Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Yhden tuotteen taktiikalla: putsari ja kosteutus samassa

Nämä kakut taitavat olla pienoinen hitti. Ainakin somessa näyttää olevan kuhinaa Ilona Luonkos -kasvoöljykakkujen ympärillä, enkä ihmettele ollenkaan, sillä tuotteissa yhdistyvät putsari, kosteuttaja, luonnonkosmetiikka, vegaanisuus, kotimaisuus, sekä muoviton pakkaus. Öljypuhdistuskakut valmistetaan kaikki käsin Naantalissa. Aikamoinen checklist!

Itse tuote on saippuapalamainen, mutta öljyisemmän tuntuinen. Sen idea on, että kasvot putsataan hieromalla ensin kakkua kuivin, puhtain käsin ja sitten kädet viedään kasvoille. Meikki ja lika irtoavat pyörivin liikkein. Tämän jälkeen kasvosieni kastellaan vedellä ja poistetaan sienen avulla ylimääräinen öljy kasvoilta ja that´s it. Meikki irtoaa hyvin, jopa silmämeikki, vaikka puhdistus on hellävaraista.

En ole koskaan innostunut kasvojen puhdistamisesta öljyillä, vaikka tiedän monien tekevän niin. Kuulemma meidän Laurakin tekee usein joko öljy- tai kaksoispuhdistuksen (ensin öljypesu, sitten puhdistusvaahto), joka myös toimii tämän palan kanssa mainiosti. Olin silti ihan hemmetin skeptinen. Kun pesee kasvoja asialla, jolla on palasaippuan käyttöliittymä, ei voi kuvitella muuta, kuin kiristävän fiiliksen session jälkeen.

Näiden myötä ihoa ei kuitenkaan kiristä. Suloiset kakut tuovat sitäpaitsi mieleen mehiläiskennon ja näyttävät aika vastustamattomilta, pastellisävyisiltä möhkäleiltä, niissä on hennot tuoksut.

Kakkuja on kolme erilaista: kuivan ihon Rebirth, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon Healing sekä kaikkien ihotyyppien Radiant-kakku. Minulla on ollut käytössä Radiant. Tuotteita mainostetaan ihon oman balanssin ylläpitäjänä, etteivät ne ylipese ja poista liikaa kosteutta iholta. Iltaisin olen mennyt vaan kakulla, aamuisin olen levittänyt iholle kosteutta seerumista tai voiteesta.

Ilona Luonkos on kolmen naisen arvopohjainen start-up.  Miia Leino on teatterimaskeeraaja, pitkän linjan kosmetiikan ammattilainen, luonnonkosmetiikan opettaja ja tuotekehittäjä. Jonna Vesterinen on meikkari-maskeeraja, niinikään toiminut alalla pitkään, kunnes halusi yhdistää työssään kauneuden, hyvinvoinnin sekä luontoyhteyden. Vesterinen on koulutukseltaan luonnonvaratuottaja.  Piritta Fors puolestaan on lehtikuvaaja, tulevaisuudentutkija sekä life/business coach.

Naiset haluavat hyödyntää kotimaisia raaka-aineita ja keräävät itse kasveja saaristosta. Kakuissa yli 90% kaikista raaka-aineista on Ecocert-sertifikaatin mukaisia, itse kakuilla ei vielä ole sertifikaattia.

Tuotteiden lisäksi on mainittava myös mainio pahvipakkaus, joka itse asiassa voitti kultaa viime vuoden MainosTorstai- kilpailussa! Merkittävää on, että kultaa voitti start-up ja vieläpä naistiimi, kuulemma harvinaista niissä piireissä.  Naiset ovat syystäkin ylpeitä saavutuksestaan! Ilona Luonkos -tuotteiden pakkaus on muovitonta ja maatuvaa kartonkia, ja lisäksi kaunis ja näppärä.


Kasvokakut maksavat brändin nettikaupassa 29,95 €.

Todella mahtava juttu, että näitä muovipakkauksettomia vaihtoehtoja alkaa ilmestyä markkinoille ja vieläpä kotimaisena tuotantona.

Psst… Ensi viikolla Kempparin Viikon arvassa on Ilona Luonkosia, stay tuned!

3 kommenttia Jätä kommentti

Kommentit

Mielenkiintoista, aion kyllä kokeilla, ilman muuta! Kaikki ekotuotteet kiinnostaa koko ajan enemmän ja enemmän, varsinkin kotimaista käytän paljon. Mahtavaa kun kotimaisia luonnonmukaisia tuotteita tulee lisää ja pääsevät tapetille!

En ole vielä koittanut, mutta epätoivoisesti haluaisin löytää tuotteen, joka oikeasti toimii herkän ihon hoidossa. Aikamoinen checklist on tällä tuotteella! 👌

Näitä Ilona Luonkos puhdistuskakkuja löytyy nykään myös Maammekaupan verkkokaupasta: https://www.maammekauppa.fi/valmistaja/ilona-luonkos/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.