyssä 30 Ash Brown. 

Ei ole juhlameikkiä ilman highlighteria — jokaisen elämään pitäisi kuulua ripaus highlighteria! Mádaran Cosmic Dropseja voi sekoittaa meikkivoiteen sekaan, jos haluaa extra glown lopputuloksen. Tällä kertaa käytin Cosmic Dropseja kasvojen korkeimmille kohdille, eli nenäluulle, amorinkaarelle, kulmaluulle ja poskipäiden korkeimpiin kohtiin. Huulet jätin meikissä neutraaliksi ja laitoin niihin Glossy Venom –huulikiiltoa sävyssä 72 Vinyl Hood. Sävy on viileä, neutraali vaaleanpunainen.” 

Pidin Janen tekemästä meikistä kovasti, ehdoton suosikkituotteni on Skin Equal Soft Glow Foundation-meikkivoide. Se on ollut mulla käytössä I love me -messuista saakka ja tuote on ihan käsittämätön! Sen kanssa ei tarvitse edes puuteria (mikäli pitää hohtavan kuulaasta ihosta). 

Mádara, madara, MADARA Cosmetics, madara makeup, natural makeup, luonnonkosmetiikka, meikkilook, luonnonkosmetiikkameikki, kuulas iho,

Lainasimme vaatteet juhliin Anni Ruuthilta, jonka luomuksia nähtiin Linnassa tänä vuonna kuusi kappaletta. Janen Mádaran meikeillä luomat lookit olivat täydelliset näiden höyhenunelmien kanssa ja eräskin rouva kommentoi näkymän olevan ”kuin suoraan Pariisista”. (Höyhenet Annin luomuksissa ovat hävikkiraaka-aine, elintarviketeollisuuden sivutuote.)  Komppaan rouvaa täysin tämän Vilman kuvan kohdalla — huh mikä kaunotar!

Janen kommentit Vilman kasvoilla käytetyistä tuotteista:

Mádara, madara, MADARA Cosmetics, madara makeup, natural makeup, luonnonkosmetiikka, meikkilook, luonnonkosmetiikkameikki, kuulas iho, ”Kasvoille laitoin Pihlaja Glow Boosteria ja Madaran Skin Equal Soft Glow Foundation– meikkivoidetta sävyssä 20 Ivory (alapuolen kuva, vasen tuote). Luulen, että Mádaran Ivory 20 sopii hyvin monelle suomalaiselle talvi-ihon sävyksi. Vilmalla on älyttömän kuulas ja kimmoisa iho, meikkivoidetta laitoin hyvin kevyesti ja jätin Glow Boosterin kuultamaan reilusti meikkivoiteen läpi. 

Vilma sanoi pitävänsä hyvin vaaleista silmänalusista ja laitettiin hänen silmänalusille kauttaaltaan Luminous Perfecting Concealer -peitevoidetta sävyssä 25 Latte. Peitevoide sopii kuiville silmänalusille, koska sen koostumus on kevyt ja kosteuttava. Peitevoidetta voi hyvin käyttää myös luomelle silmämeikin pohjustukseen. 

Vilman kasvoille toin lämpöä Eye & Cheek Multi-Shadow- sävyllä 64 Heat. Sävy on lämmin, persikkaan taittava. Kasvojen korkeimmille kohdille käytin Cosmic Drops- highlighteria sävyssä 1 Naked Chromosphere. 

Silmien tyveen laitoin kevyesti Eye & Cheek Multi-Shadow multi-tuotetta sävyssä 66 Hunter. Päälle tein kissamaisen rajauksen. Vilman kulmakarvoja vahvistin Brow Pomade- kulmavärillä sävyssä 20 Frosty Taupe, joka on viileä, harmaanruskea sävy. Kyseinen sävy sopii varmasti monelle, keiden kulmien luonnollinen sävy on harmaa, harmaanruskea tai vaaleanruskea.” 

Vilman rajaus ja huulet on tehty muulla luonnonkosmetiikalla, Mádaran tuoteperheestä ei ymmärrettävästi vielä löydy kaikkea mahdollista, mutta tosi mainio kokonaisuus tämä tuoteperhe on! Itse sanoisin, että jos jostakin tuotteesta aloitat, testaa meikkivoide. Mikä on Janen suosikki Mádaralta?

Mádara, madara, MADARA Cosmetics, madara makeup, natural makeup, luonnonkosmetiikka, meikkilook, luonnonkosmetiikkameikki, kuulas iho, Jane: ”Yhtä suosikkia on vaikea valita, meikkisarja on kokonaisuudessaan ihan mielettömän onnistunut. Aloe Vera -pohjainen, kosteuttava meikkivoide kiilasi silti ykköseksi. Meikkivoide sisältää antioksidanttipitoista mustikkaa, joka on hyvin C-vitamiinipitoinen ja hoitaa ihoa. Se levittyy iholle todella hyvin, tasoittaa luonnollisesti ja pysyy kasvoilla pitkään. Plussaa meikkivoiteen mineraali-UV suodattimesta, se suojaa ihoa ilman saasteilta ja kevyesti syys-ja talviauringolta.

Eye & Cheek -multituote on myös monikäyttöinen tuote heille, jotka haluavat päästä arjessa ja juhlassa helpolla. Tuotteen käytössä vain rohkeus on rajana, sitä voi huoletta laittaa poskille, luomille, huulille, ohimoille — minne ikinä keksitkään. Koostumus on pitkäkestoinen ja pysyy myös luomilla pitkään. Moni pelkää käyttää voidemaisia tuotteita luomilla, mutta turhaan! Nämä pysyvät pitkän illan — kokemusta löytyy.”

Ja nyt löytyy kokemusta itseltänikin: meikki pysyi kokonaisuudessaan ihan superhyvin koko illan, eli käytännössä yli 12 tuntia.

Mádara, madara, MADARA Cosmetics, madara makeup, natural makeup, luonnonkosmetiikka, meikkilook, luonnonkosmetiikkameikki, kuulas iho,

Mádaran lanseeramat, ensimmäiset meikkituotteet ovat huolellisen tuotekehityksen tulos, enkä ollenkaan ihmettele, että tuotteet tuodaan markkinoille ”vasta nyt”. Tunnen merkin toimintatavat sen verran hyvin, että tiedän vaatimustason, jolla uusia tuotteita lanseerataan. Mitään puolivalmista ei tuutata ulos siksi, että pitäisi olla kilpailussa mukana ja juuri siksi Mádaralla meneekin niin hyvin. Koska ollaan huolellisia.

Kosmetiikkasarja on kokonaisuudessaan vegaaninen ja sertifioitu — hatunnoston arvoinen suoritus!

Mádara, madara, MADARA Cosmetics, madara makeup, natural makeup, luonnonkosmetiikka, meikkilook, luonnonkosmetiikkameikki, kuulas iho,

Kaikki postauksen tuotteet löydät maahantuojan nettikaupasta (jossa muuten just nyt näyttää olevan ale käynnissä). Myös ainakin Sokokset myyvät Mádaran meikkisarjaa.

Lisää kuvia Janen luomista meikkilookeista, sekä kauniit Anni Ruuth -asut löydät Instagramin puolelta.

Mádara, madara, MADARA Cosmetics, madara makeup, natural makeup, luonnonkosmetiikka, meikkilook, luonnonkosmetiikkameikki, kuulas iho,

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.