Menu

Kemikaalicocktail-media kasvaa

Perjantai-iltana kello 23:15 on hyvä koittaa paikkailla viikon blogihiljaisuutta. Syitä löytyy Instagram-tililtäni, lähinnä Insta stories -puolelta, jonne tuuttaan materiaalia usein silloin, kun en ennätä koneen äärelle. Alkuviikko kului Riikassa: kuvasimme uusien Mádara-tuotteiden promokuvia brändin tehtailla — pääsin sotkemaan labraa!

Sain ilokseni kuulla, että uudet tuotteeni tulevat markkinoille jo elo-syyskuussa, kun olin orientoitunut alunperin loppuvuoteen. Ihan älyttömän siistiä! Pääsen siis jo aika pian kertomaan, mitä tuotteita olemme teille tehtailleet.

Loppuviikko onkin mennyt uuden projektin parissa, joka on vienyt käytännössä mun kaiken muun työ- ja vapaa-ajan. Jälleen kerran olen lähtenyt tekemään jotakin aivan intuition viemänä ja kutina on aika hyvä!

En tiedä paljonko pitäisi paljastaa tässä kohtaa, mulla kun on tapanani olla vähän lörppä ja ihan surkea salaisuuksien pitämisessä — eikä nyt edes ole ketään muuta pitämässä huolta siitä, että olisin hissukseen, homma kun on omissa käsissä. Tai no, häärii tässä kuvoiossa onneksi kollega, jolta juuri kieltämättä kysyin lupaa pieneen salaisuuden paljastamiseen — eli ei tässä nyt ihan itsekseen olla.

Alan pitkästä aikaa tehdä taas ohjelmaa. Olen kaivannut kameran eteen siitä saakka, kun kuvasimme viimeisen Kuningaskuluttajan ja sen jälkeen vikan Tyylivarkaat-jakson. Kameran edessä operoiminen on mulle luontevaa ja miellyttävää ja tykkään siitä yhdessä tekemisestä, mikä liikkuvan kuvan tuottamiseen liittyy. Hommaa tekee tiimi ja on ihana olla osa porukkaa, bloggaaminen kun on pääasiassa sitä, että istun yksin koneeni kanssa.

Tälläkään kertaa kukaan ei ole tullut hakemaan mua himasta hommiin, vaan projekti on käynnistetty itse ja se on yhtäkkiä tosi konkreettinen: kuvaukset aloitetaan jo ensi kuussa.

Onneksi Laura jeesii blogin kanssa ja pian myös Outi Pyy, joka alkaa tuottaa sisältöä Kemikaalicocktailiin— kuinka mahtavaa! Olen ollut Outi-fani siitä saakka kun aloin blogata itse ja on kunnia saada osaamistaan tänne omalle tontilleni iloksenne. Huomasitteko muuten Outin Pyykkiraaste ja kookossaippua -blogauksen? Kannattaa käydä lukemassa.

Kuva: Outi Pyy

Ina on yhä remmissä myös, vaikka vlogi onkin ollut hissukseen. Mimmi kuvaa parhaillaan toisella puolella maapalloa omaa projektiaan, josta ei saa hiiskua vielä mitään. En siis hiisku. Näette sitten.

Kemikaalicocktailin tontille ilmestyy Outin lisäksi myös toinen uusi henkilö. Siinä, missä Outi liittyy tekstiilipuoleen, liittyy toinen tyyppi ruokahommiin. Kannattaa vakoilla mun Instaa, niin ehkä alatte vähitellen arvata kenestä ja mistä on kyse…

Nyt pakkaan kamat huomista varten: osallistumme Doritin kanssa aivan hillittömään juttuun: suppaamme Aurajokea koko lauantain. Kyseessä on Amazing Aurajoki SUP -tapahtuma, jossa melotaan menemään aika huikeissa maisemissa. Tuuttaan huomenna videota ja kuvia Instan puolelle ja ensi viikolla sitten konkreettisemmin aiheesta tänne blogiin. Pitäkää peukkuja, ettei Turun suunnalla tuule huomenna kuten tänään täällä Helsingissä, koska siinä tapauksessa mä en kyllä pääse varsinaisesti vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan lauta ajelehtii.

Relaa viikonloppua jengi!

Nostokuva: Dorit Salutskij

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.