Menu

Kuvauskelpoiseksi

Suurimman osan työarjestani istun koneen äärellä tai luuri kädessä ja naputtelen. Niin kuin tuossa Doritin nappaamassa kuvassa. Työ somessa on toki näennäisesti sosiaalista, mutta vikat 7 vuotta olen suurimman osan ajasta tehnyt töitä itsekseni. Nykyään onneksi palaveeraamme Lauran kanssa kerran viikossa, on yllättävän iso juttu saada käydä ideoitaan läpi jonkun toisen kanssa. VILLD-ohjelman myötä on ollut ihanaa taas päästä tekemään hommia isollakin tiimillä ja Ossin kanssa kun tuotamme ohjelmaa kimpassa, saan aivoriiheillä kollegan kanssa päivittäin. Tervetullutta vaihtelua viimeisten vuosien itsekseen puurtamiseen.

Tämän postauksen tarkoitus ei ole kovin syvällinen: halusin antaa kiitosta muutamalle sellaiselle taholle, joiden ansiosta esimerkiksi tällaiset nopealla aikataululla toteutetut promokuvaukset saadaan kunnialla maaliin, vaikka malli olisi sairaan kiieinen, väsynyt ja stressaantunut. Se kun ei näy kuvista ollenkaan (toivon)!

… tai no ehkä tässä otoksessa on pieni häivähdys stressiä, mutta aika vähän kuitenkin.

On muutamia luottotyyppejä ja yrityksiä, joiden kanssa teen hommia, kun on kyse kuvaussessioista. Esimerkiksi vaatteet: kun tarvitsen kuvausvaatteita, jotka ovat varmasti eettistä alkuperää, tsekkaan usein ekana  Nudgen ja Sofinahin valikoimat. Kuvan Armed Angels -hedelmäbomber on Nudgesta.

Alemman kuvan farkkuanorakki puolestaan on kotimaisen R-Collectionin, brändin, joka on viime vuosina uudistunut ilahduttavasti  ja jonka vaatteet tiedän valmistettavan työntekijöille reiluissa oloissa. VILLDissäkin meillä on R-Collectionia päällä, brändin kuteet kun toimivat hyvin ulkoiluolosuhteissa, silti näyttämättä erähenkisiltä. Metsään ei ihan missä vaan hepeneissä viitsi lähteä, mutta en silti ole mikään goretex-tyyppikään.

Mitä tulee kuvausmeikkeihin, soitan usein ekana Sumille Dandyyn. Sumi tekee meikkejä sekä luonnonkosmetiikalla, että tavanomaisella (tehnyt mullekin molemmilla)  ja myy esimerkiksi Zuiin tuotteita. Hyvä meikkaaja, joka tietää mallinsa tyylin, on todella tärkeä, kun tarvitsee äkkiä saada itsensä kuvauskelpoiseksi. On yllättävän pienestä kiinni se, onko fiilis kotoisa, vai kokeeko sitä saaneensa kasvoilleen jonkun toisen naaman.

Meikkaamiseen liittyen: kuvaamme lokakuun alussa seuraavat VILLD-jaksot ja ehkäpä kokeilen nyt heittää verkkoja vesille täällä blogissa: haussa on meikkaaja, joka pääsisi kuvausaamuina lokaatioon meikkaamaan mut kuvauskuntoon — mielellään luonnonkosmetiikalla. Oma auto on siis välttämätön, jotta pääset sinne, missä me hipit nyt minäkin kuvausaamuna satutaan hillumaan. Muhun voi olla yhteydessä osoitteessa nooraATkemikaalicocktail.fi

Kiitos kaikki luottotyypit ja -tahot — ennen kaikkea Dorit näistä kuvista! <3

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.