Menu

Mádaraherkut -40% (vain tänään)

madara superseed

Täällä kotona on parhaillaan aikamoine kaaos: kosmetiikkakoekaniinin työurakka on etenkin näin keväällä aikamoinen. Viikonlopun Luonnonkaunis-messut ovat osasyy, mutta on sitä testattavaa muutenkin. Tuntuu, että kaikki brändit tuuttaavat nyt ulos vaikka mitä kiinnostavaa.

Sen lisäksi, että kokeilussa on muita brändejä, kehittelen myös omia, uusia tuotteita Mádaran kanssa. Pitäkää peukkuja, että saamme teille tämän vuoden puolella uutisia kerrottavaksi! Kauppojen sisäänostot tehdään ihan sairaan aikaisin, ja siksi tuotteiden pitää olla valmiina melkeinpä puolta vuotta aikaisemmin.

Kunnes saamme markkinoille uusia tuotteita, kannattaa kurkata Mádaran 24 tunnin alea, joka on menossa parhaillaan. Kaikki on -40%!

Omia Mádarasuosikkejani -40%-alen tuotevalikoimassa ovat:

… ja tietenkin mun omat tuotteet. Pihlajavoide esimerkiksi maksaa alen aikana vaan reilun 8 euroa. Nokkosvoide ja -suihke ovat vähän päälle kympin kumpikin ja Pihlaja Body Butter 15 euroa.

Yli 50 euron ostoihin saa muuten maksuttoman kotiin kuljetuksen!

Nyt takaisin omien tuotteiden ja kehitystyön pariin, vähän pitää viilata yhden tuotteen tuoksumaailmaa, erästä tuotekuvausta ja kolmannen tuotteen pakkausta… Otan teidät konsultointiavuksi heti kun saan luvan!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.