Menu
Lue lisää

Sisältöyhteistyö. Olen saanut postauksen kirjoittamisesta palkan, mielipiteet ovat omiani.

Ihan koukussa vegaaniseen vartalomarmeladiin

Latvialainen luonnonkosmetiikka on sattuneesta syystä teille tuttua, mutta nyt ei puhuta Mádarasta, vaan Kivvistä. Vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja sattuu valmistamaan vartalomarmeladia, johon olen aivan koukussa.

Silloin kun ostan luonnonkosmetiikkaa (nykyään harvemmin, kun saan sitä niin paljon testiin), ostan yleensä aika perustuotteita, jotka on sertifioitu. Varmaan perustuotteiden suosimisen vuoksi innostun niin hillittömästi esimerkiksi VARTALOMARMELADISTA. Maailmassa on monia tärkeämpiäkin asioita, mutta niitä hoitaa huomattavasti tehokkaammin, kun toisinaan keskittyy johonkin ihan muuhun.

Olen pitänyt ihostani tarkkaa huolta viimeiset 15 vuotta. Rasvaan kasvojen lisäksi vartalon ihon kerran päivässä (jota ennen harjaan kropan kauttaaltaan). Mulle riittää ihan hyvin tavallinen kosteusvoide, mutta suunnilleen kerran viikossa otan pitkän kylvvyn, jonka jälkeen on kiva hifistellä ihotuotteilla.

Kivvi valmistaa vegaanista, pohjolan metsien ja puutarhojen antimiin perustuvaa kosmetiikkaa Latviassa ja vegaanibrändi on myös Ecocert-sertifioitu. Tuoteperheessä on kasvo- ja vartalotuotteita, huulivoiteita sekä miesten sarja (löydät kaikki Suomessa myytävät Kivvit täältä), mutta sarjan ehdoton hitti ovat syötävän herkullisen tuoksuiset ja ihoa syväkosteuttavat vartalomarmeladit, jotka saavat ihon hehkumaan. Yläpuolen kuva havainnollistaa hyvin. Testasin itse Bergamotti & Litsi -marmeladia, jonka raikas tuoksu on todella koukuttava. Syy ehkä on greippi, jota jo lähtökohtaisesti käytän keittiössäni kaikkialla; greippi tuoksuu myös tässä marmeladissa vahvasti. Tuote tuntuu sametilta ja saa ihon hehkumaan kauniisti. Sheavoita, kookosöljyä, greipinsiemenöljyä, jojobaa, avokadoa, auringonkukkaa… Löydät koko tuoteselosteen täältä.

Vähän saattaa joitakuita huvittaa sanan marmeladi käyttö tässä, mutta oikeastaan se kuvaa koostumusta hyvin. Kyseessä ei ole voide, tai emulsio, eikä paksu butter, vaan todellakin marmeladimainen voiteen kaltainen asia. Rakenne on niin kiehtova, että harmittaa melkein, etten itse ole kehittänyt tätä omaan Nokkos- tai Pihlajatuoteperheeseeni, hah.

Kaikissa Kivvi-sarjan tuotteissa on kiivi-hedelmän siemenöljyä, jolla on sekä anti-ageing – että ihoa korjaavia vaikutuksia. Lisäksi öljy on ihon tehokosteuttaja. Sen tekee marmeladikin, todella tehokosteuttaa. Iho ei kuivu tuotteen käytön jälkeen ihan hetkessä, ja siksi tätä onkin hyvä käyttää illalla.

Kivvi-sarjan tuotteet ovat monivaikutteisia; esimerkiksi kasvovoiteet kosteuttavat, ravitsevat ja rauhoittavat ihoa, mutta toimivat myös anti-ageing -tuotteiden tavoin ja ehkäisevät tulehdusta. Olen käyttänyt nyt pari kuukautta Vadelma-omena -sarjan päivävoidetta, Granaattiomenaöljy-yövoidetta sekä Ruusunmarja-ratamo -silmänympärysvoidetta. Kaikki tuotteet tuoksuvat hyvin miedosti ja ovat varmasti herkkäihoisten mieleen (tuotteissa ei ole väriaineita tai hajusteita ja säilöntäaineet ovat mietoja ja tietenkin luonnollisia). Vaikka tuotenimissä vilisee raaka-aineita, ovat nämä mielestäni neutraaleita perustuotteita, jotka toimivat hyvin. Ihoni on mainiossa kunnossa ja tuntuu erittäin kosteutetulta ja joustavalta. Voisin ehdottomasti ostaa tätä sarjaa jatkossa. Hinnatkin ovat linjassa: päivä- ja yövoiteen hinta on siinä parin kympin kieppeillä.

…Mutta jos nyt jostain tuotteesta aloitat sarjan testailun, nappaa kokeiluun vartalomarmeladi. Vahva suositus.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.