Menu

Vain tänään: kaikki Mádarat -40%

Hoi ystävät: tänään on taas luonnonkosmetiikan ystävän juhlapäivä! Mádaralla on meneillään -40% ale, eikä pelkästään brändin verkkokaupassa, vaan myös esimerkiksi Stockmannilla ja Ruohonjuuressa. -40% ale on voimassa vain tänään, joten jos haluat toimia, tee se ennen nukkumaanmenoa!

madara, luonnonkosmetiikka, ale, pihlajavoide, nokkosvoide,

madara, madaracosmetics, naturalcosmetics, ihonhoito, kosmetiikka, luonnonkosmetiikka, ale, alennusmyynti

Alennettuja ovat myös Pihlaja- ja Nokkostuotteet, jotka vuodesta toiseen näyttävät pitävän pintansa kotimaisen luonnonkosmetiikkaskenen suosikkituotteina. Viimeisen vuoden aikana olen alkanut saada enenevissä määrin palautetta siitä, että äidit ostavat näitä tyttärilleen, jotka ovat aloittamassa kosmetiikan käytön. Niin siistiä, että nykyajan äidit ohjaavat nuoria luonnonkosmetiikan pariin. Lähes joka toisessa tavanomaisessa kosmetiikkatuotteessa on muovikemikaaleja (lähde CosmEthics), jo pelkästään se on fiksu syy vaihtaa luonnonkosmetiikkaan.

Itse olen käyttänyt talven ajan kasvojen iholla Pihlaja Glow Boosteria ja Pihlaja DD-voidetta. Nämä ovat myös Suomen myydyimmät Mádara by Noora -tuotteet.

Jos sulle on jompikumpi tai jopa molemmat tuotteet tuntemattomia, tässä kertausta:

Vitamiinipitoiset PIHLAJA DROPS-tehotipat kosteuttavat kasvojesi ihon, antaen sille kuulaan hehkun. E-vitamiini ja provitamiini-A suojaavat ihoa ympäristön haittatekijöiltä ja ilmansaasteilta, saaden ihon näyttämään nuorekkaalta. Purasruohon rauhoittava GLA* gammalinoleenihappo, sekä helokkiöljy vähentävät ihoärsytyksiä ja rauhoittavat ihoa.
Käyttö: levitä muutama tippa puhtaalle iholle tai sekoita päivävoiteesi kanssa, kun haluat tehostaa voiteesi vaikutusta.

Ihosta tulee ihan oikeasti superkuulas ja hehkuva, käytän tätä öljyseerumia aina kasvoveden jälkeen, ennen kuin levitän iholle voiteen. Talvella käytin Glow Boosterin rinnalla Pihlaja DD-voidetta ja nyt sään muututtua lämpimämmäksi, vaihdan Pihlaja DD-voiteen sen kevyempään versioon, Pihlaja Face -voiteeseen.

madara, luonnonkosmetiikka, ale, pihlajavoide, nokkosvoide, glow booster,

Näiden kahden tuotteen ero on siinä, että DD-voide sopii koko vartalolle, kun taas kevyempi päivävoideversio on suunniteltu lähinnä kasvoille.

Tiedoksi muuten, että Pihlaja-sarjan Bodybutter on poistumassa valikoimasta, samoin Pihlaja Glow Booster -kerta-ampullit, mutta se normikokoinen lasipulloversio Glow Boosterista jatkaa valikoimassa tottakai. Ampullien idea oli alunperinkin toimia ”sisäänheittäjinä”, eli alentaa kynnystä uuden tuotteen testaamiseen. Itseäni ahdistavat muoviset kertapakkaukset, joten hyvä juttu, että voidaan nyt luopua niistä.

madara, luonnonkosmetiikka, ale, pihlajavoide, nokkosvoide, nokkonen

madara, luonnonkosmetiikka, ale, pihlajavoide, nokkosvoide, nokkonen

Tänään koko konkkaronkka on -40%, joten on hyvä aika testata, ellet vielä ole tutustunut Pihlaja tai Nokkossarjoihin!

Nokkossarja on tosiaan suunniteltu heille, jotka toivoivat Pihlajavoidetta hajustamattomana. Etenkin atoopikot ja miesasiakkaat ovat tykänneet siitä, ettei voide ole oranssi ja tuoksuva. Nokkosvoide sopii mainiosti myös lasten iholle, koko perheen tuote siis. Ja rauhoittava Nokkosvesi on superhyvä kesäkautta silmälläpitäen: itse suihkutan sitä iholle rannalla ollessa ja etenkin aurinkoisen kesäpäivän päätteeksi, ihoa rauhoittamaan. Works wonders!

Mua kiinnostaisi kuulla, että mikä mun suunnittelemista Mádara-tuotteista on sun suosikki ja miksi? Kommentoi ihmeessä postauksen perään!

Teaserina muuten; tänä keväänä sekä Pihlaja- että Nokkossarjaan liittyy uutinen, josta kerron lisää piakkoin, uskon, että tulette ilahtumaan paljon. Tällä kertaa uutinen ei liity sisältöön, vaan pakkaukseen!

3 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Kaikkein paras on ehdottomasti Madaran Pihlaja DD-voide. Aloitin sen käyttämisen 5 vuotta sitten kun aknelääkkeet kuivattivat ihon, ja kaikki apteekista saatavilla olleet kasvovoiteet kirvelivät (olivat siis liian kevyitä). Akne on jo parantunut mutta Pihlaja-voide pysyy edelleen mukana, miehenkin vaikeasti atooppinen iho on rauhoittunut sillä kortisonivoidekuurien välillä. Työskentelen itse farmaseuttina apteekissa ja olen kyllä suositellut Pihlaja-voidetta asiakkaille, vaikkei se meidän valikoimastamme löydykään.

    Suvi: Aivan ihanaa kuulla, että se toimii sulla! <3

    Sara: Tarkoitatko body butteria siis? Oletan. Se valitettavasti ei vain myynyt tarpeeksi enää ja toisekseen paksua muovia oleva purkki ei ole ehkä ihan tätä päivää enää. Oletko kokeillut Nokkos-sarjan vartalovoidetta? Suosittelen testaamaan, se nimittäin sopii atoopikoille myös. 🙂

Aika myöhään tätä kysyn… Mutta tiedätkö miksi Pihlajan isosta purkista luovuttiin? Todella surkea juttu! Erinomainen voide atoopikolle ja hintalaatusuhde oli kerrankin kohdallaan. Tuntuu älyttömältä ostella noita pieniä tuubeja. Etsinkin nyt siis uutta voidetta… Ehkä jokin sheavoide toimisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.