Menu
Lue lisää

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu tähdellä*. Affiliate-linkit vievät verkkokauppoihin, joista postauksessa mainittuja tuotteita voi ostaa. Saan affiliate-linkin kautta tehdyistä ostoksista komissiota, eli tietyn provikan.

Viikon vinkit : luonnonmukaista flunssan torjuntaa

sarvikuono

Punanenäiset terveiset Kempparista. Joku hävytön flunssa on yrittänyt väkisin käydä mun kimppuun jo viikon, mutta olen vetämättömästä olosta huolimatta pysynyt vahvana, eikä kuume ole noussut. Nenä on vuotanut ennen kuulumattomalla tavalla. Se onkin viikon aikana ollut ainoa asia, joka on kasvoillani edustanut jotain muuta väriä, kuin vitivalkoista. Kolotuksen painuessa pikkuhiljaa kasvoilta kaulalle kurkun suuntaan ajattelin jakaa teille mun parhaat vinkit flunssan torjuntaan / taudin keston puolittamiseen.

flunssan torjuntaan Hyvinvoinnin tavaratalosta

  1. Käytä hunajaa – nieluun suihkeena, kuumassa juomassa ja lusikalla suoraan suuhun (raasta vielä päälle inkivääriä). Hunajalla on antiseptinen vaikutus ja se voitelee myös sitä kaktusta kurkussa.
  2. Kokeile kurkumaa – siitä puhutaan paljon juuri nyt, vaikka se valittiin jo vuoden 2010 rohdoskasviksi. Valmisteissa on eroja. Vertaile kurkumiinipitoisuuksia ja valitse tehokkain. Nappaile sitä kolotukseen ja päänsärkyyn.
  3. Juo Echinaforcea. Juu – se maistuu monen mielestä pahalle, mutta olen täysin vakuuttunut sen vastustuskykyä parantavasta tehosta. En ole vuosiin ollut yhdessäkään sängyn pohjalle viikoksi kaatavassa taudissa, kun olen aloittanut litkimisen heti, kun taudin ensioireet on ilmaantuneet.
  4. Syö sinkkiä. Taudin aikana kannattaa nappailla sinkkilisää, koska sen on todettu lyhentävän oireiden kestoa.
  5. Höyrytä. Mikäli olet tukkoinen, höyryhengittele ja käytä vanhaa kunnon sarvikuonoa. Se on ihana tunne, kun ilma virtaa.
  6. Syö hyvin, vaikka tekisi mieli herkutella. Juo vaikka hedelmä-/ vihannesmehuja, jos ei ole nälkä. Vitamiinit auttaa sinua enemmän, kun ne sokerinamit, joita tulee ankeassa olossa mielihyväksi haaveiltua. Ne saattavat vaan ylläpitää tulehdustilaa kropassa.

 

Jos nenä vuotaa, eikä kaupoille tee mieli mennä, niin näitä mainitsemiani tuotteita löytyy mm. Hyvinvoinnin tavaratalon nettikaupasta. Tsekkaa tästä kurkumavalmisteet*, immuniteettia vahvistavat tuotteet*, echinaforcet*, sarvikuonot* ja luomuhunajat*.

Psssst. lukekaa myös mitä Noora aiemmin kirjoitti luonnolääkkeiden tieteellisesti todistetusta tehosta.

Sarvikuonon käyttöohjeet, lisätiedot ja kuva täältä.

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.