Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Viikon vinkit : Nooran kasvotuotesuosikit juuri nyt

naturativ kemikaalicocktail

Blogin uutiskirjettä tilaavat tietävät ehkä heti, mistä on kyse, jos aloitan luettelemalla: alunperin Japanissa lanseerattu tuoteperhe, mahdollisimman vähän pakkausmateriaalia, NaTrue-standardein valmistettu, yleellinen ja kohtuuhintainen…

naturativ kemikaalicocktail

Kyseessä on Naturativ-niminen sarja, jota meillä Nooran kanssa oli mahdollisuus testailla kevään ja kesän mittaan. Tuoteperheen taustoja avattiin kesän uutiskirjeessä. Pidimme molemmat Naturativin tuotteista paljon: itse diggailin erityisesti sarjan tuoksumaailmasta. Tuotteiden imeytyvyys oli myös huippuluokkaa. Noora taas jäi koukkuun sarjan kasvotuotteisiin, joista käyttää parhaillaankin tätä päivävoidetta* ja seerumia*. Näissä imeytyvyyden lisäksi miellyttävää on, että iho jää superpehmeäksi, joustavaksi ja ravitun oloiseksi. Me testaillaan monia tuotteita, eikä kaikkia todellakaan tulisi ostettua testijakson jälkeen. Mainittu päivävoide ja seerumi ovat kuulemma molemmat Nooran ostoslistalla.

Naturativ on 2008 perustettu sarja, jonka tuotteiden ainesosat ovat kylmäpuristettuja öljyjä, voiteita, kukkaisvesiä, sokeria, kasvi- ja mehiläisvahoja, kasviperäisiä alkoholeja ja biologisesti aktiivisia kasviuutteita. Valmistuksessa käytetään ainoastaan ekosertifioituja ja kansainvälisesti tunnettuja aineita. Tuotteissa ei käytetä parabeeneja, polyetyleenglykolia (PEG), keinotekoisia hajusteita, petrolijohdannaisia eikä mitään muitakaan luonnonkosmetiikan piiriin soveltumattomia aineita.

Parhaillaan Naturativin tuotteet ovat -20% alessa.

Tarjous on voimassa Biodellyn verkkokaupassa* ke 19.10.2016 saakka

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.