Menu

Suomimuodin ystävät hoi: Lovian raksa -pop up!

Terveiset Visbystä! Ekan työviikon jälkeen on just hyvä palata vielä muutaman päivän minilomalle, eikö? Tulin Islan kanssa kaksin seikkailemaan hetkeksi vielä, ennen kuin Flow-festivaalin työvelvollisuudet ja vuoden toiset VILLD-kuvaukset kutsuvat. Aloitin viime vuonna äiti-tytär -reissuperinteen, jota tulen pitämään yllä kyllä niin pitkään kuin skidi haluaa kanssani kaksin reissata. Kuinka erilaista onkaan viettää rauhassa aikaa vain yhden lapsen kanssa, arjessa kun pikkuveli helposti dominoi tekemisiä. 4- ja 8-vuotiailla on aika eri tarpeet ja siksi mennään tietenkin usein pienemmän mukaan. Luksusta katsoa maailmaa muutaman päivän ajan 8-vuotiaan perspektiivistä. Toivottavasti saadaan vuokrattua tandem-fillari jostakin!

Kiitos muuten kaikille viime perjantaina Magnesia-festareille saapuneille. Pidin yhden omasta mielestäni kiinnostavimmista luennoistani koskaan, enkä ole tainnut ikinä aiemmin saada niin paljon palautetta, kuin kyseisen session jälkeen! Some-kanavissani piippailee viestejä jatkuvasti vieläkin ja olen tosi onnellinen, että niin moni koki kertomuksen omasta yrittäjäksi ajautumisesta/ryhtymisestäni inspiroivana. Läväytin pöytään myös hyvin avoimesti numeroita siitä, miten hinnoittelen itseni ja paljonko blogilla tienaan. Tästä aiheesta on tulossa postaus piakkoin, lisää raha-asiaa ja yrittäjäasennetta sitten! Ekaa kertaa koskaan myös herkistyin esiintyessäni, onneksi en ihan alkanut pillittää, apua.

Mulla oli teille ihan asiaakin: eettisen ja ekologisen muodin ystävänä vinkkaan Lovia-merkin raksa pop up -myynnistä, joka on käynnissä brändin uusissa tiloissa elokuun ajan. Esittelin brändin teille muutama vuosi takaperin, jutussa Suomimuodin uusi jalokivi: Lovia. Näissä kuvissa kannan Lovian upeita käpykoruja, laukkua ja hamekin on brändin.

design, eettinendesign, lovia, muoti,

design, eettinendesign, lovia, muoti,

Postauksen ihana meikki+hiuslook oli Dandyn Sumi Morenon käsialaa, yksi upeimmista gaala-lookeista, mitä mulle on koskaan tehty.

Aikamoista muuten: nuo kuvat ovat illalta, joka käänsi koko siihenastisen elämäni ylösalaisin. Olo oli noihin aikoihin kuin seinää päin juosseella ja maailma meni mustaksi. Elin sumussa monta kuukautta ja kaikki tuntui epätodelliselta. Kun nousin ylös aamuisin, luulin heränneeni painajaisesta, kunnes tajusin kaiken olevankin totta. Opettelin elämään aluksi minuutin, sitten tunnin, vuorokauden, viikon ja kuukauden kerrallaan. Sosiaalityöntekijä-siskoni opetti olemaan murehtimassa tulevaa ja keskittymään juuri siihen hetkeen, jossa olen ja elän nyt. 6-7 kuukauden päästä osasin päästää irti vanhasta elämästäni ja alkaa rakentaa arkeani uudelleen. Tiesin koko ajan, että kaikki tulee menemään hyvin, mutta kriisin keskellä se ei juuri lohduta.

Huh, hullua, miten elävästi kaikki lävähti silmille kun näin nämä kuvat, joihin en ole palannut kyseisen illan jälkeen. Sattuneesta syystä.

Mutta: kannan kuvissa päälläni Loviaa ja Lovia on pelkästään positiivinen ja upea asia!

design, eettinendesign, lovia, muoti, olkalaukku, fashion, design

Suomalaisbrändi designeri on Outi Korpilaakson luotsaama yritys, jonka DNA-ajattelu on läpinäkyvyydessään ihan omaa luokkaansa. Lovia on epäilemättä Suomen eettisimpiä brändejä ja avoimuudessaan aivan poikkeuksellinen. Jos keksit mulle verrokin, kerro! En usko, että ihan helposti löytyy suomalaista vastinetta.

Lovia on vastikään avannut ensimmäisen, oman liikkeensä — NIIN MAHTAVAA — Helsinkiin, Fredrikinkadulle. Suomimuodin ystäville lokaatio on helppo: kyseessä on entinen R/H:n liiketila Fredan ja Roban kulmassa. Varsinainen Lovia Showroom aukeaa syyskuussa tänä vuonna ja avajaisiin asti on käynnissä raksa pop up, jossa myydään merkin sampleja jne. alennetuin hinnoin. Tuotteissa saattaa olla jotakin pieniä ”reissun jälkiä” tai vastaavia, jotka kuitenkin mun mielestä usein juuri luo patinaa tuotteelle.

design, eettinendesign, lovia, muoti,

design, eettinendesign, lovia, muoti,

design, eettinendesign, lovia, muoti,

Mikäli et ole lukenut tai tiedä mikä tekee Loviasta täysin uniikin brändin, tee se nyt!

Ja pop upista: jos et pääse paikalle, löytyvät tuotteet myös verkosta, täältä.

Lovia pop up:
Fredrikinkatu 18, Helsinki

Auki ma 6.8 12 -19
muuten ti-pe 12-19, lauantai 12-17 ja sunnuntai 12-16

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.